Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Til tider okay, men overvejende dårligt. For lidt udvalg af smørrebrød, alt for meget dressing i sandwich. Det varme mad, fortjener ikke endda en kommentar.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk kantine! (Lottenborgvej, The Union). To italienske kokke laver lækre varme retter, flot anrettet, stort salatbord og godt brød med div. pålæg. Frokost er dagens højdepunkt! Vores gæs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende mad og sød personale! Spiser her dagligt og det har været en fornøjelse hver eneste dag. Jeg sætter især pris på til dels opfindsomme vegetar retter, salatbaren, udvalg a brød og bmo om m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cheval Blancs kantiner er helt sikkert noget af det bedste jeg har prøvet inden for kantinemad. De er super gode til at lave indbydende og smagfuld mad, som varierer meget, hvor jeg ellers synes mange... Ver más

Información sobre la empresa

1. Catering

Escrito por la empresa

Overvejer du at skifte kantineleverandør, eller ønsker du at outsource jeres nuværende interne kantine? Måske har I slet ikke en kantine i dag, men ønsker at få en? Få en specialist i frokostoplevelser og kantinedrift - vi har hjulpet over 200 virksomheder siden 1999.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lottenborghus

Vores kantine i Lottenborghus har en fantastisk og dedikeret køkkenchef der altid varierer udbuddet og gør det ekstra lækkert. Han sørger for at der er noget til enhver.

14 de octubre de 2024

Kantine i særklasse!

Helt fantastisk kantine! (Lottenborgvej, The Union).
To italienske kokke laver lækre varme retter, flot anrettet, stort salatbord og godt brød med div. pålæg. Frokost er dagens højdepunkt! Vores gæster fra DK og udland er imponerede og misundelige over, at vi spiser så godt hver dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Like a real restaurant at the workplace

Wonderful lunches every day here in Sorgenfri. High quality food, with many variations and options.
Really helps with the mood on a long and hard day at work.
Thanks P&V for taking good care of us 😀

The cantine at Lottenborgvej

The cantine at Lottenborgvej is one of the best canteens. We are a consulting firm and when our clients visit us we get a lot of compliments on the canteen. There is a diversity of options and the team ensures that the portions are well balanced. Great job!👏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lottenborgvej kantine

Lottenborgvej:
God varm mad, altid lækker salatbar og godt personale. Sjældne dage hvor jeg intet kan spises. Meget at vælge imellem

Høj kvalitet

Høj kvalitet, finesse og smagfuldt mad. Varieret og veludført retter som selv kræsne folk vil elske.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den ene skuffelse efter den anden.

Efter flere år med Cheval Blanc som leverandør i vores kantine må jeg desværre erkende at den medbragte madpakke snart er et bedrer alternativ. Kvaliteten og udvalget bliver fortsat ringere og ringere. Alle deres fine ord om den gode pause, lokale råvare, bæredygtighed og mindre madspild ligner i meget høj grad kun et spørgsmål om at gøre det så billigt som overhovedet muligt. Det virker tydeligt at retter og råvarer vælges ud fra hvad der koster mindst. Skulle der have sneget sig et lille stykke kød med ned i den lille bitte skål, som bruges til anretning af den såkaldte lune (meget ofte lunkne) ret, er det tit undertilberedt eller alt for saltet. Og endeligt, er de meget ofte underbemandet fordi der ikke indsættes afløsere ved sygdom og anden fravær.

10 de septiembre de 2024
Logotipo de Cheval Blanc Kantiner

Respuesta de Cheval Blanc Kantiner

Hej Dan

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du ikke har en positiv oplevelse med vores mad. Hos Cheval Blanc Kantiner stræber vi altid efter at levere god mad og ordentlig service til alle dem der spiser i kantinen.

For at vi kan kigge nærmere på situationen og gøre det bedre fremover, må du meget gerne sende os en e-mail på info@cheval-blanc.dk og fortælle os, hvilken kantine du benytter.

Ser frem til at høre fra dig og forbedre din oplevelse i fremtiden.

Cheval Blanc Kantiner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ualmindelig dårlig mad

Ualmindelig dårlig mad! Kunne man give ingen stjerner var det mere passende.
Maden mangler smag og er rodet sammen i uappetitelig fremstilling og alt er skåret meget groft ud i alt for store stykker og dagens menu består ofte af rester, men rester på 4. dagen er bare ikke i orden.
Det eneste appetitlige man kan spise fra Cheval Blanc Kantiner er brødet som er helt i orden.

27 de octubre de 2023
Logotipo de Cheval Blanc Kantiner

Respuesta de Cheval Blanc Kantiner

Hej Lena

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du ikke har en positiv oplevelse med vores mad. Hos Cheval Blanc Kantiner stræber vi altid efter at levere god mad og ordentlig service til alle dem der spiser i vores kantiner.

Vi vil meget gerne høre mere om dine specifikke oplevelser og hvilken kantine du spiser i, så vi kan rette op på eventuelle problemer. Du må meget gerne kontakte mig på rry@cheval-blanc.dk.

Ser frem til at høre fra dig og forbedre din oplevelse i fremtiden.

Rikke, Cheval Blanc Kantiner

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.