Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin . Jeg kan kun gentage min anbefaling af ham . Meget kompetent , behagelig og grundig . Man mærker han er glad for sit arbejde og sætte... Ver más
Nadia ser sen enkelte i øjenhøjde og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Venlig og rolig sjæl. Ellers dejligt personale og fine priser. De har hjertet det rigtige sted
La empresa ha respondido
Lige startet op som patient på klinikken. Professionel og hyggelig receptionist. Moderne klinik. Og tandlægen Yll har været super informativ og virker til at være super kompetent. Har fået fjernet v... Ver más
La empresa ha respondido
- Periodoncista de implantes dentales
- Servicio de blanqueamiento dental
Sobre Colosseum Tandlægerne
Escrito por la empresa
Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne
For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.
Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/
Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.
Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!
Escrito por la empresa
- Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.
- I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.
Información de contacto
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Dinamarca
- danmark@colosseumklinikken.dk
- colosseumtand.dk
Har du brug for et tandeftersyn?
Ha contestado el 68% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk personale
Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge. Nu har Anders taget over, men han er meget optaget, så i dag måtte Helle træde til - en positiv oplevelse, så tak til Helle.
Min sædvanlige tandplejer, Maria har søgt nye udfordringer, så i dag var det Ina der tog over. En dejlig person, som lyttede til mine behov, så det bliver et godt samarbejde.
Også ros til personalet ved skranken/telefonen.
Line tandlæge og Co
Line tandlæge og Co. Er de absolut bedste jeg har haft og har. Det er altid en fornøjelse nu når det skal være 💪♥️tak for Jer.
Jeg var til almindelig kontrol og…
Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin .
Man mærker han er glad for sit arbejde og sætter en ære i at levere et godt resultat .
Varmeste anbefaling herfra
Sætter aldrig mine ben der igen
Sætter aldrig mine ben der igen. Absolut den DYRESTE tandlæge jeg har været ved, jeg har været ved mange grundet min tandlægeskræk. Jeg ringer og bestiller en ALMINDELIG tid til en tandudtrækning af kindtand foroven (ikke visdomstand), ikke noget der hastede da jeg INGEN SMERTER havde, inde ved tandlægen får jeg så af vide jeg skal BETALE EKSTRA pga. DE har givet mig en AKUT tid. Der er tale om en ALMINDELIG TANDUDTRÆKNING (operativ ikke nødvendig), men pga. der ikke er tale om en almindelig rokketand, tager de for operativ fjernelse af tand i stedet for almindelig tandudtrækning (som jeg altid har betalt alle andre steder, når en tand skulle ud). Jeg får ikke tjekket øvrige tænder eller noget. I alt koster det mig 2618.23 kr. (Inkl røntgen 174,95 kr) for en ALMINDELIG tandudtrækning. Normalt betaler jeg ca 1100 kr for en tandudtrækning, så jeg skal tilbage til tandlægen i Esbjerg, selvom jeg er flyttet til Varde.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Nadia ser sen enkelte i øjenhøjde og…

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Super behandling af tandlæge Karina…
Super behandling af tandlæge Karina Beiter og klinikassistenten Nina alt var helt i top :-) Der er virkelig styr på tingene og til en super fornuftig pris i forhold til min gamle tandlæge, er super tilfreds :-) Klinikken ser rigtig fin og super ud, det giver et godt indtryk af stedet, og indtil nu passer det til den behandling jeg har fået.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Meget venlige og sødt personale
Meget venlige og sødt personale. Lige fra receptionen til klinik assistenten samt Tandlægen. God oplevelse selvom man har tandlæge skræk. Kan kun anbefale colosseum Tandlægerne.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Ignorerer henvendelser og nægter at udlevere røntgen
Jeg vil fraråde alle at anvende disse tandlæger. De er griske og egenrådige.
Min kæbe gik af led, og jeg betalte store summer for at få optaget en røntgen. Efterfølgende blev mine henvendelser om at udleveret røntgen ignoreret med henvendelse til persondatareglerne, samt selv mit forsikringsselskabs officielle henvendelse om at få udleveret røntgen blev ignoreret.
Deres undskyldning er, at min røntgen af min kæbe indeholder "personoplysninger". Ja - om MIG!
EDIT: Der bliver lidt opfundet fakta til lejligheden. Sagen er den, at Colosseum også har nægtet at fremsende røntgen krypteret til mit forsikringsselskab over EDI, som har rykket dem i månedsvis.
Det er ligeledes løgn, at den pågældende tandlæge skulle have besvaret min indsigtsanmodning. Nej, de har ignoreret mig siden december 2025 til nu.
Nu har jeg så blot skiftet tandlæge. Så må vi se, om Colosseum Tandlægerne også nægter min nye tandlæge at indhente min journal inkl. røntgen. Det må tiden jo vise.
I mellemtiden har jeg valgt at klage til Patientklagenævnet og Region Hovedstaden.

Feedback på tidligere besøg
Jeg vil kort dele min oplevelse fra mit besøg den 3/4-2025. Jeg ved det er et år siden, men det er først nu, jeg er blevet belyst med, hvor fejlagtige informationer jeg fik.
Jeg kom til et almindeligt årligt tjek, men oplevede en konsultation, der afveg markant fra mine tidligere besøg hos jer. Der blev udført ekstra undersøgelser uden tydelig forklaring eller mulighed for at tage stilling, og tonen undervejs virkede nedladende og ubehagelig.
Jeg fik desuden at vide, at der var tegn på en alvorlig tandkødssygdom, hvilket gjorde mig utryg – særligt fordi dette aldrig tidligere er blevet nævnt. Efterfølgende har jeg skiftet tandlæge, hvor jeg nu er blevet undersøgt to gange uden nogen tegn på dette.
Regningen var også væsentligt højere end forventet for det, jeg troede var et standardtjek, og jeg oplevede ikke gennemsigtighed omkring prisen undervejs.
Der ud over, har jeg heller aldrig nogen sinde oplevet, at det har gjort decideret ondt, at være hos tandlægen. Men det gjorde det desværre her. Takke været behandleren.
Samlet set var det en skuffende oplevelse, som er årsagen til, at jeg ikke længere er kunde hos jer.
uprofessionel behandling
uprofessionel behandling - Meget nervøs patient Kommer med slem tandpine t/christian og kind med byld og voldsom betændelse, patient vil ikke have tand ud - hvilket tandlæge burde vide heller ikke er optimalt da bedøvelse ikke virker når der er så meget betændelse. Patient må gå hjem uden pencillin . og dagen efter akut t/tandlægevagten og få pencillin. Som informer om at tand kan ikke trækkes ud når der er så meget betændelse. Hvorfor kunne vi ikke have fået den besked hos Colosseum tandlæger SUK

Absolut bedste klinik!
Har kæmpe tandlægeskræk men skulle have to visdomstænder trukket ud.
Var inde forbi klinikken d.8 for at efterspørge en tid, fik en akut tid til d.9.
Blev mødt af venligt og kompetent personale i receptionen, søde og gode til at forklare og ydede bare en kæmpe service.
På trods af nr 2 visdomstand drillede og var problematisk, så var det en mega god oplevelse. Tandlægen, Nancy, samt den søde tandplejer, jeg desværre ikke husker navnet på, var begge så søde, gode til at forklare, kompetente og absolut trygge at være omringet af. De sikrede sig at jeg var okay hele vejen igennem og holdt øje med mit kropssprog. De var så nærværende, rolige og gode til at bruge humor.
Helt fantastisk oplevelse, uden tvivl det bedste besøg jeg nogensinde har haft hos en tandlæge- på trods af at jeg kom for at få revet to tænder ud!
Kæmpe tak for jer!

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Gør dig selv en tjeneste. Find en anden tandlæge.
Jeg har tidligere haft tandlæge her, men valgte at skifte for et par år siden. De er dyre, udføre sjusket arbejde og er ofte ubehøvlede.
Den 23 marts skulle jeg dog ind til deres bøjlespecialist Jep. Konsultationen kostede 1200kr og skulle ha’ varet 45 minutter. Han lyttede ikke, gad knap nok kigge på mig og sendte mig ud af døren efter under 5 minutter. De var igen ubehøvlede og jeg krævede mine penge tilbage. De nægtede stærkt, og jeg måtte forlade stedet, med følelsen af at være blevet snydt. Så jeg skriver en negativ anmeldelse her på trustpilot. Tandlægen tager så fat i mig, de vil nu gerne betale mig mine penge tilbage, på den betingelse at jeg fjerner min klage. Noget jeg føler er dybt uetisk og forkert af dem. Jeg fjerner så min anmeldelse, da jeg selvfølgelig gerne vil have mine penge retur. Men det ændre ikke på jeg igen har haft en meget dårlig oplevelse med Colosseum tandlægerne i Ribe, og jeg vil stærk fraråde alle at bruge dem.

Overordentlig god service
Det var hele oplevelsen, fra jeg kom ind ad døren, eftersyn, røntgen, vejledning, betaling og efterfølgende fremsendt e overslag mv.. Jeg har selv arbejdet i servicefag og der var bare super service hele vejen igennem.
Tak for det.

Dårlig service og behandling
Dårlig oplevelse dårlig service
Ingen forståelse eller empati for andres behov
De får penge uden at udføre den ønskede behov og smerter og fejlen rettes ikke
Dårlige personale dårlig lokaler
Anbefaler ikke stedet i Varde
Mega sød tandplejer ,omhyggeligt
Mega sød tandplejer ,omhyggeligt. Hun er bare sød og dygtig.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Lige startet op som patient på…
Har fået fjernet visdomstand og dette gik hurtigt og smertefrit.
Kæmpe anbefaling af både klinikken, men i høj grad også tandlægen og hans assistent.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Min specialtandlæge ved feks…
Er kun min specialtandlæge ved feks rodbehandling og udtrækning visdomstænder, efter henvisning fra egen tandlæge.
Anna var tandlæge ved sidste behandling, udtrækning af visdomstand, klinikassistentens navn fik jeg ikke fat på, men meget tiltalende.
Fantastisk behandling, fin orientering undervejs og fornuftig afregning.

Omsorg fra tandlægen og…
Omsorg fra tandlægen og klinikassistenten da jeg er bange for nåle.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Moderne klinik og meget professionelt personale
Virkelig god oplevelse hos Colosseum Tandlægerne. Meget professionelt personale, god information undervejs og en tryg og behagelig behandling. Man føler sig virkelig godt taget hånd om. Kan klart anbefales.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Nour er superdygtig. I dag fik jeg en tandrensning af…
I dag fik jeg en tandrensning af Tandplejer Nour, der har en enestående evne til at gøre det uden ubehag for klienten. Jeg plejer at vride mig i stolen når boret kommer tæt på tandhalsene, men Nour har så stor føling med detaljer, at det var en fornøjelse. Jeg håber at Nour stadig er der om et halvt år, når jeg skal have en tur igen!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.