En rigtig god klinik der hjælper med behandlinger af rynker m.m. Har fået behandling hos city Care igennem en del år og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst “nåle an... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kæmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen så dygtig til det hun laver og er bare altid i det skønneste humør. Jeg fik lave... Ver más
Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjælp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprængninger på benene. Små problemer fikses med én behandling... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fået en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af højtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: Højtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen
Información de contacto
Strandvejen 86, stuen, 2900, Hellerup, Dinamarca
- 71990586
- info@citycare.dk
- citycare.dk
super god behandling
Her føler man sig meget,meget velkommen og jeg har fået en aldeles professionel og god behandling.
Har nu modtaget EMS-behandling to gange og føler mig i gode hænder og godt oplyst.

Respuesta de City Care Hellerup
Super professionelle og søde piger
Super professionelle og søde piger ! 10/10 oplevelse

Kan varmt anbefale City Care😍
Kan varmt anbefale City Care😍
Har nu været kunde i en del år med Botox . Tak til søde pia, som er dygtig og professionel Og søde Nicoline ,som altid er klar til en hyggelig snak og god service,med de bedste priser i byen,😊 Og tak for at i er så gode og varme over for min min mor.❤️ Kh Monika

God behandling og god service 😊
God behandling og god service 😊
Bestemt anbefales.

Super kundeservice
Super kundeservice. Man føler sig velkommen og forkælet fra start til slut🤩
Det er et meget trygt sted at få diverse behandlinger.
Kan anbefale City Care

Respuesta de City Care Hellerup
Kort og godt god og imødekommende…
Kort og godt god og imødekommende service 😄

Usædvanlig god
Fra man træder ind hos citycare i de smukke omgivelser, til man forlader klinikken igen, bliver man mødt af den største imødekommenhed og venlighed af Nikoline, som også behandlede mig for karsprængninger og solskader i ansigt og på brystet. Super proffesionel og kompetent. Kommer igen.

Respuesta de City Care Hellerup
Jeg var nødt til at komme igen 😍 først…
Jeg var nødt til at komme igen 😍 først og fremmest virker behandlingerne, de er yderst profesionelle med god rådgivning og servicen er i top. En særlig anerkendelse til Nicoline❤️

Respuesta de City Care Hellerup
Super fin service og professionel…
Super fin service og professionel behandling

Super professionelle og imødekommende
Super professionelle og imødekommende 💕.
Fik alt den information ved konsultation af min fedtfrysning af dobbelthage jeg skulle bruge og følte mig tryg hele vejen fra start til slut.
Nikoline var god til at følge op på en efterfølgende.
Jeg glæder mig kun til flere behandlinger hos City care fremover.

Respuesta de City Care Hellerup
Rigtig god og effektiv behandling:-)
Rigtig god og effektiv behandling:-)
Sød og imødekommende behandler.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Kan varmt anbefales
Hej! Hos City Care fik jeg IPL behandling mod karsprænginger og det var meget effektivt. Det flotte resutat kan allerede ses efter det første behandling.
Tak Nicoline, du var sød og meget proffesionel.
Jeg kan varmt anbefale City Care.
P.S Prisen var også god.

KÆMPE anbefaling
Følte mig helt tryg, blev imødekommet og lyttet til. Kæmpe anbefaling herfra 👏🏼 Jeg ser frem til fremtidige behandlinger

Respuesta de City Care Hellerup
Jeg er ovenud tilfreds med mine…
Jeg er ovenud tilfreds med mine behandlinger hos City Care. Tusind tak for den hjertelige velkomst, kommunikation og anvisninger.
De bedste anbefalinger herfra🙏🙏❤️❤️🌷🌷

Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger til Caroline og City Care, hvor jeg bliver vokset (fra top til tå)🙏🏻👏💋

Respuesta de City Care Hellerup
Kan varmt anbefale citycare og fik den…
Kan varmt anbefale citycare og fik den skønne behandling af Caroline. Bedste service og virkelig dygtig.
Hun tager sig god tid til en og resultatet bliver altid flot.

Jeg kommer igen og igen
Jeg kommer igen og igen. Er i gang med laser hos Nikoline, som er den abselut bedste at overgive sig til, når man skal være tryg og opnå resultater.
Jeg kan allerede efter et par gange mærke resultat. Nikoline er sød, professionel og har altid fokus på kunden. Nikoline sørger for den bedste atmosfære og laser virker. Abselut topklasse herfra.

Respuesta de City Care Hellerup
Jeg er meget tilfreds med Citycare…
Jeg er meget tilfreds med Citycare Hellerup. Jeg fik filler i både læbe og hage, og resultatet er blevet så flot. Jeg har helt klart fundet det sted jeg ønsker at få filler ved. Jian som er kosmetisk sygeplejerske var god til at guide mig og svare på alle de spørgsmål jeg havde. Kæmpe anbefaling herfra.

Super service og behandling
Jeg kan varmt anbefale City Care og Nicoline. God og kompetent service og behandling.

Respuesta de City Care Hellerup
Jeg fik en hovedfornylse laser…
Jeg fik en hovedfornylse laser behandling til mine akne ar, og det var super godt med smile ❤️. Jeg oplevede en meget søde behandling af en dejlig kvinde Nicoline 🌺. Hun var meget søde og fortælle om hvordan behandlingen vil virke. Alle dem var meget søde og velkomne. Jeg blev forklædt med en gave kort på 25% rabat til næste gang.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.