Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

1. Educación y formación

Escrito por la empresa

Carsten Sommerskov har mere end 35 års erfaring med positiv tænkning, styrkelse af selvværd til både børn og voksne. Han har holdt foredrag for over 250.000 mennesker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland m.fl.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Årtiers inspiration, autenticitet og vedkommende formidling

Jeg mødte Carsten for mere end 20 år siden, og siden da har han sat et markant aftryk. Gennem årene har han formået at inspirere, udfordre holdninger og skabe reel forandring hos mange mennesker, mig selv inklusive.

Han har en særlig evne til at tilpasse sig tiden uden at miste sin autenticitet. Hans oplæg er altid relevante, nyskabende og vedkommende. Man mærker tydeligt, at det ikke bare er faglighed, men også hjerte og engagement, der driver ham.

For mig har han aldrig blot været en foredragsholder eller underviser. Han har været nærværende, ægte og oprigtigt interesseret i de mennesker, han møder.

En varm anbefaling herfra.

14 de febrero de 2026

Anbefales VIRKELIG!!!!

Vi har købt abonnement til sommerskov, til vores datter, som i en længere periode har været i dårlig trivsel. Hun har været i alarmberedskab, irriteret og havde skoleværing og dagligt ondt i maven. Vi har altid ligget ved hende, til hun faldt i søvn til natten og denne rutine har hun været panisk for, at skulle slutte.
Vi talte med hende om, at hun kunne begynde og høre historier (sommerskov) når hun skulle falde i søvn. Det ville hun gerne og første gang hun hørte den, faldt hun i søvn selv, uden en voksen ved siden af. Det har hun nu gjort i 2 uger, med historier hver aften. Og vi har en meget gladere pige, med overskud, smil, stort set ingen ked af det pige, når hun skal i skole (kun når hun er træt). Hun er blevet en helt anden pige. Herfra anbefales sommerskov virkelig - det har gjort en kæmpe forskel i vores datters liv og er alle pengene værd. Ville ønske vi havde købt det noget før. Tak❤️

25 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i mange år brugt Carstens cd'er…

Jeg har i mange år brugt Carstens cd'er de har hjulpet mig rigtig meget Cd'erne bringer så meget positiv livsglæde og energi man kan tydeligt mærke den positive energi Carsten har lagt i sine cd'er Cd'en Livsglæde og energi og Cd'en behold dem du elsker er mine favorit så vis jeg er trist og ked af det så får Carstens cd'er mig hurtig glad igen Tusind Tak Carsten jeg elsker min bluse hvor der står Tænk positiv smil og vær glad dine cd'er er pengene værd Carsten du har givet så mange positive og glade Stunder jeg har skrevet så meget positivt om dine fantastiske cd'er på Facebook hvert eneste ord kommer fra mit hjerte vis nogen fortjener Fem flotte stjerner så er det dig Carsten

30 de mayo de 2024

Hej Rene
Tak for din fine anmeldelse og alle dine søde ord. Hvor er jeg glad for Cd´erne kan hjælpe dig og vende tristhed til glæde.
Fortsæt endelig dit flotte arbejde med dig selv :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig ikke særlig brugervenligt

Virkelig ikke særlig brugervenligt. Har købt en fil til download, og skal så igennem en guide til login som ikke virker. Efter forsøg første dag som ikke virkede gav jeg op, og efter en times forsøg i dag kommer jeg ad omveje ind og kan se mine filer, som kan hentes som zip og pakkes ud. Det er virkelig Old School, og jeg ved aldrig om jeg får fundet ind igen hvis filerne skal hentes påny på en ny enhed. Der findes så mange andre gode sider/apps hvor det fungerer glimrende med lydfiler (og uden at Apple tager 20%, som Carsten fejlagtigt skriver til en anden anmelder - de skal jo ikke lægges på iTunes, du skal jo bare få udviklet en simpel app og ville kunne sælge meget mere!?) har ikke nået at lytte til filerne endnu da jeg gav op, men hvis de fungerer og er gode ville jeg gerne købe flere - men kun hvis brugervenligheden forøges med en app.

11 de noviembre de 2023

Hej Nanna.
Tak for din besked. Vi arbejder hele tiden på brugervenligheden, og har været i en proces omkring en app, men det er en meget dyr løsning for et mindre firma- desværre.
Du skriver at det er besværligt at downloade og det er rigtigt, at det er lidt svært især på apple, men du behøver slet ikke at downloade historierne. Du kan blot streame og det er meget simpelt. Du kan også nemt lægge hjemmesiden ud, som en app på din hjemmeskærm, hvilket gør det meget lettere at tilgå historierne. Du er meget velkommen til at ringe hvis vi skal hjælpe dig. Tlf. 20 13 10 41.
God dag.

Fantastiske historier

Har brugt Carstens historier til mine børn i et par år og de er simpelhen så gode, når de skal sove. Alle pengene værd. Det er så nemt at logge ind på hans side og afspille mine køb online.

20 de abril de 2023

Respuesta de Carsten Sommerskov

Tusind tak for dine søde ord. Jeg er glad for de har hjulpet hjemme hos jer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positive forandringer på kort tid

Vi er og har været så glade for Carstens gode historier.

Vores dreng på 9 år havde problemer i skolen og efter 14 dage med “Du er sej” kunne vi se tydelige positive forandringer og problemer er stort set væk.

Han høre det som godnathistorie og han falder hurtigt til ro og bruger de forskellige mantraer.

Vi bruger IPhone og når vi høre historier logger vi en på hjemmeside og det fungere hver gang.

Vi glæder os til næste historie vi skal igang med.

Første gang kontaktede jeg Carsten på telefon og fik vejledning i, hvilken titel der passede på min søn. Det gør jeg også næste gang.

6 de abril de 2022

Respuesta de Carsten Sommerskov

Tusind tak for din feedback. Det glæder mig at høre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Carsten Sommerskov er en genial…

Carsten Sommerskov er en genial foredragsholder. Hans foredrag er fyldt med gode og nyttige guldkorn til opdragelse af mine guldklumper. Foredraget indeholder en masse humor og man sidder med et stort smil på læberne. Mine unger elsker at høre hans Cd'er og nyder bøgerne. Kan varmt anbefales .❤

17 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har købt downloads historier for…

Vi har købt downloads historier for 700,- til vores 2 drenge. Vi var sikre på det lige var det de kunne bruge! Men halvdelen af gangene kan vi ikke afspille dem og er nødt til at prøve på flere forskellige enheder! Det er dybt frustrerende. Der må da være en bedre løsning end at vi skal logge ind hver gang! Indtil videre føles det som penge ud af vinduet!

Tilføjelse. Vi har 1000mb fiberforbindelse og er vant til at streame alt uden problemer. Vi har ikke taget kontakt da vi ingen forventninger har til at der vupti vupti bliver lavet en app - men det burde der være lavet. Vi læste godt om den manglende app inden vi købte historierne, men valgte at kaste os ud i det alligevel. Men det fungerer bare dårligt. Vi har sendt både ordrenummer, navn, telefon og e-mail. Der er bestemt intet fake over vores anmeldelse. Vi er bare dybt skuffede over hvor besværligt det skal være at få vores købte produkt til at virke. I 2020 bør der til den pris medfølge en app.

Opdatering. Efter dine mange ubehøvlede og nedladende svar, ser jeg ingen grund til at ændre noget i min bedømmelse. Dit produkt virker ikke optimalt medmindre man har en computer eller en MacBook med itunes. Vi har kun iPhones og iPads og det kan godt være at det er os der ikke kan finde ud af det. Men så er vores anmeldelse bare endnu mere aktuelt. Vi vil hellere give 50% mere hvis det betyder at der følger en brugervenlig simpel app med og hvis vi slipper for den tone du skriver med. Vores anmeldelse er af produktet som det er nu. Det er skidt. Gør noget ved det. Tag i mod den velbegrundede kritik uden at blive tøsefornærmet og skrive nedladende. Det ville klæde dig. Du sælger ikke dig selv, eller det du står for, ret godt på denne måde. Du behøver ikke ringe igen.

12 de noviembre de 2020

Hej igen.
Du har ikke på anden måde kontaktet mig.
1. Jeg har ingen kunder i mit kartotek der hedder Lelle Bertelsen. Jeg tænker at denne anmeldelse måske er fake.
2. Hvis dette ikke er fake må du opgive dit rigtige navn hvis jeg skal undersøge for fejl.
3. Du kan sagtens downloade alt hvad du har købt, så det passer ikke hvad du skriver, måske ved du ikke hvad du skal gøre?
4. Hvis de fejl du opgiver er virkelige og ikke fake, så skyldes det med 99% sikkerhed at enten er dit internet utroligt ringe eller svingende eller også er den telefon du bruger overfyldt, så der ikke er plads.
5. Du er velkommen til at henvende dig direkte til mig tlf. 760274041 kl. 10-17 alle ugens 7 dage. eller carsten@sommerskov.dk

Ekstra svar efter du har redigeret din klage.
Nu har du så sendt telefonnummer og jeg har forsøgt at ringe uden held. Du er så den eneste ud af mange tusinde kunder der ikke kan få det til at virke.
Det passer stadig ikke at du ikke kan downloade det. Hvis du bruger iPhone eller iPad har apple sørget for at de kun kan afspille alle former for lyd gennem iTunes, så der skal du så lige overføre det til Itunes når det er downloadet (vejledning er på siden når du er logget ind.) Du kan downloade og afspille direkte på alle andre telefoner, men du har sikkert ikke ledig plads for den eneste forklaring på at det hakker er at din telefon er for fyldt.
Jeg forstår heller ikke hvorfor du finder det bedre at kommunikere via trustpilot i stedet for at ringe og få løst problemerne.
Til orientering ville vore priser stige med 20% hvis det var apps for det tager Google og Apple for at sælge det og vi har ikke en fortjeneste der er stor nok til at undvære så meget til dem.

Ekstra svar: Skriv en almindelig e-mail med navn og ordrenummer så sender jeg din betaling retur og sletter din konto.

Glade Børn og Voksne

Her i aften var jeg inde og høre foredraget Glade Børn og Voksne på Paletten i Viborg. Foredraget var underholdende og øjenåbnende for mig og adskillige andre. Vi blev mindet om hvad vi havde gjort galt i fortiden - og vi fik mange gode redskaber med hjem så vi kunne undgå at lave samme fejl i fremtiden. Vi bliver ikke perfekte forældre, partnere og kolleger af et enkelt foredrag, men som en mand engang sagde: 'That's one small step for a man, one giant leap for mankind'

Alle burde have en Carsten Sommerskov!

20 de abril de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Middelmådig underholdning

Oplevelsen blev til dels påvirket af at vi var alt for mange mennesker i alt for lille lokale.
Carstens vitser og kække bemærkninger virker lidt for indstuderet og det bliver aldrig rigtig sjovt.
Manden kommer med nogle gode råd og regler som alle der arbejder med selvudvikling kender, det er fint.

27 de febrero de 2017

Respuesta de Carsten Sommerskov

Undskyld jeg ikke har set dette opslag før. Da jeg ikke ved hvilket foredrag du har været til er det svært at udtale mig om lokalet eller indholdet og du findes ikke i mit kundekartotek. Jeg undersøger rent faktisk deltagernes tilfredshed med jævne mellemrum. Ud af de ca. 3000 mennesker jeg har mødt fra uge syv og til nu har jeg haft 3 deltagere inkl. denne og ovenstående der ikke var tilfredse. Jeg har modtaget rigtig mange positive tilkendegivelser. Så konklusionen er: Du er velkommen til at henvende dig.

Positivt og Glæde

Min kone og jeg hørt Carsten S i Herning i Februar mdr. Inden det havde vi købt og brugt CD til børn, både om dagen men især godnat historien har givet en mere glad og udsovet dreng på 7 år. I dag har han hørt den tæt på 2-3 mdr hvert aften og falder ofte i søvn inden godnat historien er slut. Carsten S foredrag bekræftede de ting som vi var begyndt på via De utrolige År. Nemlig korte, klare og især positive beskeder til sit barn. Erstat skældud med positive beskeder. Vi har nu en mere glad dreng og en gladere familie. Alle har glæde af de værktøjer som Carsten S giver. Vi vil helt sikkeret høre ham igen.

6 de abril de 2016

Hej Manse

Det var da en utrolig dejlig tilbagemelding at få - tak fordi du har taget dig tid til at skrive her.

Jeg vil glæde mig til at se jer til foredrag fremover og ønsker dig og din familie alt det bedste.

Fantastisk

Har både hørt fordrag og købt mange af dine cd'er. Kan kun sig køb 👍🏻👍🏻👍🏻, har hjulpet min datter igennem en svær skolegang og nu er vi i næste fase med selvværd og skal til at købe næste omgang 😊

6 de abril de 2016

Hej Mette

Tak for din fine anbefaling her på Trustpilot.
Det glæder mig meget at høre din datter har haft glæde af historierne og jeg vil ønske hende (og dig) al mulig held og lykke fremover.

De bedste hilsner,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Glade Børn og Voksne

Jeg var til foredraget "Glade børn og voksne" i Valby for en måned siden. Foredraget havde nogle gode pointer, men var også usammenhængende og med for mange afstikkere til højre og venstre. Første halvdel handlede meget om de ting vi forældre ofte gør forkert. Gode pointer. Under første halvdel, gjorde Carsten meget ud af sige, at vi skulle blive hængende til 2. halvdel, hvor vi fik alle værktøjerne. Spændt blev jeg hængende til 2. halvdel, men der kom aldrig rigtig nogle brugbare værktøjer. Carsten demonstrerede bl.a. hvordan man laver visualisering. Kan ikke se hvordan det hang sammen med hvordan vi giver vores børn bedre selvværd. Var desværre ikke særligt begejstret.

4 de abril de 2016

Hej Morten.
Tak for din kritik.
Jeg har holdt foredrag i knap 30 år, og lige præcist den aften gik der et eller andet galt mellem publikum og mig - totalt miskmask. Jeg prøvede bagefter at drøfte med mine hjælpere hvad det var, der skete, men det lykkedes os ikke af finde årsagen. Jeg er desværre enig med dig i, at det nok var det dårligste foredrag jeg har leveret i mange år. Se dig om på Trustpilot i øvrigt, så vil du se at det ikke er normen. Deltagerne plejer normalt at være meget begejstrede.

P.S. Hvis du har lyst vil jeg gerne invitere dig med til et andet foredrag: Positivitet der virker! - helt gratis. Det er samme sted den den 21. april. Hvis du vil det skal du skrive en e-mail til mig, så jeg kan sende dig fribilletterne. Skriv den til carsten@sommerskov.dk

Venlig Hilsen

Yderst positivt

Vores teenager har stor glæde, af at lytte til selvtillid. Vi har fået et mere positivt barn med troen på sig selv. Vi vil bruge det til vores andre børn, hvis det bliver aktuelt.

19 de enero de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en vinder her hjemme ❤️

Vi har siden den ældste på nu 11 var lille, brugt Casten Sommerskovs børne CD'er som supplement til putning - vores yngste på 6 elsker dem også
Jeg har i mit arbejde som pædagog brugt historierne til afslapning, og ungerne har ligeså elsket dem ❤️
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling

25 de octubre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pause tid i klubben

Vi er en fritids og ungdomsklub der ligger i et socialt udsat område. Mange af vores unge er sekundær ptsd ramte. Vi kører robusthedsforløb med de unge i klubben og I disse forløb er der indlagt pauser, som vi kalder det. I disse pauser bruger vi ofte Carstens cd'er der også er aldersbestemt. Det fungerer fint og de tager godt imod cd'erne og finder et øjebliks ro.

13 de octubre de 2015

carsten sommerskov

har flere af Carsten Sommerskovs cd,er til min dreng. De er fantastiske, de giver en ro og indsovningsfasen er betydelig reduceret. Han har endda haft dem med i skole hvor de har gjort brug af meditationen middt på dagen når de små hoveder var ved at løbe tør for koncentration, vilket bevirkede at de bagefter kunne sætte sig op og fortsætte undervisningen. Det er nogle dejlige historier der er på cdérne. Jeg har introduceret dem på mit arbejde. Jeg arbejder med børn med med neurologiske lidelser og vi henviser altid til disse cder.

23 de junio de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

god cd til børn ved sengetid

mine piger på 4 og 5 er helt vilde med cd'en vi købte. Dyrebørn og Nuslingerne rammer lige der hvor de skal. Vi har både talt om det at tale pænt og at være sød/at tænke godt om sig selv. Der er også andre gange hvor de bare falder i søvn. Win win :)

11 de mayo de 2015

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.