Jag får tacka Gabriel för en smidig affär och bra pris på våran bil. De har verkligen bra kännedom av marknaden och vet vem de ska prata med när det kommer till specifika bilmärken. Tack vare det kund... Ver más
Oseriöst! Ringer 2 veckor efter inlämnad värdering. Jag har redan fått en deal hos en annan.(inget klart) Påpekar i telefonen att denna deal jag gjort är dålig och frågar om jag är beredd a... Ver más
Snabb återkoppling, bra information av Isak på Cardrop, trevlig kille som kom och testade bilen, han gjorde det grundligt och länge men eftersom jag varit ärlig med alla defekter så prutades det ingen... Ver más
Gud vad detta var smidigt. Jag fick bättre bud än privatpersoner och andra företag. Trevlig förare tittade på bilen. Fanns små saker som jag var orolig att de ska diskutera och pruta på. Men inget all... Ver más
Acerca de CARDROP
Escrito por la empresa
Sälj bilen smidigt och utan krångel
Bäst i test för bilar över 100.000 kr
Kostnadsfritt & förbinder inte till något.
No ha contestado las opiniones negativas
Riktigt bra företag att jobba med
Riktigt bra företag att jobba med, kan rekommendera dom, Perfekt med en handläggare (Grimm) som hjälpte till hela vägen
Bästa rekommendationer
Hade en bra dialog med Cardrop och de hittade en köpare som gav ett bud jag kunde acceptera. Stort plus för att de kom hem till mig för besiktning av bilen och att jag hade pengarna på kontot innan de åkte iväg med bilen.
Allting löste sig
Till att börja med så hade jag en betydligt mycket sämre recension, men har valt själv att ändra på recensionen efter att VD:n på Cardrop hörde av sig och vi hade ett väldigt produktivt samtal utifrån de saker som hade uppstått osv. Så jag vill vara rättvis.
Från början av kontakten med Cardrop var det jättebra, det kändes seriöst och man kunde känna sig hörd. Elias som hade hand om mitt ärende lyckades sälja min bil till ett pris som han själv var lite tveksam till att det skulle gå först, men det gick. Han ska ha en stor eloge för det!
Däremot lite senare så blev det lite missinformation och missförstånd som dock gjorde mig otroligt upprörd och misstänksam. Sådant som dock olyckligt kan ske på vilket företag som helst någon gång. Men i efterhand så har jag fått allt utrett med VD:n och mina misstankar är borta och jag har inga ”hard feelings” varken mot företaget som helhet eller Elias som förmedlare.
Med tanke på det samtalet vi hade så visar det på ett väldigt seriöst företag som är väldigt måna om att man ska få en bra upplevelse hela vägen. Jag fick en ordentlig ursäkt och jag har förståelse för allt som har uppstått, likväl som Cardrop har förståelse för min upplevelse.
För vi är alla människor och kan göra fel. Allt handlar om vad man gör åt det efteråt.
Summa av detta, jag kommer ändå att rekommendera Cardrop till personer i min omgivning om de vill ha en smidig försäljning utav sin bil, med bra betalt. För i helhet så var det just det, smidigt.
Detta var ett riktigt bra bud också jämfört med andra offerter jag hade fått tidigare. Så jag är riktigt nöjd!
Vill tacka både Elias och VD:n på Cardrop för ett bra samarbete och jag kommer att komma tillbaka nästa gång jag planerar att sälja en bil och jag har mer än gärna Elias som förmedlare igen.
Bra service och engagemang.
Bra service och engagemang.
Snabb affär och enkelt avslut.
Bra och personlig hjälp, professionell service
Fick bra och personlig hjälp av Grim, som fick min bil såld snabbt och enkelt.
Toppenbra från början till slut!
Toppenbra från början till slut!
Fick högre värdering än hos andra firmor och inget ”prutande” heller. Processen va tydlig och allt gick enligt plan. Efter kontroll satt pengarna på kontot och då gjordes ägarbytet.
Bäst säljare 🌹🌹🌹🌹
Bra service
Bra service, trevligt bemötande och bra löpande information.
Supersmidigt
Supersmidigt. Hade kontakt med Philip som var bra säljare och lätt att ha och göra med.
Mycket bra tjänst för att sälja min…
Mycket bra tjänst för att sälja min bil. Mycket trevlig personal.
Jag är väldigt nöjd med försäljningen
Jag är väldigt nöjd med försäljningen. Professionellt hanterat från början till slut (Philip). Fick det pris jag begärde och besiktningen gick igenom utan anmärkning.
Bästa tjänsten jag använt för att sälja min bil!
Första gången som jag använt mig av CARDROP.
Proffesionellt bemötande från början till slut. Man får precis det som de säger och det finns inga som helst dolda agendor. Har provat på andra företag som köper/ säljer ens bil och CARDROP är helt överlägsen dessa.
Kommer rekommendera CARDROP till nära och kära.
Nöjd i överlag med hanteringen och…
Nöjd i överlag med hanteringen och bemötande från Cardrop. Men köparen försöker pruta efter det att bilen är inlämnad och kontrollerad, vilket gör det jobbigt för mig som säljare att då åka och hämta bilen på Opus efter att den är inlämnad.
Fick riktigt bra betalt för min bil
Fick riktigt bra betalt för min bil. Smidig affär och toppenservice. Kan varmt rekommendera
Funkade kanonbra trevlig och kundvänlig…
Funkade kanonbra trevlig och kundvänlig personal kommer säkert använda de igen
Dålig upplevelse av försäljningen och…
Dålig upplevelse av försäljningen och känner mig lurad. Rekommenderar inte Car Drop.
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt, dock höll de inte det utlovade priset som vi kom överens om p.g.a. Ytterst Liten lackdefekt vid stötfångare bak. Normalt för en sju år gammal bil…
Ok men jobbigt
+ Fick bilen såld direkt
+ Mycket bra och trevliga kontaktpersoner
- Justerat för saknad nybilsgaranti så blev det inga "oftast 5-15% mer än min lokala bilhandlare" Hedin Bil som Cardrop skriver om och som jag hade förhoppningar på.
- Är det något fel på bilen tex startbatteri som behöver bytas så kunde inte Opus göra det åt Cardrop så jag fick köra fram och tillbaka och fram igen många mil och timmar för att fixa det själv. Jobbigt. Det kan bli bättre.
-Opus Tagene som anlitas av Cardrop hade en för liten och helt full parkering så det var trångt och jobbigt att lämna bilen där. En kunde inte komma ut när jag väntade på att få parkering.

Respuesta de CARDROP
Más información sobre otros tipos de reseñas.