Stämmer absolut inte med vad som står tydligt på hemsidan att de har livsgaranti på smycken att de inte ska bli missfärgade, tappa färg etc oavsett träning osv. Bullshit. Nu skriver hon i ett mail til... Ver más
Beställde 3 smycken. Det va för 4 veckor sen , snart 5. Har fortfarande inte dom. Sista gången som jag köper nånting från cille. Mycket dåligt! Låt er inte luras av de billiga priserna.
Jag beställde 2 halsband, guldkedja och månadsstenen Oktober, samt en smal guldring med fyra klor runt liten månadssten Juni. Ringen var till mig själv och halsbanden som presenter. Så himla fina s... Ver más
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Estados Unidos
- cillejuveler.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Bemötandet var jättebra då ett armband…
Bemötandet var jättebra då ett armband tappat en pärla. Fick välja nåt nytt .
Fina smycken och bra service!
Jag är jättenöjd med mina smycken och för servicen jag fick från deras kundtjänst. Kommer absolut att beställa igen 🙏
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Flera smycken som har gått sönder efter kort tids användning. De vill gottgöra detta med 50% rabatt på nästa köp. Trots att jag har redan gjort ett köp. Då har jag gjort besväret och gjort en beställning, väntat på varan, hört av mig till kundservice om trasig vara, skickat kort, väntat på återkoppling med mera.

Värdelöst
Värdelöst. Ringarna sägs tåla vatten men de gjorde de inte. Blev gröna direkt

Respuesta de Cille Juveler
Smycken som har tappat färgen efter…
Smycken som har tappat färgen efter drygt en månad och vid kontakt erbjuds jag en rabattkupong på 50kr! När jag påtalar att det inte duger då de påstår sig ha livstidsgaranti på att färgen ska hålla blir det tyst från dom och inget svar på mina mejl. Ser sedan att många fler råkat ut för detta så tänk er för innan ni handlar av Cille Juveler.

BLUFF
De skriver egna fake femstjärniga recensioner här på trustpilot med dåligt översatt svenska och generiska svenska namn. Produkter från Kina. Uselt företag.

Respuesta de Cille Juveler
VARNING! BLUFFFÖRETAG – UNDVIK FÖR ALLT I VÄRLDEN …
VARNING! BLUFFFÖRETAG – UNDVIK FÖR ALLT I VÄRLDEN
Handla inte från detta oseriösa företag! De anger en svensk adress men saknar företagsnamn och är i själva verket baserade i Hongkong. De bryr sig inte om att följa svensk konsumentköplag och lurar sina kunder med falsk marknadsföring.
Jag köpte örhängen som påstods ha äkta barocka sötvattenspärlor, men pärlorna visade sig vara av plast – ren bluff! När jag reklamerade varan, vilket innebär att företaget ska stå för returfrakten enligt svensk lag, vägrade de ta sitt ansvar. Istället erbjöd de andra varor och lösningar, men inga av dessa var acceptabla. Dessutom krävde de att jag själv skulle betala för returfrakten samt en fraktförsäkring på 12 % av varans värde.
Trots att jag har kontaktat dem sex gånger för att få hjälp med reklamationen, har de vägrat att följa lagen eller lösa problemet på ett rimligt sätt. Detta är ett fullständigt oseriöst företag som bara är ute efter att lura sina kunder.
Låt dig inte bli deras nästa offer! Handla någon annanstans – jag ångrar djupt att jag ens övervägde att köpa från dem.

Respuesta de Cille Juveler
Jag har köpt flera olika halsband i…
Jag har köpt flera olika halsband i olika stilar från det här företaget och jag har varit riktigt nöjd med mina köp varje gång. Efter att ha velat ha missfärgningsfria smycken som kommer att hålla under den längsta tiden, utan priset för fullt guld eller platina, levererar dessa i spader. Rekommenderas varmt.

Lurendrejeri
Ser absolut inte ut som på bilden. Känns superbilligt. Tappar färg. Skickas från Kina.

Respuesta de Cille Juveler
Både min och min dotters…
Både min och min dotters favoritsmyckeskollektion nu. Min dotter bär sitt halsband varje dag, i duschen, på fotbollsträningen, när hon ska sova. Ser likadant ut som dagen vi köpte det. Rekommenderar starkt!

Respuesta de Cille Juveler
Utmärkt kundvård efter service och ett…
Utmärkt kundvård efter service och ett mycket snabbt svar och lösning på ett problem, gav mig förtroende för att göra ytterligare affärer med Cille. Rekommenderas starkt.

Från Kina
Kände mig lurad när jag insåg att de kom från Kina

Respuesta de Cille Juveler
Det här är andra gången jag köper från…
Det här är andra gången jag köper från Cille. Alla mina smycken som jag ursprungligen köpte har testats i vattnet och jag kan bekräfta att de är som nya ett år senare. Jag älskar urvalet och den strandiga atmosfären. Kommer att köpa igen.

Så nöjd
Super fina smycken, finare i verkligheten än på bild.
Nackdel: Lååång leveranstid och svårt att följa paketet med språningsnummret då det bara uppdaterades var 2-3:dje dag.

VARNIING!!!!
Försöker att göra en retur till cillejuveler men de försöker bara ge andra alteranativ som gynnar bara dem! De följer inte deras egna policy som står på hemsidan! Smyckena är värdelösa och inte värt många kronor! Man blir arg och frustrerad över hur dåligt detta så kallade företag beter sig! Köp aldrig från dem är mitt enda råd!🥶 Tillägg! De gjorde ändå rätt till slut som tog emot returen och bad om ursäkt för besvären. Fick tillbaka pengarna! Detta sköttes till slut helt rätt vilket uppskattas enormt!

Respuesta de Cille Juveler
Rigtig lang ventetid, besværlig returnering og mangel på svar
Rigtig lang ventetid, man kan ikke returnere varerne, uden at skulle betale en masse omkostninger, som de ikke engang kan oplyse om inden returnering, det præcise beløb, men de anbefaler ikke at man gør det, men tilbyder i stedet for at får varerne byttet eller et gavekort, jeg valgte gavekort til sidst, men så hørte jeg ikke mere fra dem.
Fik en defekt vare de
tilbydte at refundere 50 %, men igen jeg hørte ikke mere fra dem, der er gået flere uger.
Alt i alt, virkelig dårlig service, især her til sidst, hvor de slet ikke svarer, laaang leveringstid, og uoverskueligt at returnere, da man skal betale mange
gebyr og omkostninger, det totale beløb kan de ikke engang selv oplyse.
Til info. Bestilte 25.10, sidste mail fra dem fik jeg 02.12.

Extremt dålig kvalité
Extremt dålig kvalité. Svarar inte heller på frågor angående retur. Hela företaget är ett skämt. Dessutom levereras produkterna direkt från kina.