Valorada con 2 estrellas sobre 5

Svara gärna på mail eller uppdatera er hemsida och var ärliga att ni inte levererar och lurar folk på pengar! Ni borde skämmas!! Folk är beroende av er och ni bara behåller pengarna!! Skäms!!!

1,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Både mupparna och muskelapoteket är ren bluff

Detta är en ren bluff, beställde både av mupparna och Muskelapoteket. Båda är bluffsidor som aldrig skickar varorna man beställt. Mupparna har lagt ner sin mail. Muskelapotelet svarar forfarande men man får bara ursäkter till varför varorna inte skickas.

12 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning handla inte hos mupparna rena…

Varning handla inte hos mupparna rena bluff företaget. Du blir bara blåst lurad på pengar. Och varorna skickas aldrig När man skriver svarar de aldrig på dina mail. vilka idioter lura människor på pengar. Bättre lägga pengarna på något annat än handla hos dom röd varning scam rena bedrägeri

2 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mupparna.net Får inte varorna man beställt

Mupparna.net är riktigt bluff företaget. Får inte varorna man beställt. Blir blåst på både pengar och varor. Svarar inte när man skickar mail
Stor röd flagga. Handla inte hos dem du blir bara fattig kan lägga dom pengarna på annat istället

21 de febrero de 2025

OBS!!

OBS!!! Jag blev också något blåst .

MEN VET ALLA JAG TOK REKOMMENDERAR ⏭️⏭️ DRUGIFY ⏮️⏮️
Alla försändelser kommer fram ibland tar det 2-3 dagar jätte snabbt och MYCKET FIN OCH BRA SERVICE jag själv iallafall ger dom en ☝️ riktig rejäl stark 10/10

1 de enero de 2026

VARNING!

VARNING!
Kasta inte pengarna i sjön. Jag gjorde det för två år sedan.
Förlorade mycket pengar.
Du får inga mediciner. Det går inte längre att köpa receptbelagda mediciner på internet. KOM IHÅG DET.

27 de agosto de 2024

Bluff

Herregud, läs omdömen innan ni beställer. Sista året är mupparna nedstängt och ni får ingen leverans. Ren och skär fake.

9 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde efter min födelse dag slutet…

Beställde polskt premium 5g med , går ej å få löst benz nån stans här så är mkt intresserad finns kring Nässjö/Eksjö/Vimmerby mail i första där jag beställde efter min födelse dag

Grattis t kärringen lixom 😔38 men inge lugnande

25 de marzo de 2025

Under all kritik

Bluff rakt igenom. Tidigare har de svarat på mejl och haft trevlig kundservice, levererat det man beställt. Men nu har det inte levererats, och istället behållit flera tusen kronor. De leker med ens liv, bokstavligt talat. De har även bytt mejladress, så misstänker att någon tagit över sidan.
Under all kritik. Betala tillbaka pengarna istället.

23 de noviembre de 2024

var inte en idiot

Var dn idiot och betalade nästan 4000kr då jag tidigare haft med mupparna att göra men nlev givetvis blåst. inget svar på mailen . F$N alltså..

3 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde zopizlon fick hjälp o…

Jag beställde zopizlon fick hjälp o krångla med bitcoin o det varslades 27/2 o har inte kommit än så poäng från 1-10 o då är 10 bäst men dom får en 0a för dom svarar inte änns på mail

27 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.