Beställde en klocka 13/11 och hörde av mig 21/11 eller 22/11 då ingen uppdatering kring klockan kommit. Klockan registrerades på postnord samma eftermiddag och jag hade den redan på fredag 24/11 iho... Ver más
Tyvärr urusel service. Sonen beställde och betalade två klockor för 3 veckor sen. Efter 2 veckor kom en klocka! Ingen leveranssedel och inslagen löst i liten bit silkespapper. Kontaktade kundtjänst... Ver más
Det gick två veckor utan återkoppling då jag försökt nå dem flera gånger angående en retur. Till slut så hörde de av sig och jag fick full återbetalning samt att jag inte behövde skicka tillbaka klock... Ver más
Jag fick lådan i perfekt skick och jag är nöjd med min klocka men jag vet inte riktigt hur man justerar klockans armband så den ska passar hand vristen. Det fanns inga instruktioner om hur man justera... Ver más
Escrito por la empresa
E-handelskonceptet Carl Watches drivs och ägs av ett svenskt registrerat företag beläget i centrala Stockholm. Vår grundidé ligger i att hitta och utveckla snygga och trendiga klockor för dig. Vår sortiment är förändligt och baserat på säsong och trender samt produkter som frekvent fastnar i mode världen.
Ulvsundavägen 176b, 16867, Bromma, Suecia
- 0735355101
- support@carlwatches.com
- carlwatches.com
Snygg klocka mindre bättre leverans det…
Snygg klocka mindre bättre leverans det tog först 30 dagar utan respons ifrån företaget men efter det så behövde jag skicka meddelande till företaget att den inte hade kommit och då kom den efter 2 dagar som dom hade lovat. "rekommenderar för folk som har tid"
Idag 9/3 2023 fick jag meddelande av…
Idag 9/3 2023 fick jag meddelande av PostNord att paket från CB Company är på väg trots att jag hävt köpet 28/3 2023.
Jag gjorde beställningen 29/12 2022
Kommer returnera paket utan att öppna det till CB Companys adress på Ulvsundavägen.
Detta kan nog vara den sämsa av all postorderfirmor som finns i Sverige.
Beställ aldrig från dom......!!!!!!!!!!
Kinda long delivery but no lie because…
Kinda long delivery but no lie because it said delivery could be up to 2 weeks and I got mine in good condition after 1,5 weeks
Snygg klocka
The watch looks great and feels good
The watch looks great and feels good. Nice to get the tool to remove links.
Det som gjorde det så bra var att förpackningen var bra och att klockar var fet
Det som gjorde det så bra var att klockan var riktigt fet och att det var en lätt o bra förpackning
Längre leveranstid än sagt
Dåligt med leverans tiden.
Varning för oseriöst företag
Beställde en klocka och betalade omgående med VISA. Leveranstid skulle vara 2-4 dagar. Efter en vecka fick jag mejl att leveranstiden skulle vara 2 veckor. Det har nu gått 3 veckor utan någon uppdatering från företaget. Inga svar på mejl och den angivna info-adressen som står som kontakt fungerar inte. Det telefonnummer som är angivet går direkt till telefonsvarare utan ens att företagsnamnet anges. Mycket besviken och förmodar att det är ett bedrägeri.
Snabb leverans och bra kvalite på…
Snabb leverans och bra kvalite på klockan. Jag är jättenöjd!
jag är jätte nöjd med köpet
Klockan som jag beställde var perfekt
Klockan som jag beställde var perfekt. Exakt som beskrivet. Det blev en lång väntan pga leveransproblem men kompenserades med en bra rabatt vid nästa köp. Bra kommunikation från företaget.👍
Icke Godkänt
Nej, det här var inte bra levererat av detta företag.
Beställde en klocka som var annonserad med en leveranstid på mellan 1-3 arbetsdagar. Efter en vecka så hade jag inte fått någon klocka så jag mailade direkt deras kundtjänst om detta. Det dröjde nästan upp till en vecka att få svar, men tillslut fick jag återkoppling på att klockan jag beställt hade en förlängd leveranstid på två veckor. De skrev också att min order skulle prioriteras och att den borde dyka upp närmaste veckan. Åkte iväg på semester i en vecka och tänkte att klockan borde dykt upp vid hemkomsten, men icke sa nicke. Skrev igen till deras kundtjänst och efter 5 dagar fick jag svar att de har jätte problem med att få leverans på sina klockor pga omvärldsläget. Fick en rabattkod som jag kan använda på nästa köp. Kan tyckas generöst, men då binder man bara upp kund till ytterligare köp än att kompensera för nuvarande köp.
Nu har det gått drygt en månad och ingen klocka synes till. Långt mycket längre tid än utlovat.
Fruktansvärt dåligt på alla sätt!!!
Fruktansvärt dåligt på alla sätt!!!
Tog över tre månader att få klockan.
Hade jag inte skickat ca 50 mail med hot om Anmäla till Arn mm så hade jag aldrig fått min klocka. Ingen kompensation eller ursäkt. Extremt dåligt företag!!!!!!!!!!!
Rekommenderar inte detta företag!
Beställde en klocka 20 dec med leverans 2-4 vardagar. Fördröjd leverans 3v meddelas efter 1v. Efter 3v ingen klocka, ingen leveransinformation. Häver köpet. Försöker få kontakt med företaget flertalet tillfällen. Efter 4 mailet får jag svar från kundtjänst 25e januari som frågar om jag fortfarande inte fått klocka eller leverans info. Svaret är nej. Påtalar att jag hävt köpet. Ingen återkoppling. 6 feb levereras klockan, trots hävt köp. Finns ingen info hur jag returnerar klockan. Ingen retursedel i paketet, ingen info på hemsidan utan hänvisas till kundservice.
Kontaktar kundservice igen och fortfarande INGEN återkoppling!
Köp inte klockor från detta företag!
Beställde 4 klockor men fick bara 1...
Beställde 4 klockor men fick bara 1...
Jag beställde 4 klockor från COW och fick ganska snabbt ett mail om att alla 4 hade skickats. Trots detta så tog det nästan 2 veckor innan postnord ens mottog försändelsen. Den sena leveransen försökte de kompensera med att skicka med 25% rabatt i lådan, vilket hade varit uppskattat, om det inte vore för att bara 1 av 4 klockor låg i paketet.... Detta trots att det stod i leverans-mailet att alla 4 klockor var skickade.
Har försökt nå COW flera gånger på deras mail utan någon framgång... Så nu ligger man back några tusenlappar från detta SCAM-företaget....
Bäställde i onsdags har forfarande inte…
Bäställde i onsdags har forfarande inte fått klockan, skickade Mail inte fått något svar och nu har mailen upphört? … vilket Mög företag.
Paid for express shipping (1-2 days) and it hasnt even been handeled yet. Wont reply to email
I ordered on sunday the 29th and saw the trustpilot reviews saying they recieved their order very late. I still wnet ahead but i paid extra for express shipping (1-2 days instead of free 1-5 day shipping) bc i wanted to be sure it would arrive on time bc it is a gift. Adter 2 working days and the order not being handeled yet i sent an email through the form on their website. They claimed they always respond on 24h or less but that didnt happen. More than a day later i sent a proper email to their support email and still havent recieved a reply. Im hoping they will see this review and respond so i can get my order.
Más información sobre otros tipos de reseñas.