Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor ros til CBJgulvteknik. Vi fik lagt det flotteste PU gulv i vores entre af Stefan fra CBJ. Et firma der arbejder med præcision-total lige kanter og flotte afslutninger. Stor anbefaling herfra.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har fået lavet et fint epoxy garagegulv af Claus / cbjgulvteknik. Claus var meget tålmodighed ifm. tilbudsgivning og svarede på alle vores spørgsmål. Da beslutningen så endelig var taget blev der o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektivt fra første kontakt. God og kyndig rådgivning omkring gulvtype og ikke mindst farve fra Claus. Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista de materiales para suelos

Escrito por la empresa

Hos os cbjgulvteknik laver vi alt inden for flydende og fugefri gulve Erfaring er +12 år Altså epoxy, newyorker, garagegulve, industribelægning, polyurethan gulve, designer gulve, blendgulve, hos os er det kun fantasien der sætter grænserne Din drøm vores passion Ejeren er Claus Boo Jensen En mand med stor passion inden for gulve og er altid imødekommende og snaksaglig og med på moden inden for gulvene.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig et smukt gulv!!

Vi har fået lavet det flotteste PU gulv af Claus og hans team! Det spiller bare og blev lige den farve vi ønskede os! Små ting der lige skal udbedres, men det har han lovet at de får gjort! Kan varmt anbefale Cbj gulvteknik!! Vi vil helt klart vælge dem igen! ☺️

24 de abril de 2026

Stor ros til CBJgulvteknik

Stor ros til CBJgulvteknik.
Stor anbefaling herfra.

24 de abril de 2026

Kæmpe anbefaling

Vi har fået lavet rigtig flotte gulve i hele underetagen af vores nye Hus. Vi havde mange spørgsmål før og under, og Claus tog sig masser af tid til at imødekomme dem. Der var ligeledes masser af fleksibilitet undervejs, da vores projekt skred en uge. Yderst kompetente og meget omhyggelige. Stor anbefaling fra os!😊

20 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faglighed stolthed og til at regne med

Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udlægning. De holder hvad de lover, og de har styr på, hvad de laver. Man er ikke i tvivl om, at der ligger faglig stolthed bag. Så stor ros til Stefan for det flotte stykke arbejde.

7 de abril de 2026

Varm anbefaling

Super flot garage gulv lavet af cbj gulvteknik. Utrolig imødekommende gut og yderst kompetent samt omhyggelig. Tog sig tid til nysgerrige spørgsmål. Varm anbefaling herfra.

10 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gik en ekstra mil for gulvet

Et uventet bøvlet betondæk fik ikke stoppet Claus - tværtimod gik han “en ekstra mil” som sikrede ikke bare et smukt, men også holdbart PU gulv. Kæmpe ros for både look og indsatsen til Claus! Kan kun anbefale 👍

27 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og flot gulv

Super god service og flot gulv.
Claus rykkede hurtigt ud og reddede gulvet efter vi var taget ved næsen af en anden gulvlægger.
Vi er så glade for vores nye gulv.

19 de enero de 2026

Flake floor i garage

CBJ Gulvteknik lavede garagegulv / flake floor epoxy. Claus var meget imødekommende i kommunikationen og kom med råd og vejledning ift. at jeg ønskede et mørkt gulv, hvorfor han foreslog flake floor. Ved første udførsel oplevede vi lidt udfordringer med gulvet, men Claus sendte hurtigt sin dygtige medarbejder ud og gulvet er nu præcis som ønsket og aftalt. Det spiller maks 👍 dygtig og behagelig og en håndværker, der tager ansvar for sit arbejde; CBJ kan anbefales.

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon fyr - godt forløb - godt resultat.

Kanon fyr - godt forløb - godt resultat.

Vi har i forbindelse med en større renovation brugt CBJ til opretning af eksisterende gulv og dertil lave et færdigt PU gulv til os.

Opgaven var ikke nem at gå til, men det blev mødt med åbne arme, og resultatet blev som vi ønskede det.

Kanon service, transperante, agile, prismæssigt konkurrencedygtige og så var der ild i stemmen - alt kan lade sig gøre, og jeg er vild med det.

Tak for hjælpen!

1 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet et flake gulv i mit multi…

Fik lavet et flake gulv i mit multi hus, jeg er intet mindre end imponeret over firmaets professionelle håndtering af opgaven, hurtig, ordentlig og til at stole på hele vejen igennem😃 Tak for et flot gulv.

27 de enero de 2026
Logotipo de Cbjgulvteknik

Respuesta de Cbjgulvteknik

Tusind tak for den fine anmeldelse det sætter vi stor pris 💪

ansvarsbevist håndværker

jeg har fået lavet et nyt garagegulv af CBJ Gulvteknik, Claus leverede en service, der var både professionel og imødekommende fra start til slut. Han var punktlig, holdt alle aftaler og viste stor ansvarlighed gennem hele processen.

Kvaliteten af arbejdet taler for sig selv – gulvet står super flot og solidt, præcis som lovet. Jeg kan varmt anbefale CBJ Gulvteknik til alle, der ønsker høj kvalitet, god service og en fagmand, der virkelig går op i sit arbejde.

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

17 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.