Is toch goud?
Eenvoudig een account aan te maken. Transparant over de transactie kosten. Blij met mijn eerste aankoop
Slim beleggen in fysiek Goud en Zilver vanaf €1. Cleverr geeft particuliere beleggers toegang tot de professionele goud- en zilvermarkt. Je belegt eenvoudig eenmalig of spaart automatisch elke maand. Jouw goud en zilver worden fysiek aangekocht en veilig opgeslagen in professionele kluizen. Transparant, overzichtelijk en zonder gedoe.
Holanda
Dit is de eerste keer dat ik ergens in ben gaan beleggen. Ging overstag vanwege de lage drempel om in te stappen, namelijk beleggen in goud en zilver vanaf 1 euro. Aanmelden en aankopen waren eenvoudig vanwege het gemak in navigatie en informatie op de Cleverr website.
Ervaringen tot dusver zijn positief.
Heerlijk zo'n laagdrempelige app en platform. Zonder gedoe, gewoon even het aanmeldproces doorlopen en daarna kan je starten! Gebruiksvriendelijk platform en ik ben benieuwd naar de release van de App zelf!
Vrij goede info, helder. Binnen 10 minuten aankoop. Mijn eerste goud investering.
Een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijke systeem. Ook het onboarden ging super makkelijk!!
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze website. Alles is duidelijk en overzichtelijk opgezet, waardoor je snel vindt wat je zoekt. De informatie over goud en zilver is helder en goed uitgelegd, wat vertrouwen geeft bij het maken van een keuze.
Wat mij vooral opviel is de professionele uitstraling van de website. Het geheel oogt betrouwbaar en verzorgd, waardoor je het gevoel hebt dat je met een serieuze en deskundige partij te maken hebt. Ook het bestelproces verloopt soepel en logisch.
Kortom: een duidelijke, professionele en betrouwbare website waar je met een gerust gevoel goud en zilver kunt kopen. Zeker een aanrader.
Afgelopen maand begonnen met aanschaf van goud en zilver via Cleverr. Ging super makkelijk en erg overzichtelijk. Dit is ook voor beginnners simpel om mee te starten!
Overzichtelijke website. Ik klein beetje heb goud en zilver gekocht. Makkelijk te beleggen en fijn dat het kan in kleine bedragen!
Via Cleverr belegd in goud en zilver. Fijn dat je vanaf elk bedrag kan inleggen.
De web app is makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk!
Veilig sparen! Vanwege lage inleg voor iedereen bereikbaar!
was simpel om goud te kopen, alles zo geregeld, prima. Hoefde ook niet meteen voor een enorm bedrag. Nu nog hopen dat de goudprijs gaat stijgen 😄
Más información sobre otros tipos de reseñas.