CHANGE Lingerie Sverige Opiniones 66

TrustScore: 2 sobre 5

1,8

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Butiken i Jönköping (centrala stan). Testade en bh. Kupan var något för stor. En storlek mindre fanns inte. De blev väldigt påstridiga om man skulle beställa och därmed betala bh:n där kupan var en st... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jätte dålig kvalitet. Köpte 6 modeller av bh, priser varierar 600-900, värd inte sig. Väldig tuff och gräver in sig i huden. rekommenderar inte alls. Båda Lindex och Kappahl har mycket prisvärda o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har beställt och betalat 2 st bh vid 2 olika tillfällen. Har bara fått en av dom. Den första beställningen som gjordes 24/2 har tydligen ” försvunnit” ur deras system som det verkar. Kommer inte ha... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var stora problem att beställa via hemsidan eftersom det inte gick att komma vidare till varukorgen mm. Jag hade kontakt med Change via chatten för att få hjälp att få igenom beställningen vid fle... Ver más

1,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I made an order and there was a problem…

I made an order and there was a problem with discount registration. I contacted customer service and they were very helpful and quickly resolved the issue. I am more than pleased with the help I received.

14 de mayo de 2021

Dear Ivana <3

Thanks for your kind review <3
We want to give our customers the best possible service so we are very happy to read this :-)

Kind regards,
Ida CHANGE Lingerie

Snabb och bra service

Snabb och bra service, perfekt att kunna skriva och få hjälp!

10 de mayo de 2021

Kära E.K ❤️

Vi blir väldigt glada för din recension och tackar dig för detta!

Vänliga Hälsningar från mig och mitt Team Change ❤️
Saga

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick snabb och bra hjälp av Ellen

Fick snabb och bra hjälp av Ellen. Tack!

9 de mayo de 2021

Kära Agnes,
Stort tack för din recension och många stjärnor 🤩 Det uppskattar jag och mitt Team Change verkligen! ❤️
Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Bästa hälsningar Ellen

Riktigt bra service

Riktigt bra service, varje gång! Jag fick inte bara hjälp med det jag behövde, utan också tips på nya fantastiska bh-ar!
Världensbästa change, handlat bara underkläder hos er!❤️

5 de mayo de 2021

Kära du ❤️

Tusen gånger tack för det härliga omdömet. Det betyder otroligt mycket för oss att du är nöjd med både vår service och våra produkter :-) Du ska veta att du alltid är välkommen in till oss, när det passar dig.

Thanks so much

The help was so good

5 de mayo de 2021

Kära Gunnel <3

Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för mig och team Twilfit.

Återkom omvi kan hjälpa till med annat :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very helpful employee in the chat.

3 de mayo de 2021

Kära Anna <3

Tusen tack för det fina omdömet :-) Du har alltid välkommen tillbaka om du behöver hjälp med annat <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick superbra service av Saga på…

Fick superbra service av Saga på Change! Hur enkelt som helst med chattfunktionen dessutom!

2 de mayo de 2021

Kära Antonia <3

Tusen tack för en trevlig chatt och för en fin recension!

Hoppas allt går fint med din retur och varmt välkommen att kontakta oss igen om du skulle önska hjälp med något mer <3

Vänliga Hälsningar,

Saga CHANGE.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was in the local shop in Frölunda…

I was in the local shop in Frölunda Torg shopping center in Gothenburg. The young girl who helped me a lot, with lots of knowledge and impulse and desire named Barbi. She makes that shopping pleasant for me. I will come back there and shop for more things soon. :)

Hermineh

21 de abril de 2021

Dear Hermineh,

Thanks for your kind review <3

Kind regards,
Ellen CHANGE Lingerie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har beställt och betalat 2 st bh vid 2…

Kommer inte handla från detta företag igen.

30 de marzo de 2021

Kära Kerstin,

Jag beklagar verkligen att du har haft problem med dina bestälningar. Det är självklart inte något som varit meningen :-( Jag hoppas du har fått svar på dina frågor angående ditt ärende. Om du har fler frågor eller funderingar kan du kontakta oss via denna länk: https://change.zendesk.com/hc/sv/requests/new Så hjälper vi dig gärna.

Rekommenderar

Fick snabb hjälp och mitt ärende blev löst snabbt och enkelt. Rekommenderar :)

19 de marzo de 2021

Kära Ann-Charlotte
Stort tack för din recension och många stjärnor :) Det uppskattar jag och Team Change verkligen! <3 Det var ett nöje att chatta med dig <3 Varmt välkommen tillbaka!

Bästa hälsningar
Katrine

Josefine på Emporia

Josefine på Emporia. Super <3

10 de marzo de 2021

Kära Kalla,

Tack för din fina recension <3
Vi vill gärne ge våra kunder den bästa möjliga service så vi blir väldigt glada av att läsa detta :-)

Bästa Hälsningar
Katrine Change Lingerie

Rigtig god service ;-)

8 de marzo de 2021

Kära Caya,
Stort tack för din recension och många stjärnor 🤩
Det uppskattar vi hos Team Change verkligen! ❤️
Varmt välkommen tillbaka!

Bästa hälsningar
Katrine

Fantastisk hjälp i supportchatten

Fantastisk hjälp i supportchatten. Hjälpte mig med precis det jag inte förstod/kunde själv.

22 de febrero de 2021

Kära Annie <3

Tusen tack för de fina orden. Jag är glad att jag kunde hjälpa dig med storlekar och modeller så du hittade helt rätt :-) Du är alltid välkommen tillbaka <3

Superbra hjälp

Superbra hjälp! Nu blir det att göra en beställning med nya bh-ar så man kan känna sig lite ”snygg” igen under tiden man håller på att sluta amma! Slänga de uttjänta bh-ar och in med nytt! Tack Ida!

18 de febrero de 2021

Kära Anna <3

Jag är glad för att du hittade en massa nytt och fint, och för att du är nöjd med min service idag :-)
Välkommen tillbaka snart igen.

Great customer service

The chat service on the website given by Flora is great. It was fast and helpful and more than anyone can expect from customer service.

15 de febrero de 2021

Kära Anon ❤

Tusen tack för det superfina omdömet 🥰 Det gör mig väldigt glad att läsa. Jag hoppas du blir glad för dina nya proukter och du är alltid välkomment tillbaka.

Toppen service

Toppen service! Mätte hemma och får hjälp över chat med storlek och vilka bhar som kan passa mig 👌
Och om dom inte passar är det fri retur

29 de enero de 2021

Kära Emelie <3

Tusen tack ska du ha för ditt fina omdömme. Det var ett nöja att hjälpa dig. Kika snart förbi igen. :-)

Excellent service!

28 de enero de 2021

Kära Ulrika <3

Tusen tack för de fina orden. Det sätter vi stort pris på.
Välkommen tillbaka snart igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bra service av Ida 😍 hjälpte mig…

Super bra service av Ida 😍 hjälpte mig jättemycket och fick bra tips.

20 de enero de 2021

Kära Helena <3

Vad glad jag blir :-) Tusen tack för det! Välkommen in till oss snart igen.

Snabb hjälp av trevlig Ida

Fick supersnabb hjälp av en mycket trevlig Ida.
Jag är väldigt nöjd:
Och ett extra tack för det trevliga bemötandet.

20 de enero de 2021

Kära Eva <3

Stort tack för din recension och många stjärnor ⭐ Det uppskattar jag verkligen! <3 Det var ett nöje att chatta med dig 😊 Välkommen in snart igen.

Rekommenderas!

Fick hjälp direkt när jag behövde det, och fick relevant hjälp direkt. Snabbt, trevligt och tillmötesgående. Rekommenderas!

23 de diciembre de 2020

Kära Johanna <3

Tusen tack för dina fina ord, det sätter vi stort pris på :-)
Det var ett nöje att hjälpa dig. Välskommen till oss snart igen.

Ha en fin dag och God Jul

Change Lingerie

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.