Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ville kjøpe bikini fra Cellbes fordi de har et stort utvalg og fordi man kan kombinere ulike over/under-deler og størrelser. Jeg brukte størrelsesguiden og målte rundt brystpartiet,(trakk fra noen cm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cellbes er så flinke til å ha store størrelser på omtrent alt de selger. Jeg har vært kunde i mange år,og er skikkelig fornøyd. Liker godt da det er salg også :P DEt ble mange nye plagg nå på salget.S... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt utvalg i store størrelser. Og de er ikke hypermoderne, og derfor er det lett å finne noe jeg kan legge til i garderoben. Har favoritter jeg kjøper om igjen,i f.eks. andre farger ,når det gamle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som alltid er handling fra Cellbes helt enkelt og problemfritt. Salget var flott denne gangen og fikk noen lekre hjerte lamper for en slikk og ingenting. Super levering som vanelig, tror aldri jeg har... Ver más

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Cellbes startet opp som et postordrefirma helt tilbake i 1954, og har siden det utviklet seg til å bli et av de største E-handelsbedriftene innen mote og hjem interiør. Vår drivkraft er å tilby favoritter i garderoben uansett anledning. Det brede utvalget av størrelser er en viktig del av det hele der størrelsene går fra 34-64 for kvinner og S- 8XL for menn. Vi ønsker deg velkommen til cellbes.no. Gå inn og opplev vår inspirerende kampanje, og vårt herlige sortiment!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bea kundeservis

6 de febrero de 2026

Hei Marit!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Velkommen tilbake når som helst💜

Varme hilsener,
Cellbes

Veldig fornøyd

Har bestilt flere ganger. Fine klær til gode priser. Rask levering og god prosess for å returnere. Jeg er ganske fornøyd :)

1 de agosto de 2025

Hei Deborah,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at du er så fornøyd, det setter vi stor pris på 💜

Hjertelig hilsen,
Cellbes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med både klær og pris

Veldig fornøyd med både klær og pris. Størrelsene stemmer alltid og kvaliteten er god

10 de mayo de 2025

Hei Christin,
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
Så flott å høre du er fornøyd med oss, det setter vi stor pris på💜

Takk igjen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en 2pakning med bher

Kjøpte en 2pakning med bher. Har handlet drøssevis før. Denne gangen var det opplagt noe galt. Ved første dags bruk, løsnet stropp i søm. Jeg klaget skriftlig m/ bilde av bh vedlagt. Det gikk lang tid uten å få svar, jeg purret, men fortsatt intet svar... Da kastet jeg bhen og bestemte meg for å ikke handle igjen på cellbes. Har kjøpt for mye der over flere tiår, til å akseptere å la meg "pelle på nesa". Da svarte de at jeg kunne sende bh tilbake og så skulle de se på det ...

Se på noe bildet visste? Sende en allerede kastet bh?

Nei, det gjelder ikke livet, men kundeforholdet.

7 de marzo de 2025

Hei.
Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring. Trist å høre at du har hatt en dårlig opplevelse ved handel med oss.

Alltid god service

Veldig god service. Flotte klær. Finner alltid klær som passer. Lett å returnere hvis noe ikke skulle passe. Har vært heldig med klærne så langt. Har også flotte og rimelige klær i pluss str. Alt i alt kjempe fornøyd med Cellbes.

23 de enero de 2025

Hei.
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en tilbakemelding her. Hyggelig å høre at du er fornøyd. Hjertelig velkommen tilbake! 😊

Varen var som forventet

Varen var som forventet, kjempefin dunkåpe og rask levering

17 de enero de 2025

Topp vare

Topp vare, super kvalitet, forsendelse uten anmerkning. Veldig fornøyd !

7 de diciembre de 2024

Jeg er kjempe fornøyd

Jeg er kjempe fornøyd. Fine varer/klær. Rask levering. God informasjon. Anbefales

25 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cellbes er raske til å behandle ordren

Cellbes er raske til å behandle ordren. Når jeg handler her så er jeg trygg på at størrelsen er som jeg bestiller. Om det ikke skulle passe har de en enkel måte å returnere på med ferdig trykket returlapp vedlagt bestillingen. Jeg er veldig fornøyd og kommer alltid tilbake😊

22 de octubre de 2024

Hei.
Takk for din tilbakemelding! Det betyr mye for oss😊 Hjertelig velkommen tilbake!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De hadde nøyaktig slike gardiner jeg ønsket meg i 2-pack til en god pris, men frakten tok dobbel tid

De hadde gardiner i fløyel i nøyaktig den fargen og lengden jeg ønsket, rust/terracotta, i 2-pakning, til en god pris, og som ser ut til å være av god kvalitet. Når det kommer til frakt, så holdt man ikke løftet om 3-4 dagers frakttid, for PostNord brukte 8 dager.

8 de noviembre de 2024

Hei.
Takk for din tilbakemelding! Beklager lang leveringstid, vi jobber med å bedre dette.
Hjertelig velkommen tilbake!

Cellbes = topp

Cellbes gir kunden rask respons på bestilling. Og det beste er at leveringen går fort, og etter oppgitt tid. Veldig bra.

1 de noviembre de 2024

Anbefales

Kommer stadig tilbake til Cellbes. Lynrask levering og alltid fornøyd med produktene.

25 de octubre de 2024

Fine varer

Fine varer, og kjapp levering:)

2 de octubre de 2024

Hei.
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en tilbakemelding her. Det setter vi pris på😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kommer til å handler mer herfra.....

Veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Rask levering og størrelsene passer perfekt. Kommer til å handler med herfra :-)

2 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med varer og kvalitet

Veldig fornøyd med varer og kvalitet. Stadig gode tilbud og varene kommer raskt.

25 de septiembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet her i årevis

Jeg har handlet her i årevis. Det eneste problemet jeg har, er at jeg ikke kan slutte. Så på den måten er mine skap ganske fulle. Men: like glad for elt nytt så jeg fortsetter……. Mvh. Edel Karlsen.

15 de septiembre de 2024

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er veldig fornøyd med et godt utvalg

Er veldig fornøyd med et godt utvalg, til hverdag og fest!
Bra dere har gode klær i store størrelser. Vil fortsette å handle her 😄

18 de septiembre de 2024

Anbefales

Rask levering. God kvalitet på varene. Perfekt passform og størrelse👍

27 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.