Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds og rigtig god service. Svare på support aften og helligdage. - jeg giver de bedste anbefalinger herfra. Er helt sikkert ikke sidste gang jeg har løsning hostet her!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fint domæne hotel, til prisen. Desværre flere gange deres support ikke har kunnet hjælpe. Er du selv teknisk og ikke har brug for supporten, til de lidt svære ting, så er de anbefaling... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor DNS
  3. Proveedor de servicios de email
  4. Proveedor de Internet
  5. Proveedor de servicios de Internet

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din hjemmeside fortjener et hurtigt og sikkert hjem. Byg dit website på vores højtydende SSD Cloud Hosting platform. Lynhurtige, sikre og moderne webhoteller, til en pris hvor alle kan være med inkl. backup og pålidelig support! Ingen risiko med vores 30 dages pengene tilbage garanti.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Sløve servere og support

Gennem årene har jeg haft forskellige webhostingudbydere men Cloudnet.dk indtager første pladsen med de mest sløve og langsomme servere, der kun overgås af Cloudnets endnu sløvere support som skal rykkes for svar.

Med svartider på over 1000 m/sec overgår Cloudnet.dk serverne langt hvad WordPress anbefales som maksimal svartider. Et problem Cloudnets smarte supportere fiksede med at installerer et Cache plugin (uden min accept) på hjemmesiden. Dette ændrede naturligvis intet da plugin'et kun gemmer en kopi af siderne så de burde indlæses hurtigere. Selve serverens svartid er stadig ekstrem dårlig.

Support skulle rykkes for svar og deres svartider er generelle for branchen meget lange og fåmælte.

Den ene stjerne Cloudnet får af mig, er for deres 14 dages fortrydelsesret, Pengene tilbage garanti samt et tilbud på 6 mdr. gratis prøve.

Sandsynligvis har andre bedre oplevelser af Cloudnet.dk end jeg havde, men jeg kan ikke som sådan anbefale Cloudnet.dk til ret meget.

21 de noviembre de 2024

Sløve servere og support

26 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fint domæne hotel

Super fint domæne hotel, til prisen.

Desværre flere gange deres support ikke har kunnet hjælpe.

Er du selv teknisk og ikke har brug for supporten, til de lidt svære ting, så er de anbefalingsværdige.

Opdatering 01/01-24 fra 3 til 4 stjerner.

Deres support har oppet sig, det er blevet meget bedre.

1 de noviembre de 2024

Imponerende oplevelse

Jeg er oprigtigt imponeret over Cloudnet.dk og Servicepoint. For den lidt mere tech-savy bruger er platformen meget fleksibel og for nybegynderen, så er der udmærkede artikler i deres vidensbase til hjælp.

28 de marzo de 2023

En klar anbefaling

Meget fint set-up fra køb af domæne til webhotelløsning. Når først du har fundet ud Cloudnethjemnesidens særlige indretning, fx. er der intet log-in synligt, men derimod masser af farver og bling, så er log-in til det hele, webmail, wordpress mm virkeligt nemt og overskueligt. Glæder mig til at udforske hele det nye univers af plugins og webløsninger.

18 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig, men kvalitet er i top!

Med den lille smule grundviden, jeg har, tog kun få minutter at flytte alle mine ting til Cloudnet. For dem, der skal sættes lidt mere ind i begreberne, er der hjælp at hente fra en vaks support. Et super produkt til en pris, hvor alle kan være med. Kontrolpanelet er på dansk, og alting virker bare.
Fem stjerner - uden tvivl.

29 de junio de 2022

Det virker bare.

Det hele køre bare som en drøm.
Et dejligt frisk pust for hosting i DK.
Et helt fantastisk kontrolpanel hvor alt er muligt.
Det kan bare ikke gøres bedre.

24 de febrero de 2022

Billigt og rimelig kvalitet

Billig webhosting - har samlet ca. ti webhoteller i en enkel webhostingpakke med tilføjelsesdomæner og har reduceret prisen med ca. 90%.

Jeg var lidt skeptisk først pga. hjemmesidens udseende som pt ser lidt useriøs ud (ved ikke hvorfor men emojier og skrigfarver samt korte linjeafstande får siden til at se se utroværdig ud). Jeg tog dog chancen og har ikke fortrudt. Kundeservicen er også ok i forhold til prisen. Chatten svarede tilbage efter lidt over to timer - burde nok være bedre hvis man har et akut problem.

14 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.