Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cleantle is een echt topmerk! Ik werk al enige tijd met Cleantle het vroeger genoemde Cleantech en ik kan niet anders dan lof uitspreken over zowel de prijs als de kwaliteit. Je krijgt topresulta... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hier vaker wat besteld. Producten zijn vergelijkbaar met het duurdere segment, alleen vallen ze in een beter prijzen pakket.(geen hollywood prijzen zoals de meeste). Ben tot nu toe zeer tevreden ov... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed geholpen met een vraag ivm de levering. Producten besteld welkompakket. De voorraad van twee producten van 500ml was uitverkocht in de plaats dezelfde producten in 1liter gekregen wat ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Milieu vriendelijke producten die zeer goed werken! Zeer scherp geprijsd! Klantenservice is goed en indien nodig wordt je snel geholpen. Firma neemt zelf initiatief om na te gaan ivm een "mogelijk pro... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos químicos para automóviles

Escrito por la empresa

Kwaliteit is ons doel – wij zetten in op de multifunctionaliteit van onze reinigings- en detailingproducten. We creëren zeer effectieve formules die vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze autocosmetica voldoen aan de verwachtingen van zowel autoliefhebbers, als van professionals.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,5

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In de prullenbak

Na gebruik van het middel zoals omschreven met een zachte kwast aangebracht. direct afgeveecht met een schone doek. Desondanks kreeg ik best snelle beschadeging aan mijn leren stoelen. Product is voor mij direct in de bak gegooid

11 de julio de 2021
Logotipo de Cleantle Belgium

Respuesta de Cleantle Belgium

Hallo Kjell, we vinden het uiteraard zeer vervelend te vernemen dat uw lederen stoelen beschadigd zijn geraakt. Aangezien we in de loop der jaren nog niet 1 klacht hebben ontvangen, zou het ons wel ten zeerste verwonderen dat het komt door het correct gebruiken van onze Leather Cleaner. Kunt u ons enkele duidelijke foto’s van de beschadigingen doorsturen per e-mail, naar info@cleantechcompany.be, dan bekijken we wat er fout gelopen kan zijn.

Top producten

Top producten. Heel goede snelle service. Ik had wel een extra lege kleine fles verwacht bij mijn velgenreiniger om deze van een liter niet mee te sleuren :)

10 de marzo de 2021

TOPPERS

Zeer snelle en goede service! Zeker een aanrader. De extra accesoires zijn ook een leuke incentive!

20 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed en klant vriendelijk bedrijf

Zeer goed en klant vriendelijk bedrijf. Mijn vriendin had bij jullie besteld en er zat zelf een leuk kaartje bij met een persoonlijke boodschap!

De producten werken zeer goed en zou zeker nog eens bij hun bestellen!

Ben zelf in mijn vrije tijd bezig met het onderhouden en detailen van mijn eigen wagens en die van mijn vriendin.

Dus dikke pluim!

20 de febrero de 2021

Uitstekende levering en service

Uitstekende levering en service. Over de producten zelf kan ik nog niet veel zeggen aangezien ik ze nog niet gebruikt heb. Maar ziet er in ieder geval op het eerste zicht degelijk uit.

3 de diciembre de 2020

8 consejos para escribir buenas reseñas.