Jeg har ikke brugt produktet, men jeg skrev en mail til kundeservice om mit hudproblem og spørgsmål til deres produkter,. allerede efter 5 min fik jeg svar pr mail fra Sabina (kundeservice) Hun va... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg modtog verdens bedste kundeservice hos Cetina Skincare - jeg havde ikke fået skrevet husnummer på min ordre, så posten tog pakken med tilbage til Cetina Skincare - og så modtager jeg en mail om hv... Ver más
La empresa ha respondido
God olie, der hjælper på huden og fantastisk service! Kan klart anbefales! 👍
La empresa ha respondido
Cetina Skincare er Danmarks førende brand indenfor hudpleje med krokodilleolie. Krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod en lang række hudlidelser herunder især uren hud, eksem og psoriasis. Prøv hudpleje med krokodilleolie og få 90 dages tilfredshedsgaranti.
Niels Bohrs Vej 6, 6700, Esbjerg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Manglende levering.
Bestilte krokodilleolie 30/07-22. Pengene blev trukket omgående. Fik besked om Post Nord har levet varen til en anden posthusadresse ( 85 km væk) end, der var aftalt.
Umuligt at komme i kontakt med firmaet, uanset tidspunkt siger en telefonsvarer, at man ringer uden for åbningstiden, eller at alle medarbejdere er optaget, skriv en mail. Det har jeg så gjort 3 gange, uden at få svar. Nu 08/-08-22 ingen olie og ingen kontakt med firmaet.
☹️

Respuesta de Cetina Skincare
Så skete det også for mig (ref. andre anmeldelser om samme). Jeg bestilte to flasker olie, men modtog kun en enkelt. Efter min første anmeldelse her på Trustpilot og klage til kundeservice blev sagen dog bragt i orden. Forklaring: Menneskelig fejl i pakkeriet. Irriterende, men forståeligt.

Respuesta de Cetina Skincare
Super kundeservice. Da Postnord havde smidt pakken væk, fik jeg tilsendt nye produkter, så vi ikke skulle vente på resultatet af Postnords efterlysning.

Respuesta de Cetina Skincare
Bestilte krokodilleolie 16/10. Pengene blev trukket omgående.Post Nord appen siger, at ordren er registreret, men ikke ikke ankommet til PostNord.
Umuligt at komme i kontakt med firmaet, uanset tidspunkt siger en telefonsvarer, at man ringer uden for åbningstiden, eller at alle medarbejdere er optaget, skriv en mail. Det har jeg så gjort 3 gange, uden at få svar. Nu 28/10 ingen olie og ingen kontakt med firmaet.☹️

Vær varsom
De giver et tilbud om levering af 2 STK til en pris og sender kun en. Der bliver ikke svaret på henvendelser, så total useriøst.
Så ankom den manglende olie, tak for det .

Respuesta de Cetina Skincare
Jeg har kæmpet en Del med Lupus. Og valgte derfor at prøve Krokodille olie fra Cetina Skincare. jeg var skeptisk i starten, Men blev meget overrasket hvor meget det har hjulpet. Mine sår heler bedre og min hud er blevet meget bedre.. da min lupus er en Kronisk lidelse vil det aldrig blive 100% bedre, Men krokodille olien har hjulpet til at det er til at leve med :D Takker Herfra :D

Respuesta de Cetina Skincare
Virkelig rar service - svarede på de spørgsmål jeg havde og sendte produktet hurtigt. Tak!

Respuesta de Cetina Skincare
Más información sobre otros tipos de reseñas.