Valorada con 5 estrellas sobre 5

The follow-up care impressed me most. Two days after the surgery they checked how I was doing, and throughout the process I felt like the staff genuinely paid attention instead of just moving on to th... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bovenooglidcorrectie ging echt soepel, ook het verwijderen van de hechtingen. De omgang met Babak en mehrnaz voelde duidelijk maar tegelijk gezellig, ik ben gewoon erg tevreden met hoe alles verl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster is nog teveel voor deze kliniek, je wordt als een hond behandeld, stellen je niet gerust,het is er ontzettend vies,lopen in operatie kleding naar de balie en andere ok kamers in. Nazorg is er n... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Operatie ging slordig en snel. Let op extreme pijn bij een lipolaser behandeling. Er wordt geen tijd genomen om de verdoving in te laten werken. Er kan ook gewoon personeel in een steriele ruimte binn... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Salón de belleza
  3. Tienda de cosméticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.

• Wanningstraat 10, 1071 LB, Amsterdam, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 39% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

3,7

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne ervaring bij cliniq 63

Fijne ervaring bij cliniq 63 , personeel is lief en klantvriendelijk en je word warm ontvangen in Best . Ook zeer tevreden over de resultaten van dktr Babak

6 de enero de 2026
Logotipo de Clinic63

Respuesta de Clinic63

Ontzettend bedankt voor deze mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo warm bent ontvangen door ons team in Best en dat u ons personeel als lief en klantvriendelijk heeft ervaren.

We zullen uw complimenten en uw tevredenheid over het resultaat direct doorgeven aan dokter Babak; dat zal hij ongetwijfeld geweldig vinden om te horen. Hopelijk tot een volgende keer!

Verbaal agressieve eigenaar

Enige tijd geleden ben ik naar deze kliniek gekomen nadat ik een consult had ingepland voor een lipo laser voor me onderkin, nadat ik de consult van een assistent had gekregen inplaats van de dokter zelf had ik er al een appart gevoel over, maar omdat ik vertrouwen had in dokter Ali na alle positive reviews over hem heb ik toch besloten om maar een behandeling in te plannen. Mijn vriendin die had ook een consult gehad en die wilde ook een afspraak inplannen dus ik ging in Best langs om voor ons allebei aan te betalen. Ik kwam de kliniek binnen met mijn kleine hond van 2 kilo aan me hand en de receptionist die zegt nog leuk; wat een schattig hondje.

Zij was onze gevens aan het zoeken om de aanbetaling in orde te maken maar toen kwam Babak de wachtkamer binnen die tot mijn grote verbazing tegen zijn personeel begint te schreeuwen en tegen mij omdat ik mijn hondje bij had, hij was ronduit agressief.

Ik gaf aan dat ik alleen kwam aanbetalen en dat die rustig kon antwoorden en dat zijn personeel ook niet had gezegt dat het niet mocht. Vervolgens schreeuwt hij achter me aan dat ik maar naar buiten moest gaan om de aanbetaling te regelen op een hele agressieve toon, waarop ik uiteraard heb geantwoord dat ik en mijn vriendin niet meer geholpen wilde worden bij deze kliniek. Ik ben weggegaan en heb de kliniek nog gebeld (andere locatie nam op) om de situatie uit te leggen en dat ik me erg aangevallen voelde en eigenlijk heel erg geschrokken was. Ik had niet met me hond naar binnen moeten komen maar dat had toch op een hele normale manier geconmuniceerd moeten worden? Dit is niet professioneel en onbeschoft, ik voelde me behandeld als een stuk stront en heb dit werkelijk waar nog nooit meegemaakt !

1 de noviembre de 2025
Logotipo de Clinic63

Respuesta de Clinic63

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw bezoek aan onze kliniek in Best op deze manier is verlopen en dat u met zo'n geschrokken en onprettig gevoel bent weggegaan. Dit is absoluut niet de manier waarop wij met onze bezoekers willen communiceren, en onze oprechte excuses voor de toon waarop u bent aangesproken.

Vanwege de strenge hygiënische en medische richtlijnen binnen onze klinieken en operatiekamers is het meebrengen van huisdieren (hoe klein en schattig ook) helaas strikt verboden. Dat onze receptioniste u hier niet direct op wees en dat dit vervolgens niet op een rustige, normale manier aan u is uitgelegd, is een fout in onze interne communicatie. Dit had absoluut op een respectvolle wijze moeten gebeuren.

We vinden het ontzettend jammer dat we het vertrouwen van u en uw vriendin hierdoor zijn verloren. Uw feedback over dit incident is direct doorgegeven aan ons management om ervoor te zorgen dat de communicatie op de werkvloer, ook in stressvolle situaties, altijd professioneel en beleefd blijft.

Bedriegt en agressief

Ik had een afspraak bij deze kliniek en was ruim op tijd aanwezig, maar moest vervolgens meer dan een uur wachten zonder duidelijke uitleg of communicatie.

Door deze gang van zaken heb ik besloten de behandeling niet te laten uitvoeren, wat mijn goed recht is. Helaas reageerde de eigenaar hierop boos en agressief. Tot mijn verbazing werd het volledig betaalde bedrag niet teruggegeven, terwijl er geen behandeling heeft plaatsgevonden.

De situatie escaleerde verder doordat ik mij bedreigd voelde door het gedrag van de eigenaar.”Je krijgt niets terug als je recensie schrijft” ik heb àlles contact betaald,en toen ik mijn geld vroeg aan hem,zijn antwoord was moet je mail sturen!
Heb ik gedaan
Nu even afwachten!
Zo niet,ga ik naar IGJ .

Mijn ervaring heeft het vertrouwen in deze kliniek ernstig geschaad. Ik raad aan om goed na te denken voordat je hier een behandeling boekt.

22 de diciembre de 2025

Zeer slechte behandeling

Zeer slecht. Twee keer voor niks gekomen waarvan ze mij eerst nog 1 uur lieten wachten nadat ze mij eerst hadden gevraagd of ik eerder kon komen. Boden wel compensatie in de vorm van extra behandelingen. Maar heb daar geen enkel vertrouwen meer in. Heb ook aanbetaling niet teruggekregen. Daarvoor moet men de directie een e-mail sturen waarna reactie uitblijft.

22 de noviembre de 2025

Bad & unprofessional

Bad! bad service, as soon as they got your money, no service at all. Easy in all promises to lock you on pre-payment, but very difficult to get money back. Avoid, it's better for your health.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ooglid correctie

Ooglid correctie: bij de eerste afspraak werd de intake door een assistente gedaan op mijn verzoek kwam dokter Babak even kijken. Hoewel andere artsen hadden aangegeven dat ik het beste een combinatie van wenkbrauw lift een ooglid correcte moest laten uitvoeren gaf de Babak aan dat dat alleen om het geld ging en dit bij mij noodzakelijk was en het probleem met alleen een ooglidcorrectie opgelost worden. Toen ik hem vroeg of hij dat wel zeker wist zei hij; ik geef je er garantie op als het na de behandeling niet bevalt doe ik het opnieuw voor je. Klonk mij zelfverzekerd in de oren heb de behandeling door hem laten uitvoeren in april. Tijdens de controle in oktober gaf ik aan dat de wond genezen was en het lidteken minimaal maar dat ik nog steeds een zwaar gevoel op mijn ogen had omdat er niet voldoende ooglid verwijderd was. Hij was het met me eens dat er idd meer weggehaald had kunnen worden maar dit probleem was met botox te verhelpen en kon dat bij zijn collega wel laten doen. 3 sterren voor een mooi bijna niet zichtbaar lidteken maar voor de rest ben ik niet tevreden over de ooglidcorrectie zou nu weer een correctie moeten laten uitvoeren zo zwaar is het op mn ogen.

25 de abril de 2025

Lipolaser met lipofilling.

Lipolaser met lipofilling.
Eerst operatie datum verzet daarna 3 dagen voor de ingreep werd mijn afspraak van 8:00 naar 14:00 verzet uiteindelijk pas op 16:00 geholpen! Vind ik eigelijk niet kunnen!
Al die tijd nuchter zitten wachten en steeds werd het langer en lager pas om half 9 werd ik wakker en hup naar huis.
Geen idee van na zorg of wat te verwachten heel erg jammer.
Uiteindelijk gebeld dat ik allergisch was voor de ab kuur ag ja mw kunnen we niks mee.
Uiteindelijk blijkt ook nog dat er meer zones zijn gedaan dan afgesproken.

Zou toch handig zijn om een folder na de operatie krijgt met wat je kan verwachten en wat of wie je moet bellen als er iets is.

5 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op: ongepaste behandeling van de consument

Let op: maak geen gebruik van de diensten van deze kliniek.
Alle negatieve reacties kloppen. Mijn vrouw had een eerste afspraak gemaakt met een ervaren arts, maar er verscheen iemand anders die nauwelijks Nederlands sprak en helemaal geen Engels.
De faciliteiten zagen eruit als een gebouw dat verbouwd werd of op het punt stond te sluiten.

Voor de behandeling vroegen ze om vooruitbetaling, zelfs voordat de drie behandelsessies begonnen.
Het totaalbedrag was anders dan wat op de website stond.
Ondanks dat we 50% hadden aanbetaald voor de eerste sessie, had de receptioniste totaal geen controle over de afspraken.

Op de dag van de eerste behandeling kwam de arts niet opdagen, en verscheen er een stagiaire (zonder het vereiste BIG-registratiebewijs) om de behandeling uit te voeren.
Toen we hier vragen over stelden, belde de eigenaar van de kliniek plotseling en raadde af om de behandeling te laten uitvoeren.

Op dat moment voelde mijn vrouw zich onzeker en annuleerde ze onmiddellijk de behandeling.
Ze stuurde direct een e-mail om het volledige traject te annuleren en vroeg om terugbetaling.
Vanaf daar begon de ellende.

Op de website staat dat de terugbetaling binnen 6 weken plaatsvindt, maar in werkelijkheid duurde het 9 weken — vol stress en frustratie.
Veel e-mails bleven onbeantwoord en de medewerkers wisten nooit iets of konden geen enkel duidelijk antwoord geven.

Ze zijn niet geregistreerd bij de Geschillencommissie, en veel van wat op de website staat is slechts goedkope reclame.

Let op: deze kliniek respecteert de consument niet, en daarom raad ik dit bedrijf absoluut niet aan.

11 de junio de 2025

Vreemd consult gehad in Velp

Vreemd consult gehad in Velp. Meneer sprak amper goed Nederlands. Had het over allerlei pakketten wat me ook na uitleg er onduidelijk was. Ik voelde me onder druk gezet om toch de behandeling te nemen. Eenmaal bij de balie was er geen ruimte in Velp maar in Amsterdam. Op allerlei momenten dat het mij totaal niet uitkwam. Eenmaal thuis meteen spijt en de behandeling geannuleerd. Maar op m'n geld heb ik 4 maand moeten wachten. Terwijl ik binnen 24 uur heb laten weten dat ik er vanaf zag. Veel belletjes gedaan maar werd enorm aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk met rechtsbijstand mijn geld terug gehad. Wat een rare behandel kliniek is dit zeg. Bar slecht! ....

19 de junio de 2025

1 ster is al teveel.

1 ster is al teveel.
Ik ben ontzettend ontevreden over dokter Babak. Tijdens de ingreep heeft hij mij erg slecht behandeld en ook na de ingreep was er totaal geen na zorg terwijl ik wel vele complicaties had.

Na mijn klacht te hebben geuit naar de kliniek hebben ze me tot heden toe geen reactie gegeven. En tot mijn grote verbazing staan ze ook niet aangemeld bij de geschillen commisie terwijl dit wel op hun site staat.
Ga hier nooit naar toe!

10 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super slechte communicatie

Super slechte communicatie. Ze vragen om vooraf de behandeling te betalen en delen je ongevraagd bij een andere specialist, terwijl je voor een andere gevraagd hebt. En als je de afspraak afzegt, wordt gezegd dat het tot 6 weken kan duren voordat je het geld terugkrijgt. Als de 6 weken verstreken zijn en je een e-mail stuurt met de vraag naar een update, reageren ze niet. Als je vervolgens belt, kunnen de telefonisten ook geen informatie geven, behalve dat ze het doorgeven. Het blijft dus in de lucht hangen, en je blijft hopen dat het geld teruggestort wordt. Al met al heeft mijn ervaring met Cliniq 63 me een zeer slechte customer journey opgeleverd.

29 de septiembre de 2025

Pas op!

Super!!! Onbetrouwbare clinic. Ik en meerdere kennissen zijn hier geweest en allemaal ontevreden met het resultaat en de manier waarop je behandeld worst. Dit gaat over dr Babak. Helaas worden de negatieve reviews verwijderd.

27 de septiembre de 2025

Bovenooglidcorrectie goed verlopen

Bovenooglidcorrectie goed verlopen, erg tevreden. Behandeling en hechtingen verwijderen gingen voorspoedig. Fijne medewerkers en duidelijke (en gezellige) omgang met arts Babak en assistent Mehrnaz Salehimanesh

4 de septiembre de 2025

Locatie Best

Gisteren intakegesprek gehad voor een lipolaser behandeling op de locatie Best.
Bij aankomst dacht ik dat het een verlaten pand was. Het onkruid stond toren hoog. Bij binnenkomst de frontdesk dames een ongeregeld zooitje, meer aandacht voor roddelen over telefonische klanten. Spinnen webben tegen het plafond (kortom achterstallig vies)
Gesprek ging engelstalig ( voor mij geen probleem)
Alles werd in een notendop verteld en opgeschreven met een stif op een blaadje. Daarvan werd een foto gemaakt voor hun eigen administratie.
Dokter Babak heb ik niet gezien gesproken terwijl dit vooraf was besproken dat hij er wel zou zijn. Kortom geen vertrouwen in de gang van zaken in Best hoe moet ik dan wel vertrouwen krijgen in Dokter Babak zijn reindheid en/of kundigheid?

12 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunnen niet omgaan met angsten of als je zenuwachtig bent.

Helaas een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Na een lange zoektocht kwam ik uit bij Clinic 63. De website gaf mij de mogelijkheid om een gratis intake gesprek te plannen en daar kon ik kiezen tussen 2 artsen. Ik koos voor degene met de meeste ervaring (in ieder geval vanuit mijn research) omdat ik nogal zenuwachtig ben voor deze stap en daarom de meeste ervaring belangrijk vind. Dit was allemaal bevestigd.

Bij aankomst werd er na een paar minuten gevraagd om mijn naam. Ze gaf aan dat ik plaats kon nemen en ik zag de andere arts naar de bali lopen waar werd gezegd, "mevrouw is er al. Of, is .... er ook nog?" Die zat er blijkbaar ook nog altijd. Niet heel professioneel. Maar goed. Stappen we overheen omdat dit toch niet mijn gekozen arts was.

Toen die afspraak was afgelopen werd ik door de "verkeerde" arts geroepen. Ik gaf aan dat ik een afspraak met de andere arts had maar ik moest toch met hem mee. Ik heb de aller kortste intake ooit gehad waarin gezegd werd dat ik in aanmerking kom, bij hem korting kreeg. (Stond ook op de website om zijn portfolio uit te breiden) wat ik dus niet wilde. En ik kon zijn instagram bekijken voor al zijn prestaties. De "behandelkamer" stond een behandelstoel en tafel met 2 stoeltjes. Ook niet wat ik ervan verwacht had. en de rest van de kliniek zag eruit alsof de sloophamer er ieder moment doorheen zou gaan. Geen probleem als je in een verbouwing zit maar laat dit even van tevoren weten. De andere arts wandelde ook nog ergens halverwege binnen dus hij was er wel en niemand legde uit waarom ik die andere "verkeerde" arts had gekregen.

Omdat ik dit netjes wilde aankaarten bij het bedrijf heb ik een mail gestuurd met mijn gevoel en ervaring. Daar kwam een kort antwoord op terug dat ze mij z.s.m. wat zouden laten weten. We zijn inmiddels 3 weken verder en ik hem nog altijd niks vernomen. Ik heb de hoop op deze kliniek wel een beetje opgegeven. Als jij ook zenuwachtig bent voor dit soort dingen zou ik op zoek gaan naar een kliniek die hiermee om kan gaan.

7 de julio de 2025

life changing experience

I’ve always been deeply insecure about my arms. After losing a significant amount of weight, I went through an arm lift at another clinic, hoping it would give me the results I wanted. It didn’t. My arms still looked bulky and unbalanced with the rest of my body. I avoided short sleeves and tank tops like the plague—they only highlighted what I wanted to hide.

When I started researching arm lipo, I reached out to multiple clinics. Most told me I’d end up with loose skin. Some even pushed for another arm lift. That wasn’t an option—I wasn’t ready to go through that physically or emotionally again.

Then I came across Clinic 63 during one of my late-night deep dives. I reached out to Dr. Ali and Dr. Babak, sent them photos of my arms, and to my relief, they told me I was a great candidate for laser lipo. They gave me a procedure date quickly and provided clear, detailed pre- and post-op instructions.

The procedure itself went smoothly with Dr. Ali. He’s been incredibly responsive and kind—whenever I’ve had a question or concern, he’s been there. The entire team at Clinic 63 was warm, attentive, and made me feel genuinely cared for—they even brought me vitamin sweets and biscuits post-procedure.

Despite not being from the Netherlands, I can confidently say the trip was worth it. If you’re someone who feels stuck with arm insecurities like I did, go. You won’t regret it.

I’m now just over three weeks post-op, and last week I wore a sleeveless top in public for the first time in years. It felt surreal. I feel free, light, and confident again. I’m finally excited to shop for summer clothes—tank tops, short sleeves, and dresses that actually show my arms.

To say I’m grateful for Dr. Ali, Dr. Babak, and the entire team at Clinic 63 would be an understatement. They’ve not only reshaped my arms, they’ve helped reshape how I feel about myself.

2 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben precies 5 dagen geleden geholpen…

Ik ben precies 5 dagen geleden geholpen aan mijn nek/kaaklijn met lipolaser door dr. Ali koohbori (Clinic 63).Echt! zo mooi geworden, ik zie nu al strakke contouren op mijn kaaklijn en onderkin. Vet is weg! geweldig! Bedankt dr.Ali. Ik raad iedereen aan.

13 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een week geleden ben ik bij dokter Ali…

Een week geleden ben ik bij dokter Ali geweest in Den Bosch voor lipolaser voor de onderkin. De verdoving was wat gevoelig maar daarna voelde ik helemaal niks meer. De artsen en assistent stellen je echt op je gemak. Nu ben ik geweest voor de hechtingen te verwijderen door dokter Mehrnaz Salehimanesh en het was zo snel en ik voelde er niks van! Het resultaat kan ik nu al zien ook al heb ik nog wat zwelling. Ben super tevreden !

17 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met het resultaat van…

Zeer tevreden met het resultaat van mijn onder oog correctie, iets wat ik al heel lang wilde. Ik ben ontzettend tevreden met de kliniek en dr. Babak. Leuke lieve assistentes die vriendelijk met je omgaan. Tijdens de hechting ben ik geholpen door Mehrnaz salehimanesh. Een hele lieve meid die weet wat ze doet.

6 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.