Tack först får man väl be om ursäkt. Tog ju lite tid som man inte är van vid,blir lite stressad så får väl ge bättre betyg när det ko.mit. Och senaste Inlägg raderat i igår söndag. Återkommer Tack... Ver más
Mycket högklassiga och fina CBD-produkter med riktigt bra kvalité! Förmånliga priser och snabb och fri leverans. Även trevligt och snabbt bemötande från kundservice när det behövts. Många beställnin... Ver más
Döm om min förvåning när jag öppnade mitt paket med CBD-hasch och hittade små vita maskar i det. Vänder mig till deras kundservice och får ett otrevligt bemötande och blir uppmanad att ta bilder på... Ver más
La empresa ha respondido
Snabbt, effektivt, brett utbud, mycket rimliga priser, jag har varit kund i flera år och rekommenderar starkt cbdbuds. Jag har provat andra leverantörer, men ingen kommer i närheten.
Escrito por la empresa
Dyk in i Sveriges mest omfattande sortiment av toppklassig Indoor CBD Buds och Hash! Vårt kompromisslösa mål om att värdesätta kvalitet och transparens följer som en grön tråd i allt vi gör. Alltid fri och diskret leverans direkt hem. För en harmonisk vardag - oavsett om du är nybörjare eller en veteran inom CBD
Suecia
- hej@cbdbuds.se
- cbdbuds.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snabb leverans, bra kvalité och trevlig kundservice :)
(annorlunda burk än den på bilden dock)
Rekommenderas starkt!!
Mycket högklassiga och fina CBD-produkter med riktigt bra kvalité!
Många beställningar lagda och lika nöjd varje gång! Kan verkligen rekommenderas!!
testade två sorter till
beställde hem två sorter till och båda är toppen kommer helt klart beställa mer
Más información sobre otros tipos de reseñas.