En rigtig god klinik der hjælper med behandlinger af rynker m.m. Har fået behandling hos city Care igennem en del år og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst “nåle an... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kæmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen så dygtig til det hun laver og er bare altid i det skønneste humør. Jeg fik lave... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fået en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af højtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: Højtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen
Información de contacto
Strandvejen 86, stuen, 2900, Hellerup, Dinamarca
- 71990586
- info@citycare.dk
- citycare.dk
Utrolig sød og nærværende behandling af…
Utrolig sød og nærværende behandling af Nicoline! Glæder mig til næste gang ❤️

Respuesta de City Care Hellerup
Kæmpe anbefaling af Nicoline og laserbehandlingsforløbet!
Hvis du går og er i tvivl om at få lavet laser hos City Care, så kan jeg kun sige én ting: Gør det ! Jeg er i gang med et laserbehandlingsforløb hos dem, og jeg er SÅ glad for resultatet indtil videre. Nicoline (behandleren) er vildt professionel, og samtidig enormt behagelig og bare mega sød - jeg har følt mig tryg gennem hele forløbet og kan kun anbefale City Care til alle 💖

Respuesta de City Care Hellerup
Skøn klinik og fantastiske piger
Jeg har været inde hos de søde piger hos City Care og som altid er jeg blevet mødt af super service og fantastisk behandling. Kan kun anbefale klinikken på det varmeste. Nicoline er bare så skøn og dygtig. Tak for jer

Respuesta de City Care Hellerup
Fantastisk service og så dygtige…
Fantastisk service og så dygtige behandler.. jeg kommer helt sikkert igen ❤️

Respuesta de City Care Hellerup
Altid en fornøjelse at komme til…
Altid en fornøjelse at komme til behandling hos City Care 🎀
Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger🌟

Respuesta de City Care Hellerup
Tilfredshedsgaranti og god stemning!
Jeg har været til 3 behandlinger med fedtfrysning af dobbelthage og underansigtet. I morgen venter 4 behandling, som så er 2. Behandling af området. Nicoline har været så positiv og imødekommende fra første gang man træder ind på klinikken. Jeg er så glad for det resultat jeg har fået indtil videre, og så spændt på, hvordan det hele ser ud om en måned. Men går man med overvejelser om fedtfrysning eller blot at vælge klikken til andre behandlinger, så er de, og bestemt Nicoline, et besøg værd! Afhængighedsgaranti ;)

Respuesta de City Care Hellerup
Nicoline er FANTASTISK til sit arbejde
Nicoline er FANTASTISK til sit arbejde!
Jeg har fået lavet laser, og var egentlig ret nervøs. Men Nicoline fik mig til at slappe helt af, og det gik super fint. Jeg glæder mig til at komme igen snart - 5 stjerner fra mig 🌟🌟🌟🌟🌟

Respuesta de City Care Hellerup
Fantastisk god service i behagelige…
Fantastisk god service i behagelige omgivelser!
Jeg har nu prøvet at blive behandlet af både Jian og Nicoline, og kan derfor ytre, at de begge er enormt dygtige til deres arbejde! De er begge ærlige og realistiske ift. deres services, og jeg føler mig altid godt taget imod på klinkken.

Respuesta de City Care Hellerup
Tusind tak for superfin behandling 🙏🌸…
Tusind tak for superfin behandling 🙏🌸 Kan anbefales- skønne piger ❤️🤩

Respuesta de City Care Hellerup
Endnu en fantastisk behandling hos…
Endnu en fantastisk behandling hos Nicoline. Jeg har fået fedtfrysning på BH dellerne og resultatet har været helt fantastisk efter første behandling 4cm mindre !!! Det virker!! og Nicoline og personalet hos City Care er så professionele og dygtige , de giver tryghed og super service. Jeg glæder mig til resultatet at anden behandling.

2. Behandling 😊
Så har jeg fået 2. behandling det var endnu en god oplevelse med rigtig positiv og glad service, Nicoline er bare den bedste 😊

Respuesta de City Care Hellerup
Dejlig og tryg oplevelse.
Mødte op på klinikken til min behandling. Jeg blev taget godt imod af Nicoline, som gjorde behandlingen til en rar og tryg oplevelse.
Jeg ser frem til næste behandling og resultaterne heraf.

Respuesta de City Care Hellerup
Super professionel og god oplevelse
Nicoline er professionel, venlig og tager sig tid til samtale. Derudover føler man sig 100% tryg under hendes effektive laserbehandlinger. City Care kan varmt anbefales

Respuesta de City Care Hellerup
Altid kompetent og venlig vejledning og…
Altid kompetent og venlig vejledning og behandling. Kommer helt sikkert igen 😊

Respuesta de City Care Hellerup
Meget professionelle og søde, kæmpe anbefaling
Citycare kan kun anbefales, meget søde og dygtige behandlere

Er meget glad for at komme hos Citycare
Er meget glad for at komme hos Citycare
Nicoline er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg er mere end tilfreds hver gang, at jeg går derfra.
Derover er Nicoline utrolig omsorgsfuld og kærlig, når hun behandler mig

Respuesta de City Care Hellerup
Flotte resultater og personlig og usnobbet service
Her får man god og professionel vejledning og super personlig og usnobbet service.
De har et nemt online bookingsystem, og løbende god kommunikation pr. mail, sms og telefon.
Og resultaterne af deres behandlinger er super gode, og noget der bringer mig glæde hver gang jeg ser i spejlet.

Fantastisk oplevelse hos City Care
Fantastisk oplevelse hos City Care!
Nicoline er meget grundig, sød og får en til at føle sig tryg og velkommen. Jeg glæder mig til at komme derhen igen snart.

Super
Nicoline og Jian virkelig dygtig til deres arbejde.... det er ikke sidste gang😊

Laserbehandling af karspræninger
Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjælp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprængninger på benene. Små problemer fikses med én behandling, mens mirakler naturligvis tager lidt længere tid. Ud over behandlingen er det altid en fornøjelse at møde ind hos Nicoline og hendes gode humør. Stor tak herfra og på gensyn i Hellerup

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.