City Self-Storage Norge - Forus Opiniones 33

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Petroleumsveien 8, 4033 Stavanger, Rogaland, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Greie lokaler. Fin ordning med koder og nøkler. Dårlig med traller/vogner til å transportere ting med inn i bygget. Har opplevd flere ganger å vente på traller. En gang var jeg nr 4 i køen og det va... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skummel ytterdør, sensor på innsiden fungerer ikke, så når man skal ut med tralle så kan man risikere å bli klemt. Heisene lukker seg også ekstremt kjapt, stressende innflytting

Valorada con 4 estrellas sobre 5

The storage is centraly (at least for us) on Forus. and the storages are new clean and well ventilated. The price we got was fair so we did not feel the pain and also were able to use it accordily t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det har vært innbrudd i Petroleumsveien, og vår bod er ramponert pluss at bodene ved siden av oss også har hatt ubudne gjester. Lageret tar ikke dette seriøst og har ikke informert kundene sine om at... Ver más

Información sobre la empresa

1. Instalación de autoalmacenamiento
  2. Servicio de mudanza y depósito
  3. Planta de almacenamiento
  4. Depósito

Escrito por la empresa

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dårlige dører og heiser

18 de julio de 2024

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei! Takk for din tilbakemelding. Jeg gir beskjed videre til vår drifts avdeling for å se om dette er noe de kan se nærmere på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bra lager standard

Stemmer godt med beskrivelsen over nettet, stor plass i heisen og veldig enkelt å sette igang med å bruke et lager.
Selve lagerhuset så også enormt bra ut og er bra ivaretatt.
Ser skikkelig nytt ut og håper det forblir sånn.

27 de mayo de 2024

Rene og gode lagerlokaler

Rene og gode lagerlokaler. Tørt og god temperatur. Enkelt å etablere avtale. Adgang til lager er enkel

17 de enero de 2024

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Terje! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig hilsen Tom Hansen

Behjelpelig med alle spørsmål

Behjelpelig med alle spørsmål. Lett tilgang m hensyn til parkering, særlig når det regner er det greit å parkere rett utenfor. Og ikke minst, det er rent.

28 de diciembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Kjell! Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Håper flyttingen gikk smertefritt. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv opplevelse - leieavtale på Forus.

Jeg fikk all nødvendig informasjon i god tid før leieavtalen startet. Og ble positivt overrasket over hvordan det så ut, rent, pent og ordentlig. I tillegg er det god pris de første to månedene. Foreløpig har jeg bare vært der èn gang. Og det inntrykket jeg fikk, er at dette kan jeg anbefale til mine venner.

27 de diciembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Ingrid! Vi er takknemlige for din positive anmeldelse og for at du valgte å gi oss din tilbakemelding. Dette betyr mye for oss. Vennlig hilsen Tom Hansen

Greie lokaler

Greie lokaler. Fin ordning med koder og nøkler.
En gang var jeg nr 4 i køen og det var bare en handlevogn og en trilleplate. Det gadd jeg ikke vente på å dro hjem .

1 de diciembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Ola! Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at dere har hatt utfordringer med tanke på traller. Jeg har gitt beskjed videre til vår driftsavdeling og jeg ha fått tilbakemelding på at det er bestilt opp flere traller. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig bra løsning for lagring

Utrolig bra løsning både med hensyn til bestilling og selve lagerlokalet.

5 de diciembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Petter! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

God kundeservice

Fantastisk service per tlf

10 de noviembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Frank Vi er takknemlige for din positive anmeldelse og for at du valgte å gi oss din tilbakemelding. Dette betyr mye for oss. Vennlig hilsen Tom Hansen

Veldig bra service

Veldig bra service, rask tilbakemelding og adgang til boksene.
Hadde en boks inngang A, 4. etasje. Veldig fint. God plass, romslig heis.
Hadde behov for en boks til. Fikk inngang D 2.etasje. Litt trangere forhold, mindre heis. Men stort sett bra.

14 de noviembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Arne! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

God service

God service, flotte lokaler på Forus.

10 de noviembre de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei! Vi er takknemlige for din positive anmeldelse og for at du valgte å gi oss din tilbakemelding. Dette betyr mye for oss. Vennlig hilsen Tom Hansen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra oppfølging etter dårlig omtale

14 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Trine! Vi er takknemlige for din anmeldelse og for at du valgte å gi oss din tilbakemelding. Dette betyr mye for oss. Med vennlig hilsen, Tom Hansen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Likte godt hvor enkelt alt var med…

Likte godt hvor enkelt alt var med registrering, koder osv
Selve lageret var også bra. Ble kontaktet i etterkant som var veldig fint. Fikk diskutert noen småting som var greit å få avklart.
Meget god kundeservice og tydelig fokus på å legge til rette så godt som mulig

16 de agosto de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Jan Egild! Vi ønsker å takke deg for din tilbakemelding. Det er flott å høre at du setter pris på vår service. Vennlig hilsen Tom Hansen

Enkel tilgang

Enkel tilgang, rent.

1 de agosto de 2023

Hei Vidar! Takk for din tilbakemelding. Vennlig hilsen Tom Hansen

Enkelt å finne frem

Enkelt å finne frem. Godt tilrettelagt og meget god infrastruktur.

29 de junio de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hei, Harald! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Ha en riktig fin dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It’s very convenient location near to…

It’s very convenient location near to where I live & very good support

1 de junio de 2023

Respuesta de City Self-Storage Norge - Forus

Hi, Micael! We sincerely appreciate your positive feedback. Your support mean a lot to us! Thank you for taking the time to share your experience on Trustpilot. Kind regards Tom Hansen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.