Kwalitatief goed product en service!
Echt super geregeld, netjes in contact, snel geleverd en mooi kwalitatief goed werkend product (in dit geval voor Audi q5-2025)
Met de Car Media Box kan je films en series op Netflix, Disney+, Videoland, HBO Max en NLziet kijken maar ook LiveTV en YouTube. Je kan niet alleen maar video kijken maar ook draadloos muziek luisteren met Spotify en Soundcloud. Er zijn er geen aanpassingen nodig aan je huidige systeem. Alles blijft origineel.
Stadhuisplein 10, 5611 EM, Eindhoven, Holanda
No consta que solicite reseñas
Ik heb de Car Media Box aangeschaft, mede omdat ik bij diverse AI boxen heb gelezen dat de installatie en werking voor mijn BMW niet altijd makkelijk/eenvoudig is. Dat was een goede beslissing, omdat bij mij de installatie niet direct werkte.
Ik woon niet in de buurt van Eindhoven voor de gratis installatie, maar Tim van Car Media Box heeft mij telefonisch enorm geholpen. Met zijn geduldige hulp en technische kennis is de installatie gelukt, top product. Zeer klantvriendelijk, een echte aanrader!
Ik had problemen met het kastje woonde te ver om langs te gaan dus maar opgestuurd keurig opgelost en netjes een nieuwe gekregen zou dit bedrijf echt aanraden bij familie en collega’s
Neemt de tijd voor je en prima product voor een scherpe prijs. Kwaliteit en zeker aan te bevelen.
Echt een topservice en fijne medewerkers! Aanrader.
Goed en snel geleverd, kan nu lekker even tv, WhatsApp, en al dat soort andere dingen doen tijdens het laden
Netjes en snel geholpen.
Na installatie goede uitleg gekregen
klantenservice niet te bereiken en vragen hoofdprijs voor wat je zelf ook op aliexpress kan bestellen!

Respuesta de Car Media Box
Super werkt perfect echt fijn voor lange auto reizen
Met de telefonische uitleg voor het installeren, waarin echt tijd werd genomen, werkt het perfect. Super service !
Ik ben zeer netjes geholpen en alles is keurig geïnstalleerd.
Ook toen ik er even niet uitkwam met ik netjes telefonisch geholpen.
Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden
Ik heb de Car Media Box op locatie getest en opgehaald. Het werkt perfect. Personeel is vriendelijk en helpen goed.
Het product is echt goed, het is plug & play dus is het makkelijk te installeren. Verder had ik het product snel thuis ontvangen. Top service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.