Butiken i Jönköping (centrala stan). Testade en bh. Kupan var något för stor. En storlek mindre fanns inte. De blev väldigt påstridiga om man skulle beställa och därmed betala bh:n där kupan var en st... Ver más
La empresa ha respondido
Jätte dålig kvalitet. Köpte 6 modeller av bh, priser varierar 600-900, värd inte sig. Väldig tuff och gräver in sig i huden. rekommenderar inte alls. Båda Lindex och Kappahl har mycket prisvärda o... Ver más
La empresa ha respondido
Har beställt och betalat 2 st bh vid 2 olika tillfällen. Har bara fått en av dom. Den första beställningen som gjordes 24/2 har tydligen ” försvunnit” ur deras system som det verkar. Kommer inte ha... Ver más
La empresa ha respondido
Det var stora problem att beställa via hemsidan eftersom det inte gick att komma vidare till varukorgen mm. Jag hade kontakt med Change via chatten för att få hjälp att få igenom beställningen vid fle... Ver más
Farum Gydevej 73, 3520, Farum, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
I made an order and there was a problem with discount registration. I contacted customer service and they were very helpful and quickly resolved the issue. I am more than pleased with the help I received.

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Snabb och bra service, perfekt att kunna skriva och få hjälp!

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Fick snabb och bra hjälp av Ellen. Tack!

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Riktigt bra service, varje gång! Jag fick inte bara hjälp med det jag behövde, utan också tips på nya fantastiska bh-ar!
Världensbästa change, handlat bara underkläder hos er!❤️

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Fick superbra service av Saga på Change! Hur enkelt som helst med chattfunktionen dessutom!

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
I was in the local shop in Frölunda Torg shopping center in Gothenburg. The young girl who helped me a lot, with lots of knowledge and impulse and desire named Barbi. She makes that shopping pleasant for me. I will come back there and shop for more things soon. :)
Hermineh

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Kommer inte handla från detta företag igen.

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Fick snabb hjälp och mitt ärende blev löst snabbt och enkelt. Rekommenderar :)

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Fantastisk hjälp i supportchatten. Hjälpte mig med precis det jag inte förstod/kunde själv.

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Superbra hjälp! Nu blir det att göra en beställning med nya bh-ar så man kan känna sig lite ”snygg” igen under tiden man håller på att sluta amma! Slänga de uttjänta bh-ar och in med nytt! Tack Ida!

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
The chat service on the website given by Flora is great. It was fast and helpful and more than anyone can expect from customer service.

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Toppen service! Mätte hemma och får hjälp över chat med storlek och vilka bhar som kan passa mig 👌
Och om dom inte passar är det fri retur

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Super bra service av Ida 😍 hjälpte mig jättemycket och fick bra tips.

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Fick supersnabb hjälp av en mycket trevlig Ida.
Jag är väldigt nöjd:
Och ett extra tack för det trevliga bemötandet.

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Fick hjälp direkt när jag behövde det, och fick relevant hjälp direkt. Snabbt, trevligt och tillmötesgående. Rekommenderas!

Respuesta de CHANGE Lingerie Sverige
Más información sobre otros tipos de reseñas.