Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ser du dom vänd dirrekt och ingå inga avtal.Allt som sägs vara gåvor visar sig senare att vara någon form av abonemang du inte bett om och det är i princip omöjligt att få avtal upphävda. Har process... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lita inte på detta företag! De har lurat min mamma på pengar och lagt upp en recension i hennes namn som inte har skrivit. Fick inte ens en ursäkt när jag ringde och krävde att de omedelbart skulle ta... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var inne hos cellect för att leta efter ett bättre erbjudande på mitt Bredband. Personalen som var där tog emot mig med glad energi och jag lämnade butiken med ett stort leende och skratt. Fick ett j... Ver más

1. Tienda de celulares

Escrito por la empresa

Cellect Mobile offers a range of premium quality refurbished and preowned mobile phones at wildly competitive prices.

2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cellect Kungsbacka lockar passerande…

Cellect Kungsbacka lockar passerande med små presenter för att få kontakt. När kontakt väl är etablerad börjar de fråga ut och får en in i butiken, som "trogen kund" skall man sedan få tex en surfplatta. Slutligen skall man bara skriva under så att butiken har ett papper så att chefen godkänner att man gett bort en surfplatta. I själva verket är det ett avtal med flera mobila tjänster och TV. Någon kopia på avtalet får man inte utan bara en "sammanställning" där det står att kunden själv måste säga upp sina gamla tjänster och att öppet köp inte gäller. De riktar särskilt in sig på äldre som både hör och ser dåligt.

Tänk på att om du blir inlockad i en butik gäller distansköp, dvs ångerrätt inom 14 dagar.

20 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cellect erbjuder ett imponerande…

Cellect erbjuder ett imponerande sortiment av elektronik och abonnemangstjänster. Jag uppskattade den kunniga personalens hjälp och den enkla navigeringen i butiken. Det var lätt att hitta vad jag letade efter, och jag kände mig väl omhändertagen under hela besöket. Rekommenderas starkt för alla som letar efter elektronik och abonnemangstjänster.

12 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lurad av Cellect Kungsbacka.

Lurad av Cellect Kungsbacka.
Tecknade TV o bredband hos Allente via Cellect. Mycket har blivit. Abonnemanget skulle starta 25/3. Fick en faktura från Allente med start 23/2. Allente hänvisar till Cellect, som inte går att få tag på. Måste sms:a till dem och i bästa fall återkommer de inom två dagar.
Då det installerades idag saknades det router. Via Allente ingår inte det. Cellect lovade mig att allt ingår. Sitter nu i "skiten" eftersom Cellect inte besvarar mina samtal eller sms.
Tydligen är det många som klagar på denna butik.
VARNING

25 de marzo de 2024

Problem med ångerköp

Hade problem med ett köp av en produkt i annan butik. Fick ingen rätsida på detta förrän jag gick in i Cellect i Kungsbacka. Butikschefen lyssnade på mig och löste problemet på mindre än fem minuter. Mycket trevligt bemötande. Kommer i framtiden att vända mig till dom och kan varmt rekommendera Cellect i Kungsbacka.

12 de octubre de 2023

Skrämmande försäljningsteknik.

Blev "inbjuden till butiken". Det slutade med operatörsbyte i tv och larm, ett antal artiklar till mycket pengar och ett banklån för finansiering. Säljaren räknade fram en rabatt på en kostnad vi inte hade, som gjorde allt så bra. Inga kvitton, inga garantier bara en datorutskrift som påstod att vi handlat allt det här. Kallade avtal. En artikel två ggr. Vi klarade inte av att värja oss mot säljaren. Han godtog inga Nej. Dagen efter var inne och försökta avbryta köpet. Men det fick nobben. Avtal är avtal.

14 de febrero de 2024

Säljare luras!

Säljare luras! Dom står utanför butiken , drar sedan in dig till butiken för att signa ett abonnemang som är dyrare och massa hittepåavgifter! I butiken är det svårare att få igenom en ångerrätt en utanför! Så SE UPP för dom i ULLARED! Rekommenderas om du vill bli blåst!

17 de enero de 2024

Oprofessionellt beteende

Butiken Cellect på Ullared, Gekås
På plats var killarna som jobbade där väldigt trevliga och jag fick hjälp att byta abonnemang så priset skulle gå ner med 100 kr. Jag var där den 1 november och killen i butiken lovade mig att skicka ett par hörlurar hem till mig. Efter 2 veckor skickade jag och frågade vart hörlurarna tagit vägen och fick svar att jag skulle skicka dom samma dag.

Han berättade även om att mitt abonnemang skulle flyttas över den 4/12 och att jag skulle få en påminnelse innan nummerflytten skulle göras.

Idag är det den 4/12 och jag har fortfarande inte fått några hörlurar som jag blev lovad och min nummerflytt har inte gjorts.

Begå inte samma misstag som mig, jag är väldigt säker på att jag blev lurad av säljaren.

1 de noviembre de 2023

Bluff företag,tecknade familje…

Bluff företag,tecknade familje abonnemang 199×2 .2 samsung ingick,men bad inte om högtalare o öronsnäckor försäljaren var otroligt påstridig jamen dom är gratis jag kände starkt detta är fel,när min fd svåger skrev under avtalet på 24mån kunde aldrig drömma om att han blir nu skyldig till högtalare o öronsnäckor ,att försäljaren skickat det vidare till resurs ,detta är polis anmält,vi har legat på att få rättvisa men inte ,detta är kriminell på hög nivå

24 de junio de 2023

Avoid at all costs

I sent my phone for a trade in but heard nothing from them. Eventually got a reply from them saying they would send my phone back and checked my address but since then no replies at all! I will have to now phone trading standards as they have effectively stolen my phone!

26 de octubre de 2023

Besökte butiken i Ullared i April

Besökte butiken i Ullared i April, täckande nya mobolabbonemang, köpte nya telefoner, ny tv.
Absolut sämsta butiken jag någonsin har varit i kontakt med, säljaren lovade både det ena och det andra men höll absolut ingenting, priserna som vi kom överens om visade sig att de inte stämde heller, när butiken inte svarade vände jag mig till deras kundservice och än idag har de inte svarat trotts ett antal påtryckningar, efter 4 månaders tjat löste det sig men..varesig till det bättre för butiken eller oss.
Aldrig mer!

23 de abril de 2023

Bästa servicen vi upplevt

Efter ett Ullaredsbesök hamnade vi hos cellect lite oväntat. Killarna där, extremt trevliga! Aram som tog hand om oss var nog den mest skickliga säljare jag någonsin mött! Pedagogisk som få, att förklara så vi var införstådda med allt. Vi gick in med inställningen att vi kollar lite snabbt, men blev kvar länge och gick ut med förlängda abonnemang, smegmaskiner, och hade skapat utökat familjeabonnemang med mina föräldrar. Win win till alla, framförallt kände vi oss väl omhändertagna och fått den bästa och mest personliga servicen ever! Nu är vi taggade för hemleverans av varorna. Önskar servicenivån var lika hög av överallt!!! Killar som Aram behövs, snacka om rätt person på rätt ställe! En förebild för hur människor inom serviceyrken BORDE vara. Rekommenderar varmt!

29 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I recently purchased a phone from…

I recently purchased a phone from Collect Mobile and unfortunately, it has not worked properly from the beginning. When I tried to cancel my sim plan due to this issue, I was met with extremely poor service. The company only had one person working and they were so busy that I was unable to cancel my plan. This is unacceptable for a company that claims to provide quality service to its customers. I would not recommend Collect Mobile to anyone looking for a reliable phone provider. Their service is subpar and their customer support is lacking. Save yourself the headache and go with a different company.

1 de enero de 2023

WORST COMPANY EVER

WORST COMPANY EVER, don't listen to the reviews.

To start off ill give you some dot points on why.
1. They fix the phones with cheap parts from china that break seriously fast
2. If you have a faulty phone, to send it back you have to pay as they make it so hard for you to have them pay for you
3. They send you back the exact same phone most likely (my expirence)

My experience is that they have given me 6 faulty phones and I have to come back to them as I'm not spending thousands of dollars on a phone (6 phones in the last 4 months). They even sent me back the exact same phone with the same difficulties even though they said they did some "testing"

Avoid at all costs

7 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product was as marked

Product was as marked - “Excellent condition” couldn’t fault the phone or packaging.
No prob synching this and setting up from my older iPhone 6s that one of the dogs chewed
This is the second iPhone bought from Cellect and very happy with the product(s)
Because I live in the country most couriers don’t drive up our driveway to deliver but did leave the package at our local PO a day later with a note in our letterbox
Anyway - that’s not the fault of Cellect it’s just the way it works here.
Express post - just add an extra day for rural.
All good

16 de febrero de 2023

Excellent quality

Excellent quality, trusted supplier. The only condition I could get in the phone I ordered was average. I was nervous that it wouldn’t be great condition. It was amazing. This is the fourth phone I have had and never been let down.

24 de enero de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.