Ceratastolowa.pl Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Folia za długa o pół centymetra

Folia za długa o pół centymetra. Brzydko wygląda, bo wystaje poza obrzeże stołu.

13 de septiembre de 2026

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za szczerą opinię. Bardzo nam przykro, że obrus nie do końca spełnił Twoje oczekiwania.

Chcielibyśmy sprawdzić, co możemy dla Ciebie zrobić, dlatego skontaktujemy się z Tobą bezpośrednio, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Super všechno.

Super všechno.

25 de agosto de 2026

Respuesta de Ceratastolowa.pl

Ahoj Lucie, moc děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s vším spokojená. Těší nás, že vám můžeme přinést radost!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cerata prezentuje się na stole bardzo…

Cerata prezentuje się na stole bardzo ładnie. Wzór i kolory są dokładnie takie same jak na zdjęciach w ofercie.Tworzywo jest odpowiednio grube i elastyczne.
Towar dostarczony został szybko i bezpiecznie (nawinięty na rolkę).
Polecam sklep i ceratę.

20 de agosto de 2026

Respuesta de Ceratastolowa.pl

Miło to czytać, dziękujemy za tę piękną opinię! Cieszymy się, że cerata spełniła Twoje oczekiwania – zarówno pod względem wzoru i kolorów, jak i materiału oraz dostawy. Mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się nią przez długi czas!

Zespół Ceratastolowa.pl

Cerata bardzo dobrej jakości

Cerata bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa.

20 de julio de 2026

Respuesta de Ceratastolowa.pl

Dag Ryszard, heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat de levering snel ging. We wensen je veel plezier met je aankoop!

brak przesyłki

zamówienie opłacone, przesyłka nie doszła, utrudniony kontakt ze sprzedawca

14 de julio de 2026

Droga Magda,

Dziękujemy, że poświęciłaś czas na pozostawienie opinii.

Bardzo nam przykro, że miałaś takie doświadczenie. Doskonale rozumiemy, jak frustrująca jest sytuacja, gdy zamówienie nie dociera na czas.

Jeśli chodzi o kontakt z nami, staramy się odpowiadać na wszystkie wiadomości w ciągu 1–2 dni roboczych. W Twoim przypadku również odpowiedzieliśmy w tym czasie i poinformowaliśmy Cię, że niezwłocznie rozpoczęliśmy dochodzenie u przewoźnika.

Niestety, jesteśmy uzależnieni od odpowiedzi przewoźnika i na ten moment nie otrzymaliśmy jeszcze ostatecznych informacji. Gdy tylko otrzymamy nowe informacje, niezwłocznie Cię o tym poinformujemy.

Robimy wszystko, co w naszej mocy, aby Twoje zamówienie mimo wszystko do Ciebie dotarło. Jeżeli dochodzenie wykaże, że przesyłka zaginęła, oczywiście bezpłatnie wyślemy nowy produkt.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że wkrótce uda nam się rozwiązać ten problem ku Twojemu zadowoleniu.

Zadowolony

Zadowolony

2 de julio de 2026

Respuesta de Ceratastolowa.pl

Cześć Sławomir! Dziękujemy bardzo za pięć gwiazdek i miło nam słyszeć, że jesteś zadowolony! Cieszymy się, że mogliśmy Cię usatysfakcjonować.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dostawa przyszła dość szybko tak jak…

Dostawa przyszła dość szybko tak jak zamawialiśmy jestem zadowolona i na ławie leży idealnie . Mam tylko nadzieję że będzie długo tak wyglądać

12 de julio de 2026

Respuesta de Ceratastolowa.pl

Cześć Dorota! Dziękujemy bardzo za piękną opinię i jesteśmy bardzo zadowoleni, że szybko otrzymałaś zamówienie i że idealnie pasuje na ławę. Życzymy Ci długiego użytkowania i cieszenia się zakupem!

Nie otrzymałem zamówionego produktu

Nie otrzymałem zamówionego produktu. Na czacie na stronie internetowej i przez WhatsApp nikt nie odpisuje. Odradzam z korzystania z tego sklepu

12 de mayo de 2026

Dziękujemy za opinię.

Przepraszamy, że nie otrzymałeś odpowiedzi na swoje wiadomości. Skontaktowaliśmy się jednak z Tobą przez WhatsApp w sprawie nieotrzymania próbki. Ponieważ próbki są wysyłane pocztą tradycyjną, niestety nie ma możliwości śledzenia przesyłki.

Gdy okazało się, że pierwsza przesyłka nie dotarła, natychmiast utworzyliśmy i wysłaliśmy dla Ciebie bezpłatnie przesyłkę zastępczą.

Mamy nadzieję, że do tej pory ją otrzymałeś. W przeciwnym razie prosimy o ponowny kontakt. Chętnie pomożemy.

Linda

Nie otrzymałem zamówionego produktu

12 de mayo de 2026

Dziękujemy za opinię.

Cerata wygląda świetnie

Wysyłka w tym samym dniu co złożenie zamówienia. Cerata wygląda świetnie na drewnianym owalnym stole mimo skurczenia się z dłuższej strony na 3mm

8 de mayo de 2026

Respuesta de Ceratastolowa.pl

Hej Aleksander! Dziękujemy bardzo za miłe słowa i super, że jesteś zadowolony z zakupu! Cieszymy się, że wszystko wygląda świetnie na Twoim stole i że szybka wysyłka przypadła Ci do gustu.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.