współpracuje już z tą firma 2 lata
współpracuje już z tą firma 2 lata, nie zawodzą.
Jesteśmy polską spółką akcyjną, która działa na rynku finansowym od wielu lat, a już od 2013 roku jako Krajowa Instytucja Płatnicza. Naszym zadaniem jest dostarczyć Ci najlepsze rozwiązania płatnicze, jakie zaznaczyły swoją obecność w świecie e-commerce. Wszystkie je znajdziesz w jednym miejscu, nie wstając z fotela. No dobra, w dwóch miejscach. Od dzisiaj również w Twoim ulubionym sklepie.
Polonia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
współpracuje już z tą firma 2 lata, nie zawodzą.
Brak kontaktu z firmą jak i zaksięgowania po tygodniu na koncie odbiorcy pomijając kwotę.

Respuesta de CashBill S.A.
Polecam serdecznie świetny operator, jedynie długi czas oczekiwania na weryfikację ale takto git
Polecam, szybka akceptacja sklepu i w miarę niskie prowizje. Łatwa integracja z CMS wordpress
Niestety świadczy usługi dla nieuczciwych sprzedawców.

Respuesta de CashBill S.A.
Pieniadze przeslane 27.09.2024 od tego czssu brak kontaktu z Firma brak doladowania na koncie nie reaguja na suporta. Bardzo slaba Firma

Respuesta de CashBill S.A.
Sami idioci tam pracują ? 😱 Oszukują miliony osób i twierdzą , że wszystko mają zgodne z regulaminem. Chyba jakiś totalny DEBIL prowadzi to wszystko łącznie z pracownikami 😆 Kasy nie chcą oddać chociaż wpływa na ich konto.

Respuesta de CashBill S.A.
Dnia 20 czerwca 2024 13:54 CashBill S.A. - Dział Marketingu i Sprzedaży napisał(a):
Dzień dobry,
nie zamierzamy kontynuować z Panem współpracy. Zgodnie z §14 pkt. 2 Regulaminu Serwisu, Pańskie konto zostanie usunięte z dniem 31 lipca 2024 roku.
A ja tylko chciałem uruchomić sklep ;3

Respuesta de CashBill S.A.
Brak kontaktu ze sprzedawcą oraz z pośrednikiem jakim jest cashbill. Firma krzak - jedynie w sądzie możesz próbować cokolwiek ugrać. Unikaj jak ognia.

Respuesta de CashBill S.A.
wiadomośc o niezatwierdzonym statusie napisana 2023-04-05 15:32:29 i dalej brak odpowiedzi...

Respuesta de CashBill S.A.
W PL widzę że ułomnych ludzi nie brakuje.
Niby cashbill bezpieczna płatność, a w regulaminie prawie wszystkie problemy trzeba kierować bezpośrednio do sprzedawcy 🤣
To po co mi ten cashbill konto.
Niema lepszego od paypal, ale w PL go unikają.

Respuesta de CashBill S.A.
Platforma pośrednicząca płatnościami, która mimo licznych skarg, zażaleń względem swoich podopiecznych złodziejskich klientów, nic sobie z tym nie robi, czyt. dalej świadczy im swoje usługi pośrednika płatności. Zostałem dwukrotnie oszukany przez strony baby-stars. pl oraz zalukaj. cc/zalukajvod .eu, gdzie Cashbill.pl był pośrednikiem płatności. Mimo zgłoszeń o kradzieży pieniędzy platforma zrobiła ... nic, bez kontaktu, umyła rączki i śmieje się na myśli, że mogłaby przerwać współpracę z górami złota, które dzielą się prowizją. Szczerze i prawdomównie odradzam cashbill.pl

Respuesta de CashBill S.A.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.