Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har fået lagt et smukt PU gulv ovenpå et eksisterende betongulv. Resultatet er blevet virkelig flot. Det er tydeligt, at Claus og team er virkelig dygtige til deres kram. Kunne have ønsket en lidt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået lavet rigtig flotte gulve i hele underetagen af vores nye Hus. Vi havde mange spørgsmål før og under, og Claus tog sig masser af tid til at imødekomme dem. Der var ligeledes masser af flek... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor ros til CBJgulvteknik. Vi fik lagt det flotteste PU gulv i vores entre af Stefan fra CBJ. Et firma der arbejder med præcision-total lige kanter og flotte afslutninger. Stor anbefaling herfra.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

CBJ Gulvteknik lavede garagegulv / flake floor epoxy. Claus var meget imødekommende i kommunikationen og kom med råd og vejledning ift. at jeg ønskede et mørkt gulv, hvorfor han foreslog flake floor.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista de materiales para suelos

Escrito por la empresa

Hos os cbjgulvteknik laver vi alt inden for flydende og fugefri gulve Erfaring er +12 år Altså epoxy, newyorker, garagegulve, industribelægning, polyurethan gulve, designer gulve, blendgulve, hos os er det kun fantasien der sætter grænserne Din drøm vores passion Ejeren er Claus Boo Jensen En mand med stor passion inden for gulve og er altid imødekommende og snaksaglig og med på moden inden for gulvene.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Polyuretan gulv i udestue

Vi skulle have et polyuretan gulv (pu gulv) i vores nye udestue og vi havde fået Claus anbefalet af en fælles bekendt.
De meget varme grader i glas udestuen gav desværre udfordringer da gulvet kogte op og det kom en masse små bobler på gulvet, hvilket var virkelig øv.
Jeg kontaktede claus og han sagde med det samme, det skal vi nok få styr på.
Han kom få dage efter, sleb gulvet og lagde gulvet på ny. Vi fik styr på varmen og nu har vi et rigtig flot polyuretan gulv.
Det var fedt at Claus svarede med det samme og kom hurtigt og udbedrede gulvet og gennem hele processen gav han os ro og vished om, at det bliver skide godt og at han ikke efterlader noget som ikke er super flot lavet.
Det er nemt at mærke at Claus går utrolig meget op i sit håndværk som han iøvrigt er virkelig dygtig til. Han går ikke på kompromis med resultatet hvilket er fedt.
Jeg kan varmt anbefale Claus👏🏻👏🏻

28 de junio de 2024

Epoxy garage og skur

Vi har fået lagt epoxy belægning i vores garage og skur af Claus. Der blev dannet luftbobler nogle steder første gang vi fik det lavet. Vi kontaktede Claus igen og han kom og fik det fikset og ordnet igen fra bunden, så vi fik vi et lag mere på. Og nu er vi super tilfredse med resultatet.

12 de mayo de 2024

Epoxy garagegulv

Jeg fik Claus anbefalet at en bekendt, der var meget tilfreds med det arbejde Cbjgulvteknik havde udført. Jeg valgte derfor også at kontakte Claus, til at lave vores Garagegulv. Nu har vi et fint Epoxy flake floor. Kvaliteten er i top til en fair pris 👍

19 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået lagt epoxy belægning i…

Vi har fået lagt epoxy belægning i vores garage af Claus. Og vi er super tilfredse med resultatet - Arbejdet er virkelig flot og professionelt udført.
Derudover er Claus hurtig til at komme med respons på henvendelser.

Vi vil hjertelig gerne anbefale CBJ gulvteknik til alle, som overvejer gulvarbejde udført af ham.

5 ud af 5 stjerner herfra.

24 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.