Goed bedrijf
Goed bedrijf! Had helaas mijn pakketje verkeerd binnen gekregen, even in de discord een melding aangemaakt en ik krijg meteen het zelfde product gratis opgestuurd! Super klantvriendelijk
De Nederlandse webwinkel voor Mechanische Toetsenborden, Keycaps, Custom Kabels en andere gerelateerde artikelen!
Gruitmeesterslaan 141, 8014CS, Zwolle, Holanda
Ik heb een erg goede ervaring met Clickeys.
Mijn bestelling was snel en zonder gedoe in huis. Daarnaast is dit een van de weinige plekken waar je Krytox en Gateron Oil Kings kan krijgen voor een schappelijke prijs en leverdatum.
Wat ik ook erg fijn vind is dat je switches per 10 kan bestellen.
Het enige wat nog mist is een wat groter aanbod van meerdere merken, maar ik geloof dat dit zeker nog zal veranderen.
Bedankt Clickeys!
De lube is vest wel duur en duurde ongeveer 5 dagen in pkaats van 3
Ordered a Varmillo, arrived quickly, quality is great, price was also decent, top service.
Everything went accordingly. Found this store online and sincerely couldn’t have a better experience. 5 stars
Ik heb krytox 205g0 besteld en kreeg er een klein penseel bij. Heel attent en snel geleverd.
Ordered VA87M to the Czech Republic, fast delivery, not a single problem.
Ik wist niet zeker of de keycaps wel op mijn toetsenbord switches pasten, heb gemaild en had snel een antwoord. Super goede service, snel geleverd en goede kwaliteit.