Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig gennemført spil ifht. materialer. Sværhedsgraden er, i min optik alt for nem. Vi valgte den mellemsvære udgave og havde hele mysteriet løst på under en time. Håber der kommer andre og lan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et meget gennemført produkt. Det er sjovt, at der er så mange forskellige elementer at holde styr på. Vi brugte et whiteboard for at holde overblik og følte os som ægte efterforskere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total gennemført materiale og dejligt med et spil/leg hvor der hverken er vindere eller tabere. Vi var fire voksne, der for første gang skulle løse en cold case og valget faldt på Sommernattens hævn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en sagsmappe. Desværre var den blevet skadet i forsendelsen, og fordi jeg skulle bruge den som gave kontaktede jeg Cold Case Zero. Fik hurtigt respons og de sendte en anden sagsmappe u/b.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de juegos y juguetes

Escrito por la empresa

Dyk ned i 'Cold Case Zero' og bliv detektiven, der opklarer Paulinas drab fra din egen stue. Vores spil leveres med alt, du behøver: detaljerede bevismaterialer, politiafhøringer og skjulte spor. Tag udfordringen op, og afslør sandheden! 🕵️‍♂️

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk mordgåde der samlede en flok…

Fantastisk mordgåde der samlede en flok venner til nogen gode timer sammen. Det skal vi helt sikkert gøre igen!

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Cold Case Zero

Det lyder som en succes, Lisbet!

Fedt at høre, at I allerede har lyst til at gøre det igen. Tak for de 5 stjerner og for at tage os med ind i jeres fællesskab.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice og gennemførte…

Fantastisk kundeservice og gennemførte mysterier.

Havde bestilt et nyt mysterie, og som den store idiot jeg var, bestilte jeg ét af dem jeg allerede havde løst.

Tak for hurtigt, og suveræn kundeservice, det er virkelig værdsat.

Og opgaverne.... Ja de er SÅ underholdende og jeg er helt klart en fast kunde til de kommende udgivelser.

Fantastisk at høre, Jesper 😊

At du allerede er klar til kommende udgivelser, tager vi som et stort skulderklap. Tak for de 5 stjerner og tilliden 🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et virkelig sjovt produkt og meget professionelt

Et virkelig sjovt produkt. Den måde at det er sat op på er rigtig god. Det med at man både skal læse forhørsrapporter og bruge sin mobiletelefon er rigtig smart. Kan varmt anbefale det. Vi har løst brændende kærlighed og glæder os til næste opgave.

Tak for anbefalingen, Kenneth 😊

Dejligt at høre, at både opbygning og format ramte rigtigt – og fedt at I allerede er klar til næste sag.
– Benjamin & teamet bag Cold Case Zero 🔍

En spændende sag

Mega spændende sag, der virkelig kan anbefales. Nogle gode timer hvor man som selskab virkelig får brugt de små grå.
Vi lavede afhøringsrapporterne som rollespil, hvilket gav mange grin og god mening for at skabe et bedre indsigt i hvad der skete

Tak for anmeldelsen, Jeanette. 🔍
Fantastisk idé at bruge afhøringsrapporterne som rollespil – det er præcis den slags detaljer, der kan ændre hele sagen.

Vi er glade for, at de små grå kom på arbejde, og at sagen gav både grin og indsigt.
Tak fordi du anbefaler os.

Vh. Benjamin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot materiale og rigtig god mordgåde.

29 de diciembre de 2025

Det er vi virkelig glade for at høre, Susanne 😊

Vi lægger mange detaljer i både materialer og historie, så tak for de 5 stjerner og de pæne ord

Super good idé

Super good idé.
Vi fik en meget hyggelig aften sammen med vores vennepar.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Cold Case Zero

Det lyder som en rigtig god aften, Benny!

Skønt at høre, at mordgåden fungerede godt sammen med et vennepar. Tak for de 5 stjerner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

VI sad hele familien og løste gåden

VI sad hele familien og løste gåden, alle var enige om at det var en god måde at være at være sammen på.

17 de octubre de 2025

Skønt at høre, Helle 😊

At samle hele familien om én fælles sag er noget af det bedste, vi ved. Tak for de 5 stjerner – og for at tage os med ind i jeres fælles stund.

Spændende gåder

Spændende gåder - der er gode til familiehygge. Produkterne er lavet i godt materiale og er virkelig gennemført.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Cold Case Zero

Familiehygge med spændende gåder er svært at slå 😉
Tak for de 5 stjerner og for de pæne ord om både kvalitet og oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super skuffende!

Vi købte en Cold case zero og fik den der hedder “Brændende Kærlighed”. Det var super sjovt og spændende indtil vi åbnede en kuvert, som tilhørte en anden mordgåde/sagsmappe. Mordgåden blev derfor ubrugelig, hvilket var super skuffende. Vi skrev til deres kundeservice med det samme og fortalte om problemet, de svarede super hurtigt og sendte den manglende del online og som kompensation sendte de en ny mordgåde til os med posten. Fin løsning og god stil! Da vi så nytårsaften (med det samme selskab) sidder spændte og klar til at åbne den nye mordgåde, ser vi at den nye de har sendt er præcist den samme mordgåde som vi fik i første omgang og havde løst. Vi sad alle tilbage super skuffede, især fordi vi virkelig havde glædet os og fordi det var vores underholdning nytårsaften. Vi kommer desværre ikke til at bruge Cold Case Zero igen.

Kære Sissel

Tusind tak fordi du tog dig tid til at beskrive forløbet så grundigt – og først og fremmest: det er vi virkelig, virkelig kede af. At blive ramt af to pakkefejl i træk er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen. Det er næsten som selv at blive offer i en mordgåde… bare uden den sjove del.

Du har helt ret i, at det ødelægger oplevelsen, især når det var tiltænkt som fælles underholdning nytårsaften, og forventningerne var høje. Selvom vi forsøgte at løse den første fejl hurtigt og ordentligt, ramte vi desværre helt ved siden af anden gang – og det beklager vi oprigtigt.

Vi tager denne sag meget alvorligt, netop fordi den peger på noget, der ikke må ske, og som vi skal sikre os aldrig gentager sig. Din feedback bliver brugt direkte i vores interne gennemgang af pakke- og kvalitetskontrol.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne høre fra dig direkte, så vi kan finde en løsning, der reelt kompenserer for oplevelsen – også selvom du lige nu ikke har lyst til at give os en chance mere. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@coldcasezero.dk

Tak for din ærlighed – og igen: undskyld for en rigtig ærgerlig oplevelse.

Venlige hilsner

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint spil

Fint spil - kan godt li’, at der lægges op til en opgave ad gangen 😊

28 de diciembre de 2025

Tak for din anmeldelse, Astrid 😊

Dejligt at høre, at opbygningen med én opgave ad gangen fungerede godt!
– Benjamin & teamet bag Cold Case Zero 🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sjov case som vi brugte som…

Sjov case som vi brugte som familiehygge i juledagene.

Respuesta de Cold Case Zero

Det lyder som den helt rigtige måde at bruge juledagene på, Anders 😄

Tak for de 5 stjerner og for at tage os med ind i jeres familiehygge 🔍

Meget spændende udfordring

Meget spændende udfordring. Vi måtte have flere ledetråde for at finde morderen. Vi fik 2 spil i julegave og skal snart i gang med næste.
Perfekt at det kan genbruges af andre.

1 de enero de 2026

Respuesta de Cold Case Zero

En julegave, der bliver brugt mere end én gang – det kan vi virkelig godt lide 😊
Tak for de 5 stjerner og for at tage efterforskningen videre til næste sag.

5 stjernet oplevelse

Fantastisk koncept. Professionelt og virkelig godt

Respuesta de Cold Case Zero

Fantastisk at høre, Bente!
Tak for de 5 stjerner – det betyder meget for os 🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god aktivitet til en hyggelig…

Virkelig god aktivitet til en hyggelig aften.
Vi var tre mænd til at løse mordgåden, og vi var helt opslugte.
Man skal forberede sig på at der er en del der skal læses, men det er i rimelig let læseligt tekst.
Alt i alt er det timer godt brugt i samarbejde og social relation.

Tak for de 5 stjerner, Morten ⭐️

Timer brugt på fælles efterforskning og godt samarbejde er præcis dét, Cold Case Zero handler om. Og ja – der er lidt at læse, men det er en del af sagen 😉

Hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Cold Case Zero

Dejligt at høre, Charlotte!

Nemt og hurtigt er præcis sådan, det skal være. Tak for de 5 stjerner 🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig gode og gennemførte cases

Dejligt at høre, Nanna!

Tak for de 5 stjerner og for at tage med på efterforskningen 🔍
Kort og præcist – præcis som vi kan lide det 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super alternativ til den klassiske date night

Min mand og jeg hyggede os enormt meget med at løse mordgåden, som vi synes var fint skrevet. Godt plot og med ledetråde der ikke altid var helt nemme at gennemskue mens andre var mere ligetil. Gåden tog os et par timer og gennem det hele var vi godt underholdt. Perfekt til to mennesker og et dejligt alternativ til den klassiske date night.

17 de diciembre de 2025

Det lyder som en virkelig god date night, Amalie 😊

Skønt at høre, at både plot, tempo og sværhedsgrad fungerede for jer – netop balancen mellem de åbenlyse spor og dem, der kræver lidt ekstra, er helt bevidst. Tak for de 5 stjerner 🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God & spændende aktivitet, at lave med venner osv.

Hurtig levering og god oplevelse!

1 de enero de 2026

Dejligt at høre, Tobias!

Præcis sådan, vi håber, det bliver brugt – som en fælles og spændende aktivitet med venner. Tak for de 5 stjerner og for feedbacken 🔍

Skide hyggeligt!

Vi har løst Brændende Kærlighed og det var virkelig skide hyggeligt og godt bygget op. Jeg glæder mig til at løse flere, men de er lidt til den dyre side så der går nok lige lidt 😅🙈

30 de diciembre de 2025

Det er vi glade for at høre, Anne 😄

Fedt at Brændende Kærlighed ramte plet – både stemningen og opbygningen. Og helt fair med prisen, vi lægger meget tid og detaljer i hver sag. Der kommer flere muligheder fremover, når timing og lyst passer 😉

Ja tak mere af det

Ja tak mere af det. Manden og jeg brugte en søndag eftermiddag på at løse en opgave. Vi blev fanget af stemningen, og fik afprøvet vores samarbejde og kreative tankegang for at løse mordgåden. Vi skal helt klart også løse de andre og kommende mordgåder og gerne med et par gode venner.

7 de diciembre de 2025

Tak Heidi! :D

Det lyder som en helt perfekt søndag 😊

Stemning, samarbejde og lidt kreativ hovedbrud er præcis det, vi gerne vil skabe. Tak for de 5 stjerner – og idéen med gode venner lyder som næste oplagte skridt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.