Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

⭐️ 1 ster (en dat is nog te veel) Wat een onbetrouwbaar en frustrerend bedrijf. Inmiddels zitten we al bijna 2 maanden zonder wasmachine. Alleen al het maken van de eerste afspraak duur... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gisteren monteur gehad voor reparatie nam mijn wijnkoelkast. De monteur was supervriendelijk en behulpzaam. Dacht goed mee en toonde extra inzet. De aanloop naar de afspraak verliep minder soepel, w... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn wasmachine is niet eens 1 jaar oud. Stelletjes Oplichters, laat je niet misleiden! Zij maken telefonisch een offerte met je op terwijl je er geen verstand van hebt. Eenmaal de monteur bij je i... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 78% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

⭐️ 1 ster (en dat is nog te veel)

⭐️ 1 ster (en dat is nog te veel)

Wat een onbetrouwbaar en frustrerend bedrijf. Inmiddels zitten we al bijna 2 maanden zonder wasmachine. Alleen al het maken van de eerste afspraak duurde eindeloos.

De eerste monteur: “5 minuutjes werk mevrouw”… om vervolgens te concluderen dat hij het verkeerde onderdeel bij zich had. Nieuwe afspraak, weer een week verder. Bij het volgende bezoek wordt de hele wasmachine uit elkaar gehaald — en daarna doet hij het helemaal niet meer.

Weer een afspraak: monteur staat 5 minuten binnen en vertrekt met de mededeling dat hij opnieuw het verkeerde onderdeel heeft. Ondertussen weken verder en nog steeds geen werkende wasmachine. “We zetten er spoed op”… maar je moet er zélf continu achteraan bellen.

En als klap op de vuurpijl: wordt de volgende afspraak gewoon geannuleerd. Zonder oplossing, zonder schaamte.

Dat Samsung met zo’n partij samenwerkt is echt onbegrijpelijk. En dan ook nog beweren dat ze maar één keer langs zijn geweest — dat is gewoon onjuist.

Als het mogelijk was, gaf ik minsterren. Vermijd dit bedrijf koste wat kost.

17 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

CE repair annuleert afspraak minder dan 24 uur van te voren!

Niet komen opdagen

Bij deze wil ik alvast mijn negatieve review noteren over hoe het gaat bij CE repair Services.

Als ik niet thuis zou zijn dan zou CE repair Services kosten in rekening brengen.

Nu komt CE repair Services zelf niet opdagen en moet ik een nieuwe afspraak inplannen. In de mail staat er dat ze een juiste onderdeel niet hebben en dat het besteld moet worden. Toen ik ze aan de lijn had was het plotseling dat de monteur ziek is. Dit vind ik heel vreemd!

Ik heb al vrij gevraagd van mijn werk en kan niet zomaar aan waaien bij mijn werk dat ik kom werken. Misschien dat het bij CE repair Services zo werkt maar waar ik werk niet !

Ik ga een mail sturen na CE repair Services met betrekking tot een compensatie hierover. Ik zal jullie allen hier ook op de hoogte houden over hoe dit verloopt!

Mocht mijn ervaring na nieuwe afspraak inplannen en na eventuele compensatie positief zijn, dan ben ik ook zo eerlijk om dit te noteren hier!

13 de abril de 2026

Erg blij met CE

Na onderzoek of de garantie bij Coolblue of Samsung hoort, bij beiden reparatie verzoek ingediend. Dat is prima door CE opgepakt omdat beiden het reparatie verzoek bij CE neerlegde bleek nadat ik telefonische met CE contact had. De monteur kondigde zijn komst keurig aan, kwam op tijd en heeft de machine gerepareerd, getest en terug op de plek gezet. Erg blij mee.

8 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn dat alles netjes volgens wens én afspraak is verlopen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn wasmachine is niet eens 1 jaar… monteur gaf aan garantie valt.

Mijn wasmachine is niet eens 1 jaar oud.

Stelletjes Oplichters, laat je niet misleiden! Zij maken telefonisch een offerte met je op terwijl je er geen verstand van hebt. Eenmaal de monteur bij je is, blijkt het onder garantie te vallen. Uiteindelijk zegt het kantoor dat je toch moet betalen omdat je op de factuur hebt ingestemd. Dus pas op mensen, en zoek beter een eerlijk bedrijf en geen boeven.

7 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht.

U heeft van te voren een prijsopgave ontvangen en akkoord gegeven op het uitvoeren van een reparatie tegen betaling.

De monteur is er om de reparatie uit te voeren, niet om uw garantie te bepalen. Dit hadden we namelijk al gedaan. Daarom heeft u ook een prijsopgave ontvangen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf… wij…

Wat een verschrikkelijk bedrijf… wij zijn een gezin met 2 kleine kinderen. De ene heeft waterpokken en de andere is net zinderlijk aan het worden. Onze wasmachine is 2 maand geleden al door Samsung bij dit bedrijf aangemeld en hij is nog steeds niet gemaakt. Wat een ellende!!

5 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw Visser,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht. Soms komt het voor dat de diagnose niet op afstand is vast te stellen. Wij hebben dan meerdere bezoeken nodig. Handig? Nee. Maar helaas niet voorkomen.

Gelukkig is de monteur recent bij u langs geweest en is het euvel opgelost.

Ons excuus voor het ongemak.

kundige en vriendelijke monteur

De aanloop naar de afspraak verliep minder soepel, werd een aan tal keren geannuleerd en daarna nog verzet. Hier heb ik diverse malen voor moeten bellen. Medewerker aan de telefoon was ook weer vriendelijk. Het lijkt dat het systeem niet heel klantvriendelijk is maar de medewerkers zeker wel.

31 de marzo de 2026

Beste mevrouw van Dooren,

Dank u wel voor het delen van uw fijne en eerlijke feedback. Dit waarderen wij enorm.

Onbetrouwbaar

De monteur kwam langs om onder garantie een onderdeel van mijn tv te vervangen. Krijg ik achteraf een factuur voor 480 euro, omdat de fabrikant de claim afgewezen heeft. Maar dat is niet de afspraak die ik met de monteur gemaakt had. we hebben het er zelfs nog over gehad dat ik verbaasd was dat dit onder garantie viel, maar dat heeft hij me verzekerd: "anders geven we altijd eerst een prijsopgave". Nou niet dus.

Onbetrouwbare service!

Bedrijf blijft me verwijzen naar de verkoper, moet daar om garantie gaan vragen. Maar ze gaan voorbij aan het feit dat een medewerker van dit bedrijf handelingen verricht, voor een prijs waar ik geen akkoord voor heb gegeven! Voor dit geld had ik nooit de reparatie uit laten voeren, dus wil dat ze hun afspraak nakomen!

Ze mogen het onderdeel ophalen, en de onderzoekskosten in rekening brengen. Dit is niet overeengekomen. Of ze kunnen zelf schakelen met het verkooppunt. Voordat ze de monteur langsstuurden was bij hen al.bekend welke partij dit is.

Klacht bij Samsung is ingediend, omdat zij dit bedrijf ingeschakeld hebben.

Update: na intern overleg geven ze aan dat het inderdaad niet is gegaan zoals afgesproken en verlagen ze de factuur naar voorrijden rn onderzoekskosten
Tip:bewaar wel de werkbon.

31 de marzo de 2026

Beste meneer de Boer,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede.

Spijtig genoeg heeft u een product aangekocht wat door uw verkooppunt niet binnen de BeNeLux is ingekocht. Daarmee heeft uw verkooppunt de garantie afgekocht. Voor garantie dient u bij uw verkooppunt te zijn. Sorry!

Reliable and Hassle-Free Experience

I came across cerepair.nl while looking for financial and insurance support from Australia, and I’m really glad I did. The whole process felt smooth and well-organised, and I appreciated how straightforward everything was explained. It gave me confidence that I was dealing with a professional service. Definitely a positive experience overall.

25 de marzo de 2026

Samsung OLED defect net buiten garantie – Schandalige afhandeling via CE Repair

Mijn dure Samsung OLED-monitor gaf na ongeveer 30 minuten gebruik plotseling zwart beeld. Nu de fabrieksgarantie net is verlopen, geeft Samsung niet thuis. Ze verwijzen me door naar hun officiële servicepartner CE Repair, die doodleuk een gepeperde rekening presenteert voor de herstelling.
Na wat online opzoekwerk blijkt dit een welbekend probleem te zijn bij dit specifieke model. Het is onbegrijpelijk dat Samsung en CE Repair geen verantwoordelijkheid nemen voor een productiefout. Volgens de wet heb ik recht op een deugdelijk product (non-conformiteit); een high-end monitor hoort niet zo snel de geest te geven.
Dit is de laatste keer dat ik een Samsung-product koop. De kwaliteit laat te wensen over en de service via CE Repair is puur gericht op winstbejag in plaats van klanttevredenheid. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om Samsung links te laten liggen en ga dit nu via de verkoper (Coolblue/MediaMarkt) juridisch aanvechten.

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij hebben u gevraagd om aanvullende gegevens met ons te delen.

Spijtig genoeg zijn dit niet de gegevens waarop wij u order terug kunnen vinden. Ons reparatienummer begint met 33. Mocht u deze nog willen delen, dan kunnen wij voor u aan de slag. Anders helaas niet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door het snelle en adequaat handelen…

Door het snelle en adequaat handelen heb ik maar een geringe tijd zonder jbl flex 3 oortjes gezeten. Binnen 4 dagen had ik al nieuwe . Dankjewel hiervoor ik ben zeer tevreden ! Dikke 10 voor het hele team CE REPAIR!

19 de marzo de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw mooi review en de 5 sterren. U kunt weer heerlijk muziek luisteren met uw nieuwe oortjes.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Samsung warmtepomp droger gaf tc storing

Mijn 4 maanden oude droger gaf een storting
Ik moest eerst wat fotos opsturen, toen een afspraak in plannen. Ik moest 2,5 week wachten. Dat is met een gezin met 3 kinderen best wel lang.
De reparatie zelf duurde een dik uur, en er waren best wat onderdelen vervangen, maar daarna deed hij het weer prima. Dus tevreden, bedankt

13 de marzo de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en het toekennen van de 4 sterren.

Gelukkig alles netjes opgelost en kunt u de droger weer heerlijk gebruiken.

Dit zijn pure oplichters

Dit zijn pure oplichters. Laat ze niet in je buurt komen — niet bij jou en zeker niet bij je apparaten. Ze doen zich professioneel voor, maar leveren niet wat ze beloven en laten je met de problemen zitten.

Ik zou nul sterren geven als dat kon. Absoluut vermijden.

15 de enero de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij hebben u via Trustpilot gevraagd om het ordernummer met ons te delen.

Helaas heeft u hier geen gehoor aan gegeven. Wij kunnen daarom niet inhoudelijk reageren.

CE Repair Services, een vat vol onkunde

Service, professionaliteit en kunde beneden alle peil!

Medio januari een afspraak gemaakt voor een reparatie aan onze wasmachine.

Bij de eerste afspraak had de technieker niet alle stukken mee die nodig waren.

Bij de de tweede afspraak verzekerde de technieker dat ons toestel weer in orde was. Al snel bleek echter dat hij ons toestel omgevormd had naar een straaljagermotor waardoor de hele buurt wist wanneer we onze wasmachine aan het gebruiken waren. Daarenboven maakt ons toestel nu zo'n bonkend geluid dat we hem ervan verdenken een jobstudent erin opgesloten te hebben.

Derde afspraak gemaakt, technieker was ziek en er kwam geen vervanger.

Uiteindelijk vierde afspraak gemaakt die op heden zou moeten doorgaan. Telefoon gekregen dat de technieker niet ging komen omdat zijn camionette in panne stond.

Wij denken in een soort low budget verfilming van catch-22 terecht te zijn gekomen door onze ervaringen met dit bedrijf.

Deze onderneming geeft je de unieke ervaring om je te voelen als wasgoed en enkel in cirkels te draaien.

Uiteindelijk staan wij hier nog steeds met een kapot toestel, minus 4 verlofdagen en 180 euro lichter. De C in CE Repair Services staat duidelijk voor "Catastrofaal".

17 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeeeeer slecht bedrijf service ZËËR…

Zeeeeer slecht bedrijf service ZËËR slecht snap NIET DAT SAMSUNG HIER MEE ZAKEN DOET VOOR REPARATIES
Continu zelfde informatie aanleveren. Heb je verzekering vöör verlengde garantie van 5 jaar WAAAAAR OOK VOOR RIJKOSTEN ONDER VALT EN TOCH VOOOR RIJKOSTEN BEREKENEN EN ALLES ONDER ZOU VALLEN QUA REPARATIES. NIET DUS DIT BEDRIJF IS NIET TE VERTROUWEN

10 de marzo de 2026

Beste meneer Buijs,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring én het ordernummer.

U heeft een verzekering afgesloten via uw verkooppunt. U dient de reparatie aan te bieden via de verzekering. Zodat het herstel via uw polis kan lopen.

Uw reparatieverzoek is nu binnengekomen via het merk en zij werken niet samen met uw verzekering.

Advies: De reparatie opnieuw aanmelden via uw verkooppunt. Zodat alles via uw polis kan lopen.

Wij begrijpen uw onvrede. Maar daar kunnen wij, als externe partij, niets aan doen. Dit heeft niets met vertrouwen te maken, maar wel dat u de juiste route bewandeld.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klachten handelswijze CE Repair & onvriendelijke monteur.

Hierbij mijn mail aan CE Repair.

Geachte heer/mevrouw,
Graag dien ik een formele klacht in over de wijze waarop de recente reparatie aan mijn apparaat door CE Repair is uitgevoerd, zowel in de voorbereiding als tijdens het bezoek van uw monteur. De gang van zaken is voor mij onacceptabel en sluit helaas naadloos aan bij de vele negatieve ervaringen die consumenten op Trustpilot over uw organisatie delen.
Onprofessionele werkwijze en schade aan mijn woning
Eerder heb ik telefonisch aangegeven dat ik het onverantwoord vind dat een complexe reparatie — waarbij een machine volledig uit elkaar gehaald moet worden — bij de consument thuis wordt uitgevoerd. Dit brengt een aanzienlijk risico op schade aan het interieur met zich mee. Het enige antwoord dat ik kreeg, was dat dit “de werkwijze” is. Gezien wat er vervolgens bij mij thuis is gebeurd, kan ik hier in de toekomst nooit meer mee akkoord gaan.
Tijdens de reparatie ontstond er een grote ravage in mijn hal. Panelen werden tegen muren geplaatst, scherpe onderdelen lagen op het laminaat, voorwerpen stonden tegen deuren aan en een stapel plastic onderdelen heeft krassen veroorzaakt op het front en het bedieningspaneel van de machine. Dit is niet alleen onzorgvuldig, maar ook volledig onacceptabel.
Ongepaste houding van de monteur
Toen ik de monteur vroeg of dit normaal was en waarom dergelijke werkzaamheden niet in een werkplaats worden uitgevoerd, kreeg ik reacties die mijn verbazing en frustratie alleen maar vergrootten:
- De monteur stelde dat ik voorbereidingen had moeten treffen. Het is volstrekt onredelijk om van een consument te verwachten dat hij weet welke beschermingsmaterialen nodig zijn voor een reparatie van deze omvang. Uw organisatie weet dit wél en zou deze middelen moeten meebrengen.
- De monteur toonde geen enkel begrip en gaf letterlijk aan dat eventuele schade of mijn mening hem “niet boeide”.
- Toen ik vroeg of hij dit in zijn eigen huis zou accepteren, gaf hij aan dat dit hem eveneens niet interesseerde.
Ik heb op een nette en rustige manier geprobeerd met de medewerker te communiceren, maar hij was niet bereid om mee te denken, toonde geen respect voor mijn woning en ging volledig voorbij aan mijn zorgen.
Aansluiting bij structurele klachten
Na deze ervaring heb ik de beoordelingen op Trustpilot bekeken. Tot mijn schrik zie ik dat mijn ervaring geen incident is, maar onderdeel lijkt van een structureel probleem binnen uw organisatie. Klanten melden daar onder andere:
- Onprofessionele en onvriendelijke monteurs
- Schade aan interieur tijdens reparaties
- Gebrek aan verantwoordelijkheid en empathie
- Slechte communicatie en klantonvriendelijke afhandeling
Mijn ervaring sluit hier helaas volledig bij aan.
Verzoek om actie
Vanaf het moment van plannen tot en met de uitvoering van de reparatie heb ik dit als zeer klantonvriendelijk ervaren. Zowel de houding van de medewerker als de werkwijze van CE Repair zijn voor mij onacceptabel.
Ik verzoek u dan ook dringend om:
- Deze klacht serieus te onderzoeken
- Mij te informeren welke maatregelen u neemt richting de betrokken medewerker
- Aan te geven hoe u voorkomt dat dit in de toekomst bij andere klanten gebeurt
Ik zie uw reactie graag spoedig tegemoet.

13 de marzo de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Wij hebben u via Trustpilot gevraagd om het ordernummer met ons te delen, zodat wij het voor u serieus kunnen onderzoeken.

Wat een service

Wat een service, maar niet heus.
Nieuwe vaatwasser welke direct storing geeft. Vervolgens moet je 2 weken wachten voor ze een datum voor een reparatie afspraak kunnen geven. Zogenaamd geen onderdelen (standaard mailtje, want geen naam of details). 'Service' partner voor IKEA.
Nooit meer apparatuur via IKEA voor mij.

Afzeggen afspraak

De dag voorafgaande aan de reparatie zeggen ze de afspraak af.
Kan nieuwe maken voor over paar weken.
Zo zit ik weken zonder vriezer.
Hoe durf je.

10 de marzo de 2026

snelle analyse probleem televisie

de monteur had in zeer korte tijd het probleem geanalyseerd en de oplossing voorhanden. Het kapotte beeldscherm werd snel vervangen en de TV deed het weer

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn als snel en vakkundig uw tv weer werkt.

Veel kijkplezier.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

wasmachine repair + ingericht als geld machine

wasmachine gekocht bij coolblue , nog in de garantie defect. coolblue geinformeerd > Samsung geeft CE-repair opdracht om een wasmachine komen te repareren;

16 februari 2026 vraagt CE-repair om extra info
16 februari antwoord ik direct met de gevraagde gegevens
17 Februari, mail ontvangen waarbij je een datum voor repair kan opgeven, waarbij 3 maart (dus 2,5 week later) pas de eerste mogelijkheid is om de wasmachine te repareren. dus een gezin 2,5 week ! ja 2,5 week zonder wasmachine.
-na mailen met coolblue wordt er netjes een nieuwe wasmachine bezorgd om het probleem op te lossen omdat zij ook de 2,5 week wachttijd door CE-repair te lang vonden voor een gezin.
-2 maart 16:27 krijg je een sms dat er een monteur komt op 3-maart + tijdvak
-2 maart 16:30 gebeld met planning van CE repair , dat de wasmachine is omgeruild voor een nieuw exemplaar door coolblue , dus monteur is niet nodig. waarbij de planning zegt dat de kosten voor coolblue zijn. case closed zal je denken
-3 maart een mail van CE-repair dat ik 69,50 moet gaan betalen omdat ik niet voor 12:00 op de werkdag voor de afspraak heb gebeld om af te zeggen of te verplaatsen.

maar als CE-repair zelf een dag van te voeren om 16:27 pas een sms sturen , hoe kan ik daar dan voor 12:00 op acteren?
zo verdient CE-repair dus standaard 69,50 bij elke afspraak die verplaatst of geannuleerd word.
Ik heb meteen gebeld met de administratie in doordrecht , het meisje aan de telefoon is getrained voor dit soort gevalolen en wil absoluut niet mee denken , en dreigt meteen met incasso.

bij CE repair gaat het om 1 ding: geld verdienen. niet klant vriendelijk. het is 1 kant op. Ik heb aangegeven dat door de lange wachttijd van reparatie ik 6x bij een wasserette ben geweest , die kosten verhaal ik toch ook niet op CE-repair? misschien had ik dat dus wel moeten doen.

impact voor ons is , dat wij met een rekening worden opgezadeld voor iets wat CE-repair zelf heeft veroorzaakt : lange wachtijden, daardoor heeft coolblue een nieuwe machine geleverd, netjes afgebeld en dan toch nog rekening sturen , terwijl men bij ce-repair aangaf , kosten zijn niet voor u. en dan ook nog zelf een tijd stellen van voor 12:00 , teriwjl jezelf om 16:27 pas mij op de hoogte steld waardoor je dus altijd moet betalen om dat je niet meer kan regaeren.
het bedrijf is er op ingericht om je geld te laten betalen.

3 de marzo de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht.

Wij waren in afwachting van de kuip die nodig was voor de reparatie. Deze hebben wij niet op voorraad en zouden wij pas 02-03-2026 ontvangen. Wij kunnen u daarom geen eerdere afspraak aanbieden. Zonder onderdelen langskomen lijkt ons niet de oplossing.

U heeft zelf de afspraak gemaakt op 17-02-2026. In deze e-mail wijzen wij u op de annuleringsmogelijkheden. Namelijk één werkdag van te voren vóór 12.00. Daarna worden namelijk de routes gemaakt om de tijdvakken te kunnen delen. Dit gebeurt tussen 16.00 - 17.00. Als u pas tegen 16:27 ons laat weten dat uw verkooppunt het heeft opgelost, dan zijn onze routes al klaar en niet meer afzegbaar.

Uw verkooppunt heeft ons niet verteld dat wij de opdracht konden sluiten. Onze monteur had een 'gat' in zijn planning. De kosten zijn daarom terecht.

GXO ServiceTech

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.