Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god klinik der hjælper med behandlinger af rynker m.m. Har fået behandling hos city Care igennem en del år og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst “nåle an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kæmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen så dygtig til det hun laver og er bare altid i det skønneste humør. Jeg fik lave... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjælp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprængninger på benene. Små problemer fikses med én behandling... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fået en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Salón de belleza
  2. Spa de día
  3. Clínica dermatológica
  4. Clínica especializada

Escrito por la empresa

Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af højtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: Højtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

super god behandling

Her føler man sig meget,meget velkommen og jeg har fået en aldeles professionel og god behandling.
Har nu modtaget EMS-behandling to gange og føler mig i gode hænder og godt oplyst.

4 de marzo de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

Dejligt at få dig ind i CC-kundekredsen. Fedt at du beretter om din positive oplevelse af vores nyeste behandling (EMS). <3

Kan varmt anbefale City Care😍

Kan varmt anbefale City Care😍

Har nu været kunde i en del år med Botox . Tak til søde pia, som er dygtig og professionel Og søde Nicoline ,som altid er klar til en hyggelig snak og god service,med de bedste priser i byen,😊 Og tak for at i er så gode og varme over for min min mor.❤️ Kh Monika

16 de febrero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

Tak for denne søde besked. Fornøjelsen er helt på vores side. Vi nyder at behandle og favne jer begge (du & mor). <3 Ses snart igen.

Super kundeservice

Super kundeservice. Man føler sig velkommen og forkælet fra start til slut🤩
Det er et meget trygt sted at få diverse behandlinger.
Kan anbefale City Care

4 de febrero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

Kæmpe tusind tak for denne anmeldelse af rosende ord! Tak!!!! Vi/jeg glæder os/mig til at se dig igen ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kort og godt god og imødekommende…

Kort og godt god og imødekommende service 😄

3 de febrero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

Det var ren og skær det selv samme vi oplevede fra dig. En fornøjelse! Tak fordi du ville skrive dette ❤️

Usædvanlig god

Fra man træder ind hos citycare i de smukke omgivelser, til man forlader klinikken igen, bliver man mødt af den største imødekommenhed og venlighed af Nikoline, som også behandlede mig for karsprængninger og solskader i ansigt og på brystet. Super proffesionel og kompetent. Kommer igen.

3 de febrero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

❤️❤️❤️ Kære Merete, du er en del af CC-familien, om man så kan sige… vi ser frem til dit nærvær og behagelige væsen, hver evig eneste gang. Så glade vi er, for at få lov at behandle dig og (om overhovedet der er grund til det) forskønne dig lidt ekstra, …. ❤️❤️❤️❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var nødt til at komme igen 😍 først…

Jeg var nødt til at komme igen 😍 først og fremmest virker behandlingerne, de er yderst profesionelle med god rådgivning og servicen er i top. En særlig anerkendelse til Nicoline❤️

1 de febrero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

❤️❤️❤️ altid en kæmpe fornøjelse og tillige meget berigende og oplevelser af fede resultater, der kommer af gensidig tillid. Glæder mig til vi ses igen ❤️❤️❤️ Tak for dig! 🙏🏼

Super professionelle og imødekommende

Super professionelle og imødekommende 💕.
Fik alt den information ved konsultation af min fedtfrysning af dobbelthage jeg skulle bruge og følte mig tryg hele vejen fra start til slut.
Nikoline var god til at følge op på en efterfølgende.
Jeg glæder mig kun til flere behandlinger hos City care fremover.

18 de enero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

Kæmpe tak for denne dejlige anmeldelse. Glad for det ikke skræmte dig væk. Du er sej! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og effektiv behandling:-)

Rigtig god og effektiv behandling:-)
Sød og imødekommende behandler.
Jeg kommer helt sikkert igen.

18 de enero de 2022

Respuesta de City Care Hellerup

Det var en ren fornøjelse. :-) Dejligt med nye kunder som er tilfredse efter 1. behandling. <3 Ses snart igen så!

Kan varmt anbefales

Hej! Hos City Care fik jeg IPL behandling mod karsprænginger og det var meget effektivt. Det flotte resutat kan allerede ses efter det første behandling.
Tak Nicoline, du var sød og meget proffesionel.

Jeg kan varmt anbefale City Care.

P.S Prisen var også god.

31 de diciembre de 2021

Tusind tak for denne dejlige feedback! Glæder mig til at se dig igen <3

KÆMPE anbefaling

Følte mig helt tryg, blev imødekommet og lyttet til. Kæmpe anbefaling herfra 👏🏼 Jeg ser frem til fremtidige behandlinger

30 de diciembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Vi glæder os også til at gøre dig glad på ny. Tak for din feedback! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er ovenud tilfreds med mine…

Jeg er ovenud tilfreds med mine behandlinger hos City Care. Tusind tak for den hjertelige velkomst, kommunikation og anvisninger.
De bedste anbefalinger herfra🙏🙏❤️❤️🌷🌷

27 de diciembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Mange tak for denne skønne anmeldelse af vores behandlinger <3 Vi ser frem til at se dig igen <3

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger til Caroline og City Care, hvor jeg bliver vokset (fra top til tå)🙏🏻👏💋

22 de diciembre de 2021

1000 tak for din sødt beskrivelsen. Jeg glæder mig til næste gang :) <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale citycare og fik den…

Kan varmt anbefale citycare og fik den skønne behandling af Caroline. Bedste service og virkelig dygtig.
Hun tager sig god tid til en og resultatet bliver altid flot.

22 de diciembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Aww 1000 tak for sødt beskrive :) Jeg glæder mig se og behandler dig igen <3 mvh Caroline

Jeg kommer igen og igen

Jeg kommer igen og igen. Er i gang med laser hos Nikoline, som er den abselut bedste at overgive sig til, når man skal være tryg og opnå resultater.
Jeg kan allerede efter et par gange mærke resultat. Nikoline er sød, professionel og har altid fokus på kunden. Nikoline sørger for den bedste atmosfære og laser virker. Abselut topklasse herfra.

21 de diciembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Tusind mange tak - man kan da kun blive rørt og føle sig mega værdiget, efter en sådan anmeldelse. Glæder mig til at se dig igen <3 Ses om 5 uger. N

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med Citycare…

Jeg er meget tilfreds med Citycare Hellerup. Jeg fik filler i både læbe og hage, og resultatet er blevet så flot. Jeg har helt klart fundet det sted jeg ønsker at få filler ved. Jian som er kosmetisk sygeplejerske var god til at guide mig og svare på alle de spørgsmål jeg havde. Kæmpe anbefaling herfra.

14 de diciembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Tusind tak for dine ord om ekspertise og tryghed. Vi glæder os til at se dig igen :-) <3

Super service og behandling

Jeg kan varmt anbefale City Care og Nicoline. God og kompetent service og behandling.

14 de diciembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Er så glad for at du kan lide dit resultat og er glad for at komme her <3 Tak!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en hovedfornylse laser…

Jeg fik en hovedfornylse laser behandling til mine akne ar, og det var super godt med smile ❤️. Jeg oplevede en meget søde behandling af en dejlig kvinde Nicoline 🌺. Hun var meget søde og fortælle om hvordan behandlingen vil virke. Alle dem var meget søde og velkomne. Jeg blev forklædt med en gave kort på 25% rabat til næste gang.

24 de noviembre de 2021

Respuesta de City Care Hellerup

Velkommen til som ny kunde. Var en fornøjelse at møde og behandle dig <3 Ses efter nytår. :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.