CASA CERAMICA Opiniones 8

4. Cantera
  5. Proveedor de piedras
  6. Fabricante de azulejos y baldosas

Escrito por la empresa

Vi er et dansk firma med generationers ekspertise inden for sten og fliser. Gennem vores egne stenbrud og fabrikker tilbyder vi direkte adgang til natursten til uhørte priser. Alle vores fliser er fra egen import, hvilket eliminerer unødvendige mellemled og sikrer både førsteklasses kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan virkeligt anbefale Casa…

Jeg kan virkeligt anbefale Casa Ceramica. Mega god og behagelig service, samt god dialog undervejs også. De gør sig rigtigt umage fra A-Z og det er virkeligt rart midt i en byggeproces. Tak!

- Sara

12 de febrero de 2026

Respuesta de CASA CERAMICA

Tusind tak for din fine anbefaling, Sara!

Vi ved, hvor udfordrende det kan være at vælge fliser midt i en byggeproces, med alle de bumps og beslutninger, der følger med. Derfor betyder det ekstra meget, at du oplevede god dialog hele vejen. Vi er glade og beærede over at kunne hjælpe med at finde de helt perfekte fliser til dit hjem, som du kan nyde hver dag.

Bedste fliseforhandler

Magen til kyndig vejledning og respekt for både flisen og kundens behov findes næppe i Danmark. Her bliver du mødt med ærlig rådgivning, ingen forcerede beslutninger, og en tryg proces fra valg til køb.

Derudover er deres flotte showroom på Amagerbrogade virkelig værd at besøge!

10 de marzo de 2025

Super søde.

Super søde.
Jeg ringer og træffer tilfældigt en medarbejder på lageret. Jeg får lov at komme ud på lageret og hente flise jeg har set på hjemmesiden. Hurtigt, nemt og ingen udgifter til forsendelse. God oplevelse og flotte fliser.

27 de febrero de 2025

Respuesta de CASA CERAMICA

Tusind tak for din venlige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at alt forløb hurtigt og nemt. Det glæder os, at du er tilfreds med både fliserne og servicen. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang! Mvh Alfred

Utrolig tilfreds

Jeg er utrolig tilfreds med min oplevelse hos min fliseleverandør Casa Ceramica! De tilbyder ikke kun de bedste priser, men leverede også en fremragende service. Fra start til slut var processen problemfri, og deres fliser er af høj kvalitet. Jeg ser frem til fremtidige samarbejder med dem og kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter kvalitetsprodukter og en professionel serviceoplevelse!

17 de noviembre de 2023

Kære Morten,

Tusind tak for dine rosende ord! Det glæder os at høre, at du er utrolig tilfreds med vores fliser. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitetsprodukter, og det er fantastisk at vide, at vores indsats afspejles i din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden og håber, at vores fliser fortsat vil opfylde dine forventninger.

Mange tak igen!

Venlig hilsen,
Noah - Casa Ceramica

Casa Ceramica

Casa Ceramica,

I får min varmeste anbefalinger! Danmarks fineste udvalg af fliser og marmor til rigtig gode og venlige priser.

Tak for fantastisk service og rådgivning hele vejen igennem.

Det er ikke sidste gang, jeg køber fra jer.

9 de noviembre de 2022

Kære Houda,

Hjertelig tak for dine rosende ord! Vi er beærede over at modtage dine varmeste anbefalinger. Det er vores fornøjelse at kunne yde fantastisk service og rådgivning, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Det glæder os, at du har valgt Casa Ceramica, og vi ser frem til mange flere positive oplevelser sammen.

Tak for tilliden, og vi ser frem til at betjene dig igen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.