Deras försäljare lovade guld och gröna skogar, va inte för en senare jag insåg att det inte stämde och då sa de att ångerrätten gått ut. Sådant skitigt sätt att agera från ett sådant stort bolag. Förs... Ver más
Försökt nå kul dtjänst på både mail och samtal men får ingen hjälp då ingen svarar! Anmälde mig på en fri månad o sa sedan upp cmore men ändå fick jag en faktura som måste betalas trots att jag sa upp... Ver más
Har försökt komma i kontakt med Cmore både med att ringt 0771481481 samt sänt mail till dom. Dom svarar inte på varken telefon eller mail. Min bild låser sej och bryter både och ljud och bild. Då... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
C More - den kompletta streamingtjänsten! Streama Sveriges bästa filmer & serier, sport i världsklass, barnens favoriter, tv-kanaler och det bästa från TV4 utan reklam.
Suecia
- cmore.se
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Känner mig lurad
Jag var längre tillbaks i kontakt med Cmore för att se varför jag inte kommer åt mitt konto och får informationen att jag inte hade något konto hos dem och inte haft på längre.
Jag tänkte då att det kanske var min sambo som haft ett konto.
Långt senare ser jag bland mina transaktioner att det under två års tid dragits 149 kr i månaden för ett abonnemang jag fått veta att jag inte har. Posten heter Nets*.
Jag ringer då upp och får veta att det är mitt ansvar att hålla koll på mina inbetalningar. Det kan jag förstå men nu hade jag ju fått veta att jag inte har något konto.
Jag har alltså lagt ut tusentals kronor på något jag inte kunnat nyttja.
Tjejen i kundtjänst lägger på luren i örat på mig efter att ha berättat att jag inte kommer få någon ersättning och att det inte heller finns någon hon kan kan koppla mig till.
Förvånansvärt uselt hanterat.
Superdåligt helt enkelt.
Superdåligt helt enkelt.
Har tjänsten via Telia och dom har gjort det så krångligt som möjligt för straffa en då man inte tecknat med dom direkt.
Dyrt, dåligt och omständigt
Dyrt… och då är ändå inte sporten som shl med i det redan dyra paketet utan de får man betala extra för.
Dåligt utbud. Svårt att avregistrera abonnemang och fakturor fortsätter komma trots avslutat abonnemang.
Rekommender absolut inte.
Alla SVT:s kanaler plockades bort! Ånger vägras.
Helt plötsligt, utan förvarning, plockas alla SVT:s kanaler bort. Priset sänks inte, och man får inte ångra köpet trots att man har ångerrätt i 14 dagar.
Aldrig mer Cmore/TV4!
Bluff företag
Bluff företag, SVT borta, står ingen orsak varför. Blir att satsa på någon annan tjänst framöver, tack för tiden.
Otroligt otrevlig kundtjänstmedarbetare!!!
Kontaktade deras support för att jag blivit debiterad trots att jag sa upp mitt abonnemang förra månaden. "Lisa" som svarar i chatten har då ett otroligt dåligt bemötande. Svarar "du hade kunnat ringa då :D", vilket bara det är ett väldigt oseriöst och drygt svar från en kundtjänstmedarbetare. Svarade då att jag ju som sagt redan avslutat abonnemanget och att jag absolut hade ringt om jag visste att jag skulle debiteras ändå. Hon menar då att hon inte kan göra en återbetalning. Efter att jag svarat henne med ett lagom irriterat meddelande så skriver hon "jag gör ett UNDANTAG då. HA DE". Är i chock efter att ha varit med om detta bemötande. Cmore kanske ska se över sin personal som skriver på detta sätt? Dryga smileys och "HA DE" är långt ifrån vad man förväntar sig när man vill ha hjälp.
Lurad Jag ingick avtal med dem efter att jag…
Jag ingick avtal med dem efter att jag muntligen fått bekräftat att de hade Svt:s kanaler. Två månader senare är dessa kanaler borta. Det går inte att bryta avtalet med dem. Så det är bara att betala 10 månader för ingenting.
Om jag förstod det rätt så kan de i princip ta bort alla kanaler om de vill.
VARNING FÖR CMORE!
En säljare ringde i julas och sa att jag kunde under sex månader få hela deras paket för 199 kr. Därefter höjs det till 399 kr om det inte sägs upp.
Nu visar det sig att de har bundit mitt avtal i 24 månader, inget jag kunde läsa mig till från början, men trots att det står att jag kunde ändra mitt paket till ett som bara kostar 199 kr innan sex månader har gått, och detta gjordes så drog dom ändå 399 kr.
Efter mycket Googlande fick jag tag i deras telefonummer (0771-481 481) så kunde deras kundtjänst konstatera att jag nedgraderat mitt paket inom 6 månader och att deras dragning på 399 kr därmed var felaktig. Nu ska dom återkomma till mig med en rättelse. Får se om så sker.
sämsta appen vid streaming
sämsta appen vid streaming, och idag försvann SVT från appen, ingen förklaring eller gottgörelse,... maktmissbruk, 😡😡😡
Reklampauserna live är alldeles för…
Reklampauserna live är alldeles för långa!
Drog pengar fast abonnemanget var slut enl. Mina sidor
Fick provperiod. Enl. Hemsidan och mina sidor så var abonnemanget uppsagt. Sen 8 dagar efter att abonnemanget enl. Dom själva har löpt ut så drog som 399kr och när jag frågade om det så sa dom att jag har sagt upp det försent.
Så informationen stämde inte alls på hemsidan, dom förklarade att det stod fel? Men det är också mitt fel tydligen. Gör dig själv en tjänst håll dig långt borta från CMore, ta ABSOLUT inte en provperiod. Utbudet e inte bra men man hade kunnat bli kund nån gång för ett sport evenemang eller nåt men Nej nej nej. Aldrig mer cmore
Prøveperiode var en dårlig oplevelse.
Fik en prøveperiode på 2 uger. Den blev dog brat afbrudt halvvejs, da jeg meddelte efter en uge at jeg pt. Ikke ville fortsætte med et egenligt abonnement. Så kommer jeg da slet ikke til at tilmelde mig på noget tidspunkt😅
1. For dyrt. Dyrere end supergode Netflix!
2. Så en enkel serie på 5 afsnit. Fuldstændig umuligt at se videre på den dagen efter. Der stod konstant “fejl”, selvom jeg gik helt ud og ind igen og diverse andre forsøg🤨
Men nåede som sagt ikke at tjekke c more ordenlig ud, fordi de brat lukkede min prøveperiode før tid.
Så det var desværre en dårlig oplevelse.
Problem efter problem
Problem efter problem med plattformen. Går inte streama till Apple-TV. Mycket bristfällig kundservice. Dyrt. Svårtydd sökfunktion. OK utbud.
Lurendrejeri
Vi fick erbjudande om att få pluspaket för 199kr i mån. I 12 månader. Denna säljaren på plats sade gång på gång inga konstigheter inga bindningstider.. endast 12 mån... nu efter 12 månader är vi bundna i 12 månader till för 499 jä... kronor ??? Efter otåliga samtal med kundtjänst kan de inte göra något..ord mot ord... nu är det 4 månader kvar av denna jä... bluff... Så lovar kommer aldrig mera skaffa detta igen...
Lurar kunder
Jag blev uppringd av försäljare som erbjöd ett kraftigt reducerat pris på hela cmores sportpaket i 2 år. Han sa att jag kunde säga upp det. Dessutom nämde han inget om att priset skulle höjas till 399 kr efter 6 månader. Det sa han först efter att jag försäkrade mig flera gånger om jag verkligen fick hela sportutbudet inklusive ishockeyn till reducerat pris. När jag skulle säga upp det efter att hockeysäsongen var över visade sig att det var bundet i 24 månader. Jag pratade med kundtjänst som skulle kontakta säljavdelningen. Sedan skulle de kontakta mig igen efter 1-2 dagar, men det gjorde de inte. Jag ringde upp på nytt men denna gång sa kundtjänst bara att de inte kunde hjälpa mig utan hänvisade bara till kvittot som kommit på mejl. De brydde sig alltså inte om att försäljaren hade ljugit rakt upp i ansiktet på mig.
Alldeles för dyrt för det utbud man…
Alldeles för dyrt för det utbud man erbjuder!
C more Hockeyallsvenskan finalen 2023…
C more Hockeyallsvenskan finalen 2023 Modo-Djurgården.
Modo för spelet och är det bättre laget. Kommentatorerna är mycket partiska och lyfte fram Djurgården hela tiden. Skärpning!
Rent skräp
Skulle aldrig någonsin rekommendera denna skräp till någon. Får du någon gratis månad skulle det knappt ens vara värt att lösa in.
Du kommer bara förlora pengar eventuellt. En dyr tjänst med dålig kundservice och dåliga villkor, finns mycket bättre tjänster till mycket bättre priser.
Lurendrejeri
Lurendrejeri - de sa upp avtalet trots 10 månader kvar pga en missad dragning av pengar på mitt kort. Jag fick nytt VISA kort och hade inte hunnit uppdatera med nya numret. Jaga fick inget sms eller mejl om att dragningen misslyckades utan helt plötsligt kunde jag inte logga in. Då jag förklarade för kundtjäsnt sa de att jag måste teckna om avtalet trots att 10 månader återstod. MEN - jag var tvungen att teckna till nytt pris - 100 kr dyrare per månad för samma avtal. Maan kan ju fråga sig om detta är en giltig uppsägningsvariant - kan jag som kund bara sluta betala om jag inte vill ha tjänsten längre eller är det bara Cmore som kan göra så när det passar dom?
Höj ljuder på kommentarerna i SHL!!!
Höj ljuder på kommentarerna i SHL!!!
Dom hörs inte över publiken!!!!!!!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.