Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin . Jeg kan kun gentage min anbefaling af ham . Meget kompetent , behagelig og grundig . Man mærker han er glad for sit arbejde og sætte... Ver más
La empresa ha respondido
Nadia ser sen enkelte i øjenhøjde og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Venlig og rolig sjæl. Ellers dejligt personale og fine priser. De har hjertet det rigtige sted
La empresa ha respondido
Jeg blev mødt med stor professionalisme, hele atmosfæren var noget helt andet end min tidligere tandlæge så snart man trådte ind af døren hos colosseum slagelse. Jeg skulle ha revet 3 tænder ud, sys o... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Dinamarca
Ha contestado el 65% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hjælpsom klinikassistent, og grundig tandlæge

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Super god oplevelse hver gang. Personalet er altid søde og imødekommende, og begge tandlæger jeg har været hos er grundige og dygtige. God service hele vejen rundt.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Jeg kommer altid ind til Erik, og han er altid så rolig og god til at forklare, hvad der skal ske.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Jeg fik den faglige sparring jeg havde brug for af tandlægen og behandlingen blev udført meget professionelt og effektivt. God information undervejs og god vejledning efterfølgende.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Knækkede noget af en tand og fik en tid samme dag. Venlig og professionel behandling

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Jeg synes generelt, at der hersker en venlig, tryg og god stemning, og at det derfor er en fin oplevelse at komme hos jer - lige fra ankomst og til afsked.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Er meget personlig og forklarer fint hvad der skal laves og måske fremad. Virkelig god tillid

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Som altid en god oplevelse.
Søde og omsorgsfulde mennesker over hele linien.
Man føler at man er en del af familien

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Jeg er godt tilfreds med colosseum tandlægerne men prisen er måske lige i den høje ende venlig hilsen Jan Bay

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Omsorg, lyttende , forklaring på hvordan det ser ud, forståelse for tandlægeskræk, pris osv.
jeg kunne rose Maria i flere timer. Jeg har haft hende fast i 19.5 år.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Tandlægen er god til at forklare, hvad der er af mulige behandlinger og visualisere, hvordan det kommer til at se ud.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
God bedøvelse, sikker udskiftning af gammel plumpe, jeg mærke ikke noget dagen efter. Kompetente og venlige personer på alle poster.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
From when I walked in the building until I left, all members of staff were very friendly, helpful and caring.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Der blev givet en god forklaring af hvad der skulle ske. Det gjorde at jeg følte mig i sikre hænder, trods jeg har tandlægeskræk.
Blev også taget godt imod da jeg ringede for at bestille tid. Smilende og imødekommende personale.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Sascha er yderst kompetent, pædagogisk og SÅ venlig og imødekommende. Jeg har fuld tillid til hende.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
De var meget søde og omsorgsfulde, da jeg var meget angst i situationen. Bedste oplevelse hos en tandlæge nogensinde.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
God,tryg og proffessionel behandling som altid.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Som sædvanlig en god og professionel oplevelse.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
🙏 tusind tak for hjælpen kl 5 minutter i juleaften. I har reddet min jul fra smerter og at jeg nu kan jeg nyde julen.
Jeg måtte akut forbi Carsten Blok d 23/12.
Tak for altid god behandling🙂
Jeg ønsker dig og familien en dejlig jul og rigtig godt nytår ⭐️

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Más información sobre otros tipos de reseñas.