Stämmer absolut inte med vad som står tydligt på hemsidan att de har livsgaranti på smycken att de inte ska bli missfärgade, tappa färg etc oavsett träning osv. Bullshit. Nu skriver hon i ett mail til... Ver más
Beställde 3 smycken. Det va för 4 veckor sen , snart 5. Har fortfarande inte dom. Sista gången som jag köper nånting från cille. Mycket dåligt! Låt er inte luras av de billiga priserna.
Jag beställde 2 halsband, guldkedja och månadsstenen Oktober, samt en smal guldring med fyra klor runt liten månadssten Juni. Ringen var till mig själv och halsbanden som presenter. Så himla fina s... Ver más
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Estados Unidos
- cillejuveler.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Varning!
Varning! Oseriöst företag, utger sig för att vara ett litet intimt familjeföretag, men produkterna skickas från Kina. Lång leveranstid, sedan fick jag inte ens hem rätt produkter. Usel kvalitét, gick sönder direkt. Inte värt att returnera/reklamera då det ska göras tillbaka till Kina, och du får stå för alla kostnader själv. Omöjligt att få tag på kundtjänst. Köp inte härifrån! Läser ni "svaren" på recensionerna från företaget på denna sida säger bara det en hel del...

Handla inte av dem!
Fick hem alla produkter som jag beställt, men va inte nöjd med alla. Jag kontaktade dem och ville skicka tillbaka produkterna och fick svar på hur jag skulle göra. Jag gjorde enligt deras instruktion, skickade tillbaka produkterna, men sen har jag inte hört någonting!! Kontaktat dem 4 gånger via mail men inte fått svar. CilleJuveler har inte bekräftat min retur, så nu kräver Klarna att jag ska betala för produkterna som jag skickat tillbaka. Kommer ALDRIG handla här igen! Gör inte samma misstag som mig!

Respuesta de Cille Juveler
Jättefina smycken med bra kvalité!
Jättefina smycken med bra kvalité! Jag har beställt från dem flera gånger och har duschat, tränat i de samt haft de på mig varje dag och de ser lika fina ut som när jag fick de. Inga missfärgningar, bara bra kvalité!

Respuesta de Cille Juveler
Andre gången halsbandet förstörs utan…
Andre gången halsbandet förstörs utan att ens dra i det. Jätte fina smycken men alldeles för skör att ha på sig.

Handla inte här
Handla inte här. Det är bedrägeri och du som kund blir bara lurad.

Super fina smycken
Otroligt fina smycken och dessutom i väldigt bra kvalité . Snabb, professionell och fint bemötande med kundservicen.

Handla inte här
Handla inte här! Alla smycken tappar färg med en gång och skickas från Kina så för priset kan ni köpa från shein i stället. Riktigt bluff företag

Bluff!!!!!!!
Bluff! Inte svenskt familjeföretag! Smyckena är värda 5 kr. Missfärgning efter att använt en gång. Köp inte! Skräp från Kina. Bluff marknadsföring!

Respuesta de Cille Juveler
Leveringstiden er alt for lang
Leveringstiden er alt for lang. Jeg har nu ventet 15 arbejdsdage fra jeg bestilte. Jeg modtog et link, hvor jeg kunne følge pakken, men den flyttede sig ikke. Jeg kontaktede kundeservice, fik hurtigt svar at jeg skulle vente 7-10 arbejdsdage. De er gået nu og stadig tom postkasse.
Smykkerne bliver sendt fra Kina.
Håber kvaliteten af smykkerne er ventetiden værd.

Respuesta de Cille Juveler
Kunde jag ge noll stjärnor skulle jag…
Kunde jag ge noll stjärnor skulle jag ge det.Ej fått varorna efter 6 veckor.När jag mailar dem kommer bara autosvar"vi ber om ursäkt och förstår att det är frustrerande att vänta,men jag har personligen koll på din beställning,ha överseende" vill ha pengarna åter,men det svarar dom inte ens på.Istället 5 olika mail om att recensera deras produkter.HUR? När jag inte fått dem?!Dessutom kan man inte recensera utan att skicka in foto på produkten.Kommer förresten från Kina,så undrar om det ens är kvalitet.Sämsta företaget!!

Inget ordernummer
Jag fick min leverans - men hade bara beställt EN ring - fick TRE!
Finns inget ordernummer eller var man kan skicka tillbaka dom två som jag inte vill ha.
Säkert bluff alltihop. Köp inget därifrån!

Bluff och bedrägeri!
Gick också på ”företaget ska stänga, sjuka rabatter”!
Detta blufföretag är fortfarande öppet, och jag betalade ändå nästan 1000 kr, för smycken jag inte kan använda.
Halsbandet slet av hela mitt underhår. Var tvungen att klippa av stora tussar.
Köp inte!!!!!
Uppdatering: De mejlade mig och bad mig ta bort denna recension då de gav mig en rabattkod. Företaget säljer fortfarande dåliga smycken från Kina som de marknadsför som exklusiva. Ett riktigt fult företag. Köp inte härifrån!
Uppdatering igen: Företaget ber om mer uppgifter annars tar de bort min recension. Jag kastade alla smycken härifrån. De förstörde mitt hår och gav mig utslag. De är från Kina och kostar max 5 kr egentligen.
Sluta trakassera mig!!!
Uppdatering igen:
"Cille Juveler har rapporterat detta omdöme för skadligt eller olagligt innehåll.Läs mindre
Trustpilot utreder det rapporterade omdömet enligt vår rapporteringsprocess. Under tiden som det utreds förblir omdömet dolt."
Helt sjukt vad de försöker dölja sina spår. Hoppas ni går i konkurs snart.

Bluff!
Gick på det, blev lurad på 400 kr. Beställde och fick inget paket. Trodde det var postnord först som inte levererade så startade en utredning. Fick mail av dem, trevliga datagjorda utan innehåll. Skickade till och med retursedel två gånger så lagt porto också. Gett upp nu. Borde vetat bättre. Beställ inte från dem!
Uppdatering 12 november:
Nedan är ett bra exempel på hur de skrivit till mig flera gånger, jag har gjort som de har sagt om och om igen utan framgång. Mitt omdöme står utan tvekan kvar.

ETT BLUFF-FÖRETAG❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️
ETT BLUFF-FÖRETAG❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️
GIck på samma lögn om att ett det var ett familjeföretag som skulle stänga ner. Inser ögonblicket jag får en spårningslänk från Kina. Varorna kommer och det är billigt kvalité. Är nickelallergicker och givetvist ger alla örhängena utslag inom minuter jag sätter på dom. Ett par var i sönder redan och vid kontakt påstår dom att de kan ge en 50% på värdet EFTER att man ska själv stå för fraktkostnaden till någon adress i Sverige - eller få en tillgodocheck på 40kr ?! På deras hemsida. Detta är inte förenligt med svensk lag. Äckliga är dom !!!!

TOTAL BLUFF
TOTAL BLUFF. Smyckena tappar färg efter några dagar, innehåller nickel och man får gröna missfärgningar av dom. Bara skitsnack på hemsidan om kvaliteten. Lurendrejeri :)

Respuesta de Cille Juveler
Fick ett Mail om att detta…
Fick ett Mail om att detta ”familjeföretag” skulle lägga ner och sälja ut alla smycken. Jag gick på skiten och beställde. På orderbekräftelsen ser jag att spårningsnumret leder till kina?!
Ett riktigt bluff företag. Paketet ser precis ut som de från Temu också. Beställ inte