Til tider okay, men overvejende dårligt. For lidt udvalg af smørrebrød, alt for meget dressing i sandwich. Det varme mad, fortjener ikke endda en kommentar.
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Helt fantastisk kantine! (Lottenborgvej, The Union). To italienske kokke laver lækre varme retter, flot anrettet, stort salatbord og godt brød med div. pålæg. Frokost er dagens højdepunkt! Vores gæs... Ver más
Fremragende mad og sød personale! Spiser her dagligt og det har været en fornøjelse hver eneste dag. Jeg sætter især pris på til dels opfindsomme vegetar retter, salatbaren, udvalg a brød og bmo om m... Ver más
Overvejer du at skifte kantineleverandør, eller ønsker du at outsource jeres nuværende interne kantine? Måske har I slet ikke en kantine i dag, men ønsker at få en? Få en specialist i frokostoplevelser og kantinedrift - vi har hjulpet over 200 virksomheder siden 1999.
Tuborg Parkvej 8, 1, 2900, Hellerup, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Leverer mad til kantinen på min arbejdsplads. Var tidligere nogenlunde, men efter kontroverser skal aftalen nu ophøre, dog med nogle måneders opsigelse. Herefter har maden været direkte dårlig og uinspirerende, og den nye kok på opgaven brovten. Dårlig stil at afslutte så grotesk dårligt. Glæder mig til ny leverandør. Tre stjerner for tidligere tiders kvalitet og 1 stjerne for de seneste uger. Det må give 2 stjerner i gennemsnit. Jeg kan desværre ikke anbefale firmaet.
Uden at genere kokkenes evner for mad, er retterne ikke noget at råbe hurra for.
Det virker alt for fisefornemt, og portionsanretningerne er for små. Det er meget fint anrettet, men det smager maden ikke bedre af og kan ikke forstå det kan betale sig at anrette det så fint - der tager jeg på restaurant hvis jeg vil have fine anretninger. Og man ved bare, når det skal være “bæredygtigt” og økologisk så er det bare automatisk dyrere men ikke nødvendigvis bedre. Man kan så håbe råvarerne er lokale og ikke for meget af det kommer langvejs fra med lastbil og fly, for så falder bæredygtigheden til jorden. Alt den bæredygtighed er irrelevant i hvert fald for mig, i forhold til at nyde en god frokost.
Deres menuer består af for mange fine, jeg kalder dem “moderne” retter, og få lidt klassiske retter som kartofler, brun sovs frikadeller, lasagne, karbonader etc etc. For meget grønt, og for lidt kød.
På Bispebjerg Hospital har der været flere episoder hvor menuen ikke har stemt overens med menuprogammet. Dette har både været som en helt anden ret eller som små ændringer af f.eks. ris til boghveder.
Overordnet set er der stor fokus på sundhed og madspild. To gode initiativer, men slutproduktet af retten skal først og fremmest være spiselig. Dertil har der været flere eksempler hvor retterne lider under diverse påfund til at gøre retten sund.
I forhold til madspild, er det sket flere gange at der ikke er mere af den varme ret, selv med en halv time tilbage af deres 3 timers åbningstid. Hertil er jeg blevet henvist til netop den 3 timers åbningstid og et beklageligt nik. Som sygeplejerske er det ofte svært at finde tiden til frokost. I min optik skal der også være den varme ret til den som kommer "sidst i køen". En notits til madspild er også at der i Chevals spæde start var flere hændelser hvor personalet sagde til deres gæster at de kun måtte tage så og så meget af maden ellers var der ikke nok til alle. Som en person som spiser en voksen portion er det svært at håndtere restriktioner for hvor meget man må spise. Det skal dog siges at denne trend ikke er set længe.
Rent kvalitetsmæssigt er det desværre gennemsnitlig for ringe. Kartofler som var hårde og glasagtige i overfladen. Eller alt for tørt kylling med alt for saltede grønne bønner. Eller karrysuppe som var oversaltet og for krydret. Deres Hummer bisque er dog helt eminent god.
Slutteligt kommer man ikke udenom prisen. Prisen er per vægt. Den er selvfølgelig steget i takt med omkostningerne er steget, men at det er per vægt snyder i forhold til hvad rettens værdi er. Våde tætte retter såsom kartoffelmos og sovs er dyrt grundet vægten, men må formodes at være relativt billigt for kantinen. Min gennemsnitlige pris det sidste halve år har været 90 kr per måltid. Det er meget nå man så ikke kan være sikker på at man kan spise det hele grundet kvaliteten.
Af positive oplevelser er brødet overordnet set ganske godt, hummer bisque og deres boller i karry (hvis der er ris til)
Kedeligt mad, ofte alt for salt. Den varme ret i kantinen er oftest blevet kold inden den blive udleveret. Fiske retter er meget tit tørre. Flere blandt personale er uhøflige og absolut ikke service minded.
Ingen friske råvarer, færdig snittet grønt og sousvide kød fra poser. Masser af løgpulver og andre triste krydderier.
Har madpakke med istedet
Jeg er overordet meget glad for Cheval Blanc. Altid nemt at finde et sundt måltid. Fin variation, fisk hver uge.
Og personalet er super servicemindede :-)
Cheval Blancs kantiner har jeg haft fornøjelsen af at opleve hver dag i det vikariat i advokatfirma hvor jeg har været ansat det sidste halve år.
Jeg har aldrig oplevet så indbydende og flot kantine ordning som det de på daglig basis har leveret. Virkelig indbydende og lækkert anrettet hele vejen igennem.
Personalet er virkelig rare og venlige og har altid tid til en lille snak omkring dagens ret, når man som jeg - er vældig mad interesseret.
Jeg medgiver dem mine varmeste anbefalinger for deres gastronomiske udfoldelser.
NB. Personalet som er placeret hos Lundgrens Advokatfirma, skal særligt fremhæves, da de er dem som jeg referer til ovenfor.
Deres personale er meget uhøflig da jeg en dag om der ikke er flere kylling. Han råbte og sige nej. Deres mad er dårlig. Tør kød og kedelig
Konge kantine ! Hvad sker der for at I kun har 1 anmeldelse, det er helt væk !! I skal have 1000. I fortjener et kæmpe skulderklap for dag ud og dag ind at lave mega lækker mad til mig siden 2017 i verisure på hovedvejen. Lækker mad, go grønt, go dessert, og selv her i corona at holde standard og servere det lækkert. Selv når det serveres på etager er sandwich (og salat...) super lækker :) Tusinde tak. vh lars
Cheval Blancs kantiner er helt sikkert noget af det bedste jeg har prøvet inden for kantinemad. De er super gode til at lave indbydende og smagfuld mad, som varierer meget, hvor jeg ellers synes mange kantiner, kan serverer meget det samme. Derudover er de gode til at sikre at maden, der bliver serveret er sund, hvilket jeg synes er vigtigt, nu man spiser det hver dag. Jeg håber flere kantiner vil hente inspiration hos Cheval Blanc.
Más información sobre otros tipos de reseñas.