Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig gennemført spil ifht. materialer. Sværhedsgraden er, i min optik alt for nem. Vi valgte den mellemsvære udgave og havde hele mysteriet løst på under en time. Håber der kommer andre og lan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et meget gennemført produkt. Det er sjovt, at der er så mange forskellige elementer at holde styr på. Vi brugte et whiteboard for at holde overblik og følte os som ægte efterforskere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total gennemført materiale og dejligt med et spil/leg hvor der hverken er vindere eller tabere. Vi var fire voksne, der for første gang skulle løse en cold case og valget faldt på Sommernattens hævn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en sagsmappe. Desværre var den blevet skadet i forsendelsen, og fordi jeg skulle bruge den som gave kontaktede jeg Cold Case Zero. Fik hurtigt respons og de sendte en anden sagsmappe u/b.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de juegos y juguetes

Escrito por la empresa

Dyk ned i 'Cold Case Zero' og bliv detektiven, der opklarer Paulinas drab fra din egen stue. Vores spil leveres med alt, du behøver: detaljerede bevismaterialer, politiafhøringer og skjulte spor. Tag udfordringen op, og afslør sandheden! 🕵️‍♂️

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig sjovt og gennemført spil

Rigtig sjovt og gennemført spil. Har prøvet ‘Brændende kærlighed’ og skal helt klar have købt de andre også! God og anderledes underholdning med gennemarbejdet og gode materialer.

2 de julio de 2025

Respuesta de Cold Case Zero

Tusind tak for de flotte ord, Sofie!

Det betyder virkelig meget for os. Vi lægger en stor ære i materialerne og detaljerne, så det er fedt at høre, at det skinner igennem.

Vi glæder os til at sende dig videre på næste sag.

— Teamet bag Cold Case Zero 🔍

Skide godt gennemført

Skide godt gennemført! Dog et par stavefejl men totalt gennemført! Med QR koder og hjemmesiden
Vildt god date night ide

24 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Anne Sofie! 👏🏻🕵🏻‍♂️

Vi er virkelig glade for, at du oplevede spillet som gennemført og perfekt til en date night. Tak for heads up om et par stavefejl — vi får dem rettet, så kvaliteten bliver helt i top.

Tak fordi du åbnede en sagsmappe fra os.
— Teamet bag Cold Case Zero 🔍

Super oplevelse

Hold nu op, hvor var det gennemført. Selv med “forstyrrelser” som fjant og rødvin, så var vi alle fem fuldstændig opslugte af opgaven; vi fik virkelig brugt de små grå og glæder os til næste spil

9 de noviembre de 2025

Tusind tak, Pernille 🔍
Vi elsker, at I lod jer opsluge af sagen – selv med fjant og rødvin på sidelinjen! Det er præcis sådan, et godt efterforskningshold arbejder: med både grin og gåsehud 😎
Vi glæder os til at sende jer ud på jeres næste sagsmappe.

Teamet bag Cold Case Zero

God kundeservice

Firmaet ydede super god kundeservice da jeg var nødt til at returnere ordren da min svigersøn allerede havde købt

7 de noviembre de 2025

Tak for anmeldelsen, Leila 🔍

Selv de bedste efterforskere kan komme til at dobbeltdække en sag :D

De bedste hilsner,
Team Cold Case Zero 🕵️‍♂️

5 stjerner herfra

Altså det er så (U) hyggeligt at løse jeres mordgåder. Vi har nu løst både Brændende Kærlighed og Herrens Mark. Spændende, sætter virkelig hjernen i gang. Presses til at se detaljer, læs nu hvad der står og forstå det. Det fedeste spil jeg nogensinde har spillet. Og så er det godt nok med lidt brug af telefonen, men samværet, snakkene, nærværet er så godt for et parforhold. Hurtig levering, herfra kun 5 🤩 Glæder mig til der kommer en ny sag.

25 de octubre de 2025

Tusind tak, Lisbeth! 🤩

Hvor er det fantastisk at høre, at I har haft så gode oplevelser med både Brændende Kærlighed og Herrens Mark! Det betyder virkelig meget for os, at spillene ikke bare underholder – men også skaber nærvær og gode samtaler.
Vi lover, at der er flere spændende sager på vej… 🔍

Tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse – det gør os virkelig glade! ❤️

– Teamet bag Cold Case Zero

“Brændende kærlighed”

Medbragte “Brændende kærlighed” på vores efterårsferie to voksne og tre børn (10, 11 og 12 år). Godt produkt - måske en anelse for let til to voksne, men rigtig fint når man løser det med børn 😌 Vi oplevede desværre en fejl med kuvert nr 3, og skrev til CCZ. Uden at gå i detaljer, så har vi sjældent oplevet så god og hurtig kundeservice - så tak for det Benjamin👍 Vi vil helt sikkert købe andre “sager”, hvis I laver flere 💪

16 de octubre de 2025

Hej Anders

Tusind tak for den varme anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at “Brændende Kærlighed” blev en del af jeres efterårsferie, og at både børn og voksne havde en god oplevelse med sagen 🔍 Vi beklager selvfølgelig fejlen med kuvert nr. 3, men det glæder os oprigtigt, at vores kundeservice gjorde et godt indtryk 🙏

Tak fordi I tog jer tid til at skrive – og hvor er det fedt at høre, at I har lyst til at prøve flere sager! Vi lover, at der er mere på vej 🔥

Benjamin, Steven og Laura
Cold Case Zero 🕵️‍♂️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er i en god kvalitet, lækkert designet og mordgåden er velgennemtænkt

Vi har lige løst "Herrens Mark".
Materialet er godt lavet. Alt er i en god kvalitet, lækkert designet og mordgåden er velgennemtænkt og godt konstrueret. Vi var vilde med de mange detaljer og hyggede os med spillet.
Vi klarede opgaven 1,5 time. Vi glæder os til at opklare en ny sag fra Cold Case.
Hvornår kommer næste sag?

18 de octubre de 2025

Hej Niels
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse med "Herrens Mark".

Det lyder som om, I er skarpe detektiver – 1,5 time er rigtig godt gået!👏🏻
Den næste sag er allerede på vej, så hold øje. Vi lover, at der snart venter jer endnu et spændende mysterium. 👀🕵

Hvis du tilmelder dig vores nyhedbrev, får du besked så snart det udkommer: https://coldcasezero.dk/nyhedsbrev/

Tak fordi I spiller med
Mange hilsner
Steven, Benjamin og Laura 🤗

Let for nemt

Vi løste brændende kærlighed på 20 minutter uden at åbne 3 kuvert. Var vi allerede enige om gerningsmand og motivet.

12 de octubre de 2025

Wow, det lyder som en rekord, Amanda! 🔥
At løse Brændende Kærlighed på bare 20 minutter og endda uden at åbne kuvert 3?! Det er seriøst next-level detektivarbejde — Sherlock kunne lære noget her! 🕵️‍♀️🕵️‍♂️

Jeg er spændt på at se, hvordan I klarer Herrens Mark… den er altså en tand sværere 😏 Skal blive sjovt at se, om mesterdetektiverne kan holde tempoet!

Vh. Benjamin

Super gennemført mordgåde

Super gennemført mordgåde - meget professionel sagsmappe og virkelig spændende og god case 👍🏻 alt i alt en fed oplevelse!

28 de septiembre de 2025

Hej Stine

Tusind tak for de pæne ord 🙏 Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med sagen – det betyder meget for os!

Steven & Benjamin

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fed idé, men...

Fed idé, men dyrt til hvad man får ud af gåden. Let og kort

15 de septiembre de 2025

Hej Mathilde

Vi er meget nysgerrige på, hvad der gjorde Herrens Mark for let for dig, da det normalt er vores sværeste sag, hvor mange sidder fast undervejs.

Håber, du har lyst til at vende tilbage – det betyder meget for os som et lille hold bag spillet.

Vh. Benjamin og Steven

Gode mysterier.

Vi har lige spillet Brændende Kærlighed og det var virkelig et sjovt spil, men desværre også lidt for let til 2 voksne mennesker. Så en skam at vi ikke havde vores dreng med. Jeg tror Brændende Kærlighed er perfekt til en aften med alkohol på bordet eller en gruppe unge mennesker.

Vi er halvt igennem Herrens Mark og det er mere krævende.

Vi har været rigtig glade for begge spil og glæder os til at give vores spil videre og høre om deres oplevelser.
En stor tak til Steven og Benjamin for nogle gode danske mysterier.

27 de septiembre de 2025

Hej René

Tak for din fine anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at I har haft gode oplevelser med både Brændende Kærlighed og Herrens Mark. Fedt at høre, at I giver spillene videre – det er præcis sådan, mysterierne lever videre. Tak fordi I spiller med!

Mange hilsner
Steven & Benjamin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt sat op - dog simpelt

Godt sat op - dog simpelt.

Det er godt sat sammen og det er en rigtig hyggelig aktivitet. Vi er et par, og havde købt dette til en hyggelig date night. Dog havde vi svaret fra første færd. Vi vidste naturligvis ikke at vi havde det korrekte svar før spillet var slut. Vi brugte en lille times tid på det hele sagen.

Muligvis en anbefaling til familier med yngre medlemmer - ikke en anbefaling til et voksent par.

Hurtig levering og god kundeservice :-)

20 de septiembre de 2025

Hej Laura 🌸

Tusind tak for din ærlige og fine anmeldelse – det betyder meget for os, at du deler jeres oplevelse. Jeg kan godt høre, at I har haft fat i vores mest tilgængelige sag Brændende Kærlighed. Den er netop tænkt som en blød introduktion – især til familier eller som en hyggelig aftenaktivitet.

Jeg tror bestemt, at Herrens Mark vil være en spændende udfordring for jer – den er mere kompleks og kræver flere timers efterforskning. Det lyder til, at I har skarpe hoveder, så mon ikke det er en sag, der passer jer bedre 😉

Tak igen fordi I gav jer tid til at skrive!

Benjamin, Cold Case Zero 🔎

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, for familien på 4 personer med andersspænd fra 14 til 53

25 de julio de 2025

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Det glæder os, at hele familien – på tværs af alder – har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os at høre.

Benjamin / Cold Case Zero

Fedt og lidt øv.

Redigeret..
Vi købte begge cases. Vi fik fundet frem til morderen i den første, og var spændt på anden case. Herrens mark gav desværre anledning til lidt frustration og meget forvirring, da der var en fejl i den. Det kan jo ske, men ærgerligt, og vi sad desværre med en øv følelse bagefter.
Men efter samtale med Cold case zero og en refundering pga af fejlen må jeg simpelthen give 5 stjerner. Sikke en god service. Og vi glæder os til case 3.

10 de agosto de 2025

Respuesta de Cold Case Zero

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi pakker alt i hånden, men nogle gange kan der desværre snige sig en fejl ind – derfor sætter vi også kæmpe pris på, at du tog en snak med os om det. Det betyder meget, at vi kunne finde en god løsning sammen.

Vi er glade for, at du stadig giver os 5 stjerner, og vi lover at gøre alt for, at case 3 bliver en oplevelse uden “øv-følelser” – kun spænding og gåsehud 😉

Steven // Cold Case Zero

Virkeligt mega sjovt og spændende spil

Virkeligt mega sjovt og spændende spil
Vi har købt begge

12 de agosto de 2025

Tusind tak, Henriette! 😄
Vi er virkelig glade for, at I har hygget jer med begge sager – det betyder meget for os at høre. 🔍🕵️‍♀️

Vh. Benjamin // Cold Case Zero

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget spændende og udfordrende cases

Meget spændende og udfordrende cases. Hurtig levering. Da der var fejl i en af de købte cases, fik vi hurtigt pengene tilbage samt en ny tilsendt. Super god service.

7 de agosto de 2025

Tak for de 5 stjerner! 🕵️‍♀️
Vi er glade for, at vores sager kunne give jer spænding og udfordring – præcis som en god efterforskning skal være. Vi håber, I får lyst til at kaste jer over endnu flere mysterier i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende cases og god kundeservice

Vi havde som familie givet min mor begge cases, “Brændende Kærlighed” og “Herrens Mark”, i fødselsdagsgave med henblik på at tage dem med på familieferie. Begge cases var virkelig gode! Fremgangsmåden var let at gå til, og sværhedsgraden var perfekt afstemt, så hele familien kunne være med.

Vi har tidligere prøvet andre “hjemme-mord-gåder”, hvor nogle syntes, det blev for svært – og det ødelagde lidt af oplevelsen. Det var heldigvis ikke tilfældet her. Alle var engagerede og spillede med i 2-3 timer uden at miste interessen.

Til den ene case havde vi endda mistet løsningen under rejsen, men efter at have kontaktet en af direktørerne fik vi hurtigt tilsendt svaret. Super service – og det reddede os fra at sidde fast på en kæmpe cliffhanger!

Det er bestemt ikke sidste gang vi køber cases herfra.

6 de agosto de 2025

Kære Karoline

Hvor er det fedt at høre, at hele familien blev opslugt af både Brændende Kærlighed og Herrens Mark! Vi elsker, når alle kan være med til at løse sagen!

Tak for de pæne ord!

Benjamin // Cold Case Zero

Super hyggeligt

Et sjovt og anderledes spil der passer perfekt til en stor aldersgruppe.
Her var vi en familie på 5, fra 12 år til 49 år, alle kunne være med. Det var fedt at man var sammen om opgaven.

24 de junio de 2025

Hej Cathrine

Tusind tak for de flotte ord – og hvor er det fedt at høre, at hele familien kunne være med! Vi lægger stor vægt på at lave spil, man kan samles om på tværs af alder, så det glæder os virkelig at høre, at det lykkedes hos jer.

Tak fordi I gav jer i kast med sagen – og fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse her. Det betyder meget!

Benjamin fra Cold Case Zero

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En fin omend lidt simpel oplevelse.

Jeg købte begge pakker via hjemmesiden og havde dem med til en venneaften, hvor vi var fire gutter på omkring 40 års alderen. Vi kastede os over Brændende Kærlighed med stor begejstring, for vi har altid været glade for holdbaserede udfordringer som escape rooms osv, men vi må indrømme at vi hurtig blev lidt skuffede. Vil helst ikke afsløre for meget af spillet, men det føltes generelt ret let hele vejen igennem. Vi sad ofte og diskuterede "kan det bare være så simpelt?" men det var det faktisk. Til gengæld virkede selve løsningen / the smoking gun lidt konstrueret - tvivler på de beviser havde holdt i retten. Derudover er der en del stavefejl i materialet, som desværre også trækker helhedsindtrykket ned. Det er muligt at vi er for gamle I forhold til målgruppen - jeg tror måske teenagere eller yngre voksne ville have det sjovt med spillet, for der er mange elementer i som gør at spillet føles meget moderne. Vi droppede dog at spille det andet spil jeg også have købt, måske vi kaster os over det en anden gang.
Opdatering: Jeg blev ringet op af producenten af spillet angående min anmeldelse og vi havde en god snak, derfor har jeg ændret min karakter til fire stjerner.

12 de julio de 2025

Hej Anders

Tusind tak for din grundige anmeldelse – og ikke mindst for den gode samtale, vi havde efterfølgende. Det betyder virkelig meget for os, når nogen tager sig tid til at dele både ros og konstruktiv feedback.

Vi tager dine pointer seriøst – både omkring sværhedsgraden, “the smoking gun” og sproglige fejl. Det er allerede noget, vi arbejder på at forbedre i næste oplag og i de kommende sager, som bliver både skarpere og mere komplekse.

Dejligt at høre, at I alligevel kunne mærke spillets energi og de moderne greb – og forhåbentlig frister det andet spil jer på et senere tidspunkt.

Tak igen – og tak for at være nysgerrig og ærlig. Det hjælper os med at gøre spillet bedre.

Steven fra Cold Case Zero

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.