The follow-up care impressed me most. Two days after the surgery they checked how I was doing, and throughout the process I felt like the staff genuinely paid attention instead of just moving on to th... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn bovenooglidcorrectie ging echt soepel, ook het verwijderen van de hechtingen. De omgang met Babak en mehrnaz voelde duidelijk maar tegelijk gezellig, ik ben gewoon erg tevreden met hoe alles verl... Ver más
1 ster is nog teveel voor deze kliniek, je wordt als een hond behandeld, stellen je niet gerust,het is er ontzettend vies,lopen in operatie kleding naar de balie en andere ok kamers in. Nazorg is er n... Ver más
La empresa ha respondido
Operatie ging slordig en snel. Let op extreme pijn bij een lipolaser behandeling. Er wordt geen tijd genomen om de verdoving in te laten werken. Er kan ook gewoon personeel in een steriele ruimte binn... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Clinic63 is een cosmetische kliniek met een volledige service die hoogstaande behandelingen aanbiedt met de modernste apparatuur en producten.
Información de contacto
Wanningstraat 10, 1071 LB, Amsterdam, Holanda
- clinic63.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 39% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Filler behandeling en Botox door Dr. Kevin Bulgac
Fijn om het gewenste resultaat te krijgen waar het om gaat en dit is dan ook het geval bij elke behandeling die Dr. Bulgac uitvoerd! Na een uitgebreid gesprek wordt er op een zeer professionele wijze de behandeling uitgevoerd. Ik ben bekend met Drs uit de VS en Dr. Bulgac overtreft deze! Voor mij is Dr. Bulgac 6 sterren. Zeer sympatique maar vooral bekwaam. En vooral waar het mij om gaat een NO TRACE FACE!
Behandeling bij Dr. K. Bulgac - Botox en Fillers
Ik hou van natuurlijk ouder worden en Dr. Bulgac weet dan ook exact wat mijn wensen zijn. De gewenste zones worden heel natuurlijk bijgewerkt, zijn expertise is dan ook 5 sterren. Een jonge dokter met nu al zo veel ervaring, top! Voel me altijd heel erg op mijn gemak en zonder down time daar bedoel ik mee dat er ook geen sprake is van blauwe plekken die te zien zijn. Andere dokters lijken dit niet te kunnen voorkomen.
Voor mijn filler (hyaluronzuur) en…
Voor mijn filler (hyaluronzuur) en botox behandeling bij Drs Kevin Bulgac geweest! Goed advies en uitstekend geholpen. Ik ben erg tevreden.
Zeer tevreden met Drs Kevin Bulgac als arts.
Drs Kevin Bulgac is al enige tijd mijn arts en mijn ervaring met hem zijn altijd uitstekend, ik vertrouw hem volkomen. Hij is professioneel en heel getalenteerd. Ik heb onlangs een Aptos behandeling door hem laten doen (wat ik heel spannend vond) en het resultaat is fantastisch. Hij heeft mij heel goed door het proces genomen en geweldig werk verricht.
Wat ik heel prettig vindt aan Drs. Bulgac is dat hij altijd heel goed luistert naar wat mijn wensen zijn en daar ook rekening mee houdt.
Geweldige ervaring!
Mijn ervaring bij Clinic63 is altijd erg goed! Ik ga altijd naar Drs Kevin Bulgac voor mijn fillers en ben er mega tevreden over! Voorheen ging ik wel eens naar andere klinieken, maar Drs Kevin geeft echt het beste resultaat, binnenkort maak ik weer een afspraak voor een touch up! :)
Botox behandelingen bij Drs. Kevin Bulgac
Al een aantal keren een botox behandeling voorhoofd en frons gehad bij Drs. Kevin Bulgac! Ik ervaar Drs. Kevin Bulgac als een zeer prettige arts. Hij is geduldig, duidelijk, geeft goede adviezen, is eerlijk, werkt hygiënisch en is kundig. Het resultaat is ook altijd zoals gewenst. Ik ben meer dan tevreden. Daarnaast stelt Drs. Kevin Bulgac mij altijd heel erg op mijn gemak. Ik raad hem bij iedereen aan :)
Drs Kevin bulgac
Ik kom nu al een lange poos bij clinic63 speciaal voor Kevin bulgac.
De manier waarop hij mijn lipfillers altijd doet is super want niemand ziet dat het fillers zijn en krijg er altijd complimenten over.
Ik vind het altijd een rot behandeling maar zijn goede zorg en humor maakt het toch altijd weer een feestje.
Hij helpt mij met extra verdoving zodat ik letterlijk niks meer voel van de behandeling.
Ook heb ik verschillende botox/fillers behandelingen gehad en hij blijft mijn favo arts waar ik altijd voor terug kom.
Dus voor mij 5+ sterren voor Kevin bulgac
Fillers en botox
Mijn allereerste behandeling van Dr. Kevin Bulgac was een botox behandeling. Hij heeft de behandeling professioneel en accuraat uitgevoerd en mij voorzien van de nodige tips en nazorg.
Omdat ik zo tevreden was, ben ik nogmaals bij Dr. Bulgac geweest voor fillers in mijn neus/lippen-lijn en traangootjes. Hij werkt nauwkeurig en met veel geduld en precisie.
Voor mijn vervolgafspraken kom ik zeker bij hem terug.
Aptos draadlift
Ik heb een aptos draadlift laten uitvoeren door dokter Kevin Bulgac. Het resultaat is zeer natuurlijk geworden zoals ik had gehoopt! Hartelijk dank daarvoor! Dokter Kevin Bulgac heeft me uitvoerig de behandeling uitgelegd en verteld waarom ik geen fillers nodig had maar juist een draadlift. Mijn hamsterwangen zijn weg en dat was mijn doel! Zeer goede arts en erg aangenaam om mee te overleggen. Voor andere behandelingen zal ik ook zeker naar hem gaan.
Meerdere behandelingen van Kevin gehad
Meerdere behandelingen van Kevin gehad, eerst de lipofilling: wat was ik zenuwachtig! Kevin heeft mij goed weten gerust te stellen, de behandeling is gedaan en na paar weken gewacht te hebben op het eind resultaat super blij mee! Mijn fillers waren door een vorige dokter omhoog geschoven, kevin heeft pijnloos dit helemaal weer weten te herstellen, nu hebben mijn lippen precies de vorm die ik altijd al had gewild had!
Fantastisch geholpen door Kevin Bulgac
Fantastisch geholpen door arts Kevin Bulgac. Hij luistert goed naar je wensen en denkt geweldig mee. Ik heb vaker fillers gehad maar ik was ontevreden met het resultaat. Kevin heeft het opgelost en later opnieuw gezet. Ik ben er supertevreden mee! Nooit meer een andere arts voor mij!
Mijn ervaring bij Clinic63 was zeer…
Mijn ervaring bij Clinic63 was zeer prettig. Ik heb het resultaat wat ik allang wilde kunnen bereiken door de Lipolaser behandeling. Mijn arts Kevin Bulgac heeft mij goed door het proces geleid. Alles werd netjes uitgelegd en er werd ervoor gezorgd dat ik mij op mijn gemak voelde. Ook werden al mijn vragen duidelijke beantwoord. Tevens is de nazorg ook helemaal goed. Ik raad deze kliniek dan ook zeker aan.
Ik wil graag Dokter Kevin Bulgac bedanken voor alles!
Groet,
.....
Filler behandeling (Hyaluronzuur) door Dokter Kevin Bulgac!
Lang zitten twijfelen of ik fillers in me lippen zou nemen, waarnaar ik uiteindelijk toch maar een consult heb aangevraagd, welke ik nu nog niet zo lang geleden dan ook heb gehad bij Dokter Kevin Bulgac. Tijdens het consult heeft Dokter Kevin Bulgac goed naar mij geluisterd en met mij gecommuniceerd over de mogelijkheden, wat ik wil (en wat juist niet). Dokter Kevin Bulgac heeft mij goed geïnformeerd over de behandeling zelf en het product filler (Hyaluronzuur). Hieruit bleek dat hij goed weet waar die het over heeft en wat hij doet. Dokter Kevin Bulgac is een gepassioneerd arts met verfijnde kennis. Dit gaf mij direct een vertrouwd gevoel. Dokter Kevin Bulgac heeft bij mij ook de filler (Hyaluronzuur) behandelding uitgevoerd en het resultaat mag er dan ook wezen! Precies hoe ik het wilde.
Oftewel Dokter Kevin Bulgac is een fijne, professionele, goede arts die mij de service gaf waar ik op hoopte! Ik heb het consult, de behandeling en het eindresultaat als zeer fijn/fantastisch ervaren!
Bilvergroting bij Dr. Kevin Bulgac
De meest natuurlijke bilvergroting ever dankzij dr. Kevin Bulgac.
Voor de behandeling heeft hij goed uitgelegd wat wel en niet kan. Wat het beste en mooiste resultaat is voor en bij mijn lichaam.
Dat laatste was heel belangrijk voor mij, ik wilde een “natuurlijke” vergroting en geen “fake” billen die je op 100 meter afstand al kunt herkennen.
En dankzij dr. Kevin Bulgac heb ik die nu.
De nazorg van dr. Kevin Bulgac heb ik ook als zeer prettig ervaren, het feit dat je hem rechtstreeks kunt bellen mocht de behoefte daar zijn, is heel geruststellend. Hoe groot of hoe klein de ingreep ook mag zijn.
Topper is ‘t!
Drs Kevin Bulgac is een echt vakman!
De eerste keer dat ik door Drs. Kevin Bulgac geholpen werd met de lipolaser is inmiddels een jaar geleden en ik ben nog steeds uiterst tevreden over het resultaat. Zo tevreden dat ik er nu aan denk weer een zone door Drs Kevin Bulgac te laten behandelen. Ik heb tot nu toe mijn hals en mijn buik laten behandelen en het resultaat was eigenlijk direct heel mooi en nu nog steeds. Hij werkt hygiënisch, secuur en is heel duidelijk in de informatie die hij geeft over de mogelijkheden. Ook de nazorg is erg goed en je kunt hem altijd telefonisch bereiken bij vragen. Zeker een aanrader en ik ben klant voor het leven!