I glemte noget! Men I var virkelig gode til at rette op på fejlen. I skal huske at læse bestillingerne. Havde bestilt plakat med sort ramme, plakaten kom uden ramme, men I rettede hurtigt fejlen, d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte to t-shirts, hvoraf den ene ikke kunne leveres på grund af manglende lagerbeholdning. Jeg er blevet trukket for begge t-shirts, og har her en måned efter endnu ikke modtaget mine penge retur... Ver más
Mega god kundeservice. Min ordrebekræftelse stemte ikke overens med den vare, jeg havde købt. Tog kontakt pr mail søndag formiddag, og fik svar søndag aften. Alt blev fikset, og jeg har fået den fine... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg ville lige dele min begejstring for mine nyindkøbte t-shirts. Jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over både kvaliteten og komforten. Stoffet er utroligt blødt og føles dejligt mod huden,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
CASUAL WEAR INSPIRED BY CYCLING HERITAGE Our Values - It's pretty straight forward: We wish to combine our love for cycling and focus on sustainability with collaboration with likeminded people, partners and communities. We have an open and transparent way of designing, producing and distributing. And we want to have fun.
Información de contacto
Copenhagen, Dinamarca
- info@cikkel.com
- cikkel.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det virker som om den samme t-shirt…
Det virker som om den samme t-shirt blev sendt tilbage til mig den havde samme fejl som den første jeg modtog 🤬🤬

Respuesta de Cikkel Copenhagen
Super service og alt topklasse
Super service og alt topklasse. Mange mange tak.

Respuesta de Cikkel Copenhagen
Super service og god kvalitet af tøjet…
Super service og god kvalitet af tøjet - flot!

Respuesta de Cikkel Copenhagen
Ventede vildt længe på tøj køb,forkert…
Ventede vildt længe på tøj køb,forkert størrelse og ventede så på bytte label som aldrig kom.
Aftalte med butik Recycles om byt af tøj som lykkes.Tak til Mikkel som hjalp med bytning.

Er butikken lukket?
Jeg bestilte en vare for 2 uger siden. Jeg har intet hørt siden. Der står at ordre er bekræftet og jeg får besked når den er klar. Tlf nr er ude af drift og intet svar på mail. Sendte mail for en uge siden. Hvad sker der? Er butikken lukket??? Useriøst.

God service
God service, men lidt lang leveringstid på min sidste bestilling. Mens meget god og pålidelig.

God oplevelse
Flot design, lækker kvalitet og hurtig levering. Hvad kan man forlange mere?
Den fedeste JØRGEN LETHgend …
Har købt den fedeste JØRGEN LETHgend sweatshirt, men, selvom jeg gik fra en L til M, er den stadigt alt for lang (også efter vask) …. Der bliver faktisk advaret imod det på siden, hvilket er top service! Er 178 høj så M burde jo nok have passet 🙂
Hurtigt betjening
Superlækre produkter med en skøn…
Superlækre produkter med en skøn historie og tilmed god service.
Dog skal man væbne sig med tålmodighed, når man har bestilt noget, for der kan godt gå en større håndfuld dage, inden de overhovedet har sendt pakken.

Respuesta de Cikkel Copenhagen
Tak for leveringen og jeres sublime…
Tak for leveringen og jeres sublime kundesupport.

VIRKELIG god service
Første, men bestemt ikke sidste gang jeg handler på Cikkel Copenhagen.
Mens GLS gjorde det umuligt at få min pakke leveret til tiden (det var købt som en gave), var Anders fra Cikkel Copenhagen tålmodig og hjælpsom. Han besvarede mine mails, havde kontakt til GLS og med hans hjælp, blev pakken fundet.
Pakken er nu (efter 4 uger) nået frem og ud over en god service, er tøjet også fedt og god kvalitet.
Super god og hurtig service.
Vil klart anbefale dem til andre.

Respuesta de Cikkel Copenhagen
God service og hurtig levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.