4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,4

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

CeJor Wonen - Uitstekende service en klantvriendelijke woonwinkel

In juni 2025 probeerde ik een stoel te bestellen bij Riviera Maison. Dat lukte niet en dat kwam omdat RM Failliet was gegaan. Deze zelfde R.M. stoel kon nog wel geleverd worden door CeJor wonen in Utrecht. Dus daar besteld en betaald en ik werd keurig te woord gestaan door de medewerker. Helaas werd de stoel niet afgeleverd bij CeJor Wonen, maar via een veiling verkocht. Weg stoel! Cejor Wonen stelde mij meteen in kennis en stortte nog dezelfde dag mijn geld terug toen ik daar om vroeg. CeJor wonen vond deze gang van zaken erg vervelend voor mij en beloofde alsnog hun best te doen om de R.M. stoel toch te kunnen leveren. Dat CeJor wonen klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel heeft staan is gebleken, na nog enkele teleurstellingen met de levering werd ik 2 mnd geleden weer opgebeld door dezelfde vriendelijke medewerker en hij vroeg of ik nog interesse had in de R.M. stoel! Hij had er eentje voor mij kunnen bestellen! En dat terwijl ik geen order meer had uitstaan en ook niets betaald had. CeJor wonen doet echt enorm zijn best om de afspraken met klanten na te komen en spant zich tot het uiterste in om de klant tevreden te stellen. Echt Top, CeJor wonen verdiend een hele grote pluim en de R.M. stoel is inmiddels keurig bij ons afgeleverd.

15 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

CéJor heeft ons uitstekend geholpen bij…

CéJor heeft ons uitstekend geholpen bij het uitkiezen van onze meubels. Wij hebben het experience center van CéJor bezocht en waren zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen. Een dergelijke ervaring hebben wij nog niet eerder meegemaakt bij het kopen van meubels. Gewoon sprakeloos.

Wij zijn goed geadviseerd door de designer, die ook bij ons thuis langs is geweest. Hij begreep direct onze wensen en wist onze stijl perfect aan te voelen.

Wij hebben nieuwe lampen, een bank, eettafel, eetkamerstoelen en gordijnen gekocht bij CéJor en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Hartelijk dank, wij raden CéJor zeker aan.

M. Kats

17 de abril de 2026

Prachtig stukje Customer Experience

Prachtig stukje Customer Experience! Wij wilden langs komen bij de winkel in Eemnes voor een fauteuil. In de kerstvakantie. Maar dan is de winkel helaas gesloten vanwege een verbouwing. Daarop werd gevraagd naar ons adres. Dan konden ze namelijk kijken of ze op korte termijn nog een bezorging bij ons in de buurt hadden staan. Ze boden aan om de stoel bij ons te komen plaatsen. Konden we meteen zien hoe hij in de kamer stond. En voelen hoe de stoel zat. En als het niet zou bevallen, nam men de stoel weer mee! Prachtig toch?
Uiteraard de stoel gehouden. Zit heerlijk. Staat prachtig! Top service!

3 de diciembre de 2025

Wow wow wow TOP

Wow wow wow, nog nooit zo een super snelle bestelling thuis gekregen. ‘s morgens besteld en ‘s middags thuisgebracht met eigen chauffeurs.
Ook als klap op de vuurpijl nog een cadeautje erbij.
Enorm bedankt!!!!!!

16 de agosto de 2025

Overtreft alle verwachtingen

Overtreft alle verwachtingen. Vanaf het eerste moment dat ik het Experience Center binnenliep voelde ik dat dit geen gewone woonwinkel is. De sfeer, advies, meubels en verlichting ademt klasse. Onderscheidend in alle opzichten. Absolute aanrader.

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste service en snelheid ooit

Beste service en snelheid ooit. Nooit eerder zo’n ervaring gehad. Ik schrijf niet vaak een review, maar cejorwonen krijgt een dikke verdiende 10! Gordijnen en cinewall op maat en Eichholtz gekocht. Ook wat indrukwekkend was, de showroom, echt een plaatje. Wij komen terug.

22 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service en snelle…

Fantastische service en snelle levering. Vanaf het moment dat we hebben besteld tot aan de levering, geweldig. Dit is de eerste keer dat we zo’n service hebben mogen ervaren. Wij hebben een Cejor boekenkast op maat laten maken en ook meubels van Rivièra Maison kunnen kopen terwijl Rivièra failliet is. Ook die meubels kregen wij geleverd, maar wat ook super fijn was is dat wij de aanbetaling die wij kwijt waren bij Rivièra, bij Cejor als compensatie kregen. Levering was uitstekend met witte handschoenen en er werd zelf gestofzuigd. Ik kan iedereen Cejor aanbevelen.

28 de julio de 2025

Wat een prachtige showroom👌🏻

Wat een prachtige showroom👌🏻. Heel fijn geholpen door Serge en Jordy. De service gaat verder dan alleen maar tijdens de verkoop. We hebben 2 banken, wijnkast, 6 eetkamerstoelen en een fauteuil gekocht. Er wordt snel gereageerd op de app en telefoontjes. De meubels die op voorraad waren zijn snel geleverd. Kortom, ik kan geen minpuntje bedenken. De 5 sterren zijn zeer verdiend en wij komen zeker terug🤩.

25 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben uitstekend geholpen door Serge

Ik ben uitstekend geholpen door Serge. Hij dacht met me mee en gaf waardevol advies over de kleurkeuze. De service was top, snelle reacties en bijzonder vriendelijk contact. Zeker een aanrader! Ik zal hier vaker bestellen.

23 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door bedrijf goed meegedacht en keurige…

Door bedrijf goed meegedacht en keurige feedback gehad betreft een bestelde kast bij een ander bedrijf.
Netjes volgens afspraak geleverd, maar bij levering helaas een beschadiging geconstateerd. Dit werd zeer netjes en snel opgelost! Superservice, zo zie je het niet vaak meer. Aanrader dus!

7 de junio de 2025

Geweldige service

In onze zoektocht naar nieuwe meubels kwamen wij uit bij CeJor wonen. De eerste contacten waren perfect. De mannen van CeJor zijn enthousiaste professionals met sterke focus op kwaliteit, styling en service. Bij CeJor hebben we twee kasten en een tv meubel gekocht. De afhandeling was perfect. Zo goed dat we inmiddels ook een eettafel met zes stoelen hebben besteld. Kortom voor goed advies en service raad ik dit bedrijf van harte aan

14 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.