Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig gennemført spil ifht. materialer. Sværhedsgraden er, i min optik alt for nem. Vi valgte den mellemsvære udgave og havde hele mysteriet løst på under en time. Håber der kommer andre og lan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et meget gennemført produkt. Det er sjovt, at der er så mange forskellige elementer at holde styr på. Vi brugte et whiteboard for at holde overblik og følte os som ægte efterforskere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total gennemført materiale og dejligt med et spil/leg hvor der hverken er vindere eller tabere. Vi var fire voksne, der for første gang skulle løse en cold case og valget faldt på Sommernattens hævn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en sagsmappe. Desværre var den blevet skadet i forsendelsen, og fordi jeg skulle bruge den som gave kontaktede jeg Cold Case Zero. Fik hurtigt respons og de sendte en anden sagsmappe u/b.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de juegos y juguetes

Escrito por la empresa

Dyk ned i 'Cold Case Zero' og bliv detektiven, der opklarer Paulinas drab fra din egen stue. Vores spil leveres med alt, du behøver: detaljerede bevismaterialer, politiafhøringer og skjulte spor. Tag udfordringen op, og afslør sandheden! 🕵️‍♂️

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

super underholdende

super underholdende, ikke alt for svær.

der er dog et par tekster der er rimelig svære at læse selv med skarpe læsebriller. 🥸

11 de diciembre de 2024

Kære Ronnie,

Tak for den flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at hjælpe os med at gøre vores mordgåder endnu skarpere! 🕵️‍♂️

Jeg kan forstå, at nogle af vores ledetråde har været lidt svære at tyde – selv for en skarp detektiv som dig. Det er noteret, og jeg går straks i gang med at undersøge sagen! Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at fremtidige gåder er lige så lette at læse, som de er spændende at løse.

Vi håber, du fortsat nyder at opklare mysterier med os – og hvem ved, måske ses vi snart igen på en ny sag!

De bedste hilsner,
Steven 🕵️
Cold Case Zero

Hej Kenni!

Tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre I havde en god oplevelse som efterforskere på sagen 🕵️‍♂️

Super godt udtænkt spil

Super godt udtænkt spil. Især det at man skal løse delopgaver for at kunne gå videre i spillet er genialt.
Glæder mig til næste udfordring fra jer

15 de noviembre de 2024

Hej Michael!

Tak for din skarpe analytiske vurdering af spillet! Det er præcis sådan et detektivteam som jer, der kan se værdien i at følge sporene og løse gåderne trin for trin 🕵️‍♂️

Vi glæder os til at udfordre jer med nye mysterier!

Mega sjovt spil

Mega sjovt spil. Spillede det med min kæreste og svigerfamilie. Glæder mig til i kommer ud med et nyt. God dag😇

21 de octubre de 2024

Hej Ane!

Tak for din søde anmeldelse! Det er skønt at høre, at I havde en god oplevelse med spillet på tværs af familien 🕵️‍♀️

Vi glæder os også til at dele flere mysterier med jer!

Lokalkendskab og gennemført!

Når man kender området som familie så er det en vildt intens oplevelse og wauw! Vi har helt hyped inden - og oplevelsen skuffede ikke. Vi var 9 voksne og vi kørte afhøringerne som skuespil i par! Det gav anledning til sjove følelsesfortolkninger og wauw! Mere kan vi ikke sige! Vi glæder os til i laver den næste og er MAX KLAR!
Jeg fik en helt eminent kundeservice og hvis jeg kunne ville I få 10 stjerner!

9 de noviembre de 2024

Hej Berit!

Wauw - sikke en fantastisk og kreativ måde I valgte at spille spillet på! Det er simpelthen så fedt at høre, hvordan I tog efterforskningen til næste niveau med jeres skuespil og følelsesfortolkninger 🎭 Og at det blev endnu mere specielt med jeres lokalkendskab - det gør os virkelig glade!

Vi er super taknemmelige for dine søde ord og din begejstring. Det er præcis sådan en engageret efterforskningsoplevelse, vi drømmer om at skabe! 🕵️‍♀️

De varmeste hilsner

What hvor var det fedt

What hvor var det fedt!
Havde hele familien ovre til lakridspibe-tænd-op-i-pejs-hygge og det var et kæmpe hit.

Jeg synes det var meget nemt at gribe an og forstå casen, men udfordrende nok til at min far også fik taget sig til hoved et par gange.
Hvornår kommer næste case?

6 de noviembre de 2024

Genialt spil!

Vi er vilde med spillet! - Det er genialt og perfekt til en spilleaften med vennerne! Spillet er både spændende og udfordrende og leverer en gennemført oplevelse fra start til slut. En kæmpe anbefaling til alle, der elsker true crime!

7 de noviembre de 2024

Venne-aften

Jeg løste gåden med 3 gode venner på 2 timer, og vi blev alle fuldstændigt opslugt. Fed historie med fede detaljer. Sammen med en god flaske vin og lidt snacks, blev det opskriften på den bedste venne-aften! Glæder mig allerede til næste mordgåde 😊

2 de noviembre de 2024

Hej Anna!

Det er præcis sådan en aften, vi drømmer om at skabe - gode venner, spændende efterforskning og hyggelige rammer 🕵️‍♀️🍷 Skønt at høre hvordan I blev opslugt af mysteriet sammen!
Vi glæder os også til at dele flere mordgåder med jer!

Super krimispil!

Super krimispil!

Det her spil er uden tvivl det bedste krimispil, vi har prøvet! Historien er vildt spændende, og vi følte os helt opslugt af opklaringen. Historien og den gode røde tråd gør det hele så realistisk, og det slår virkelig alt andet på markedet. Tak for god underholdning, vi glæder os til flere spil!

7 de noviembre de 2024

Hej Thias!

Wauw - sikke en fantastisk anmeldelse! Det er helt utroligt motiverende at høre, hvordan I blev opslugt af mysteriet og følte jer fordybet i efterforskningen. At I oplevede historien som realistisk og spændende er præcis, hvad vi stræber efter 🕵️‍♂️
Vi sætter kæmpe pris på din begejstring, og vi glæder os også til at dele flere mysterier med jer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig god og sjov oplevelse

En virkelig god, unik og sjov oplevelse. Både spændende og svær at gennemskue. Kan klart anbefales til andre.

4 de noviembre de 2024

Hej Thea!

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer at høre, hvordan I blev udfordret og havde en god oplevelse med mysteriet. Det er lige præcis sådan en unik efterforskningsoplevelse, vi ønsker at skabe 🕵️‍♀️

Super spændene spil

Super spændene spil! Som garantere en god aften. Lavet med masser af gode detaljer, til at løse mordmysteriet. Gennemtænkt og genialt lavet!

2 de noviembre de 2024

Kære Efterforsker

Tusind tak for din grundige feedback! Det varmer særligt at høre, hvordan detaljerne i efterforskningsmaterialet har været med til at skabe en god aften. Vi har lagt meget arbejde i hvert eneste spor og bevis, så det er fantastisk at høre, at I bemærkede og værdsatte disse detaljer. 🕵️‍♀️
Det er præcis sådan en efterforskningsoplevelse, vi stræber efter at skabe!

21 de octubre de 2024

Kære Efterforsker

Tak for din anmeldelse! Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hurtigt i gang med efterforskningen, mens sporene stadig er friske. 🕵️‍♀️

Super underholdning

Super sjovt - rigtig god og udfordrende oplevelse

18 de octubre de 2024

Kære Efterforsker,

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at sagen både udfordrede og underholdt jer. Det er præcis sådan en efterforskning skal være - både spændende og tankevækkende! 🕵️‍♀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte og fik spillet hurtig

Bestilte og fik spillet hurtig. Vi har tilgode at prøve spillet en weekend vores store voksne børn er hjemme men glæder os

Kære Vinnie

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre om den hurtige levering!

En Cold Case er perfekt til at samle familien om en spændende efterforskning. Vi håber, I får en medrivende aften, når I dykker ned i mysteriet sammen - husk, de bedste efterforskninger sker når forskellige perspektiver mødes! 🕵️‍♀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sjovt spil og en virkelig…

Fantastisk sjovt spil og en virkelig hyggelig aften. Vi løste “casen” med et enkelt hint, men havde det mega sjovt undervejs.

Godt produceret spil med flere sjove måder at vise ledetråde, afhøringer og beviser 🎉

Kære Efterforsker Jeff

Imponerende arbejde med at løse sagen - og med kun ét hint! 🕵️‍♀️ Det vidner om skarpt detektivarbejde fra jeres side.

Vi sætter stor pris på din feedback omkring de forskellige elementer i efterforskningen. Det har været vigtigt for os at skabe en varieret og engagerende oplevelse, hvor hver ledetråd, afhøring og bevis bidrager til det store puslespil.

Tak fordi I kastede jer ud i mysteriet - og tillykke med opklaringen!

Imponerende hurtig levering!!!

Imponerende hurtig levering!!!
Mappen er en utrolig medrivende mordgåde, der virkelig holdt os på tæerne fra start til slut. Spillet er fyldt med komplekse spor og realistiske karakterer, som virkelig fik os til at føle, at vi var en del af en ægte efterforskning. Den måde, hvorpå hver ledetråd blev præsenteret og langsomt afslørede sandheden, var vildt udfordrende, for os (vi elsker krimier herhjemme). Selve materialet er både lækkert og realistisk.

1 de octubre de 2024

Kære Efterforsker,

Mange tak for din grundige anmeldelse! 🕵️‍♀️

Det glæder os enormt at høre, hvordan I har fordybet jer i efterforskningen og virkelig mærket den autentiske oplevelse, vi stræber efter at skabe. Vi lægger utrolig meget arbejde i at udvikle realistiske spor og troværdige karakterer, der kan holde selv erfarne krimi-entusiaster på tæerne.
Din beskrivelse af, hvordan I gradvist nåede frem til sandheden, er præcis sådan en efterforskningsproces skal forløbe - grundig, udfordrende og medrivende.
Vi sætter også en stor ære i at levere hurtigt, så I kan komme i gang med efterforskningen, mens sporene stadig er friske.

Tak fordi I kastede jer ud i mysteriet - og god jagt med fremtidige sager!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved nummer 2 CTA står der “Brænde…

Ved nummer 2 CTA står der “Brænde kærlighed” i stedet for “Brændende kærlighed”😉 Fedt spil! Glæder mig til at prøve med gutterne😎

Respuesta de Cold Case Zero

Tak for de fem stjerner og det skarpe øje! Måske var det bare kærligheden, der gik lidt op i røg 😅 Vi får rettet det med det samme, så du og gutterne kan fokusere på gåden og ikke stavefejlen 😉

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.