Jeg har købt støtte bind fra Cold Nordic, og jeg er super glad for den, de bliver siddende hvor de skal, glider ikke ned, og så giver de en super støtte til mit knæ, så jeg har ikke nogen smerte mere... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har længe været på jagt efter specielle strømper pga smerter i knæene Flere knæbandager blev købt uden virkning og ofte forkert størrelse Så kom Cold Nordic på banen og købte et sæt , det kom... Ver más
Har svær slidgigt i det ene knæ og protese der giver problemer i det andet. Selvom knæene føles trætte om morgenen og usikre hjælper Cold nordic bedre end andre knæbind. Og jeg har prøvet rigtig man... Ver más
Fik mit knæbind hurtigt og jeg målte omkreds af mit overlår inden bestilling og det passer fint. Knæbind støtter og sidder godt dog blir huden lidt irreterret ved gummi kanten efter 1/2 dags tid. Men... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et godt produkt
Jeg har modtaget et godt produkt, som hjælper mig i min hverdag.
Super levering
Størrelsen på knæstøtterne passede perfekt til beskrivelsen på hjemmesiden, og leveringen var meget hurtig.
det er et rigtig godt produkt jeg har…
det er et rigtig godt produkt jeg har ikke så ondt i min knæ mere efter arbejde, for der cykler jeg ret meget.
Virkelig god service og product
Mindsker smerter i knæ
Mindsker smerter i knæ - nemt at tage på, og det glider ikke ned
Jeg giver 5 *****
Jeg giver 5 *****
Virkelig gode knæbind som støtter godt uden at stramme. Jeg kan sagtens have dem på en hel dag uden at de generer mig.
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse.
Havde fået forkert størrelse knæbind.Fik hurtigt Sendt et nyt i den rigtige størrelse. Fin service og godt knæbind.
Jeg oplever smertelindring og
Jeg har knæskader og lipødem.
Jeg modtog mine knæbind torsdag, jeg tog dem på og efter 1 time havde jeg fuldstændig ro i knæområdeti hvile, senere gik jeg en tur og havde færre smerter end vanlig. For mig en stor hjælp til mere aktiv hverdag,
Meget hurtig og imødekommende service…
Meget hurtig og imødekommende service og stærkt produkt
Super gode knæbind
Super gode knæbind. De har hjulpet mig til at kunne løbe igen og så bliver de siddende når man løber. Kan varmt anbefales.
Godt grej
Det virker sku godt for sådan nogle gamle slidte knæ jeg render rundt med.
De er meget behagelige at have på og…
De er meget behagelige at have på og virker rigtig godt for mig. Har været vant til altid at kunne gå langt uden problemer, men efter en 40 km tur i foråret, fik jeg smerter i knæene. Med mine nye knæbind har jeg lige gennemført 100 km mammutmarch med dem på under hele turen. Ingen smerter i knæene og intet ubehag på huden på trods af, at de sad der i 22 timer
Hurtig levering 👍
Hurtig service, da et knæbind havde en dårlig syning 👀 og et nyt knæbind blev tilsendt hurtigt, efter jeg havde sendt en email m/billeder af sy fejlen 👀
Eneste mangel ved leveringen var, at rengørings vejledning ikke var med ved leveringen , men den blev sendt pr. mail, efter at jeg bad om vaske vejledning 👍
God service.
Havde lavet en fejl i min bestilling. Skrev til Cold Nordic, så fejlen kunne rettes. Jeg fik hurtigt tilbagemelding og fik refunderet den ekstra bestilling. Tusind tak for god service fra Jacob.
Godt produkt
Superhurtig levering og et rigtig godt produkt. Sidder hvor det blev sat med et rigtig godt resultat. God støtte.
Fantastisk service
Fantastisk service. Fik købt et par knæbind i et for stort nummer og bum fik jeg sendt et par nye kvit og frit.
Sådan et sted elsker jeg at handle, hvis der opstår noget uforudset.
De sendt forkert størrelse, men sendt hurtigt den rigtige størrelse
Rigtig god service og hurtig levering.
mvh
Gitte Nielsen
Meget tilfreds med cold nordic
Meget tilfreds med cold nordic, god og hurtig service, og min fejlbestilling i størrelse , blev hurtig sendt den rigtige størrelse . Knæbindet er meget støttende og behagelig at gå med .
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.