Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Ver más

La empresa ha respondido
Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en d... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Ver más
La empresa ha respondido
Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Dinamarca
Ha contestado el 65% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ny tandplejer jeg havde, som lyttede til hvad jeg sagde og var meget rar og behagelig. Har været kunde hos dem i 9 år af gode grunde. De er altid imødekommende og søde.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Det var en akut tid som jeg fik hurtigt og meget tryg og kompetent behandling af min tandlæge

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Jeg har altid haft stor tillid til Hanne Bart. Og har også altid været tilfreds med klinik assistenterne som har samarbejdet med Hanne.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Som altid en helt fantastisk behandling, lige fra ankomst, til behandling, til afgang

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Der gives professionel rådgivning at hvor meget koster og skriver overslag til OK

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Min tandlæge der virker fagligt dygtig, er god til at forklare i et sprog der er til at forstå, der er stort set kort/ingen ventetid, stor venlighed hos personalet og lækre fysiske rammer. Det er også et stort plus, at tandlægen og assistenten tager sig god tid og ikke virker travle. Parkeringsforholdene er rigtig dårlige, hvis man kommer i bil, men det kan klinikken ikke gøre noget ved. Jeg har indtryk af, at prisen måske er lidt højere end andre steder, men jeg synes det er dét værd

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Mie er fantastisk og jeg er super tryg og i gode hænder. Tak

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Har brugt jer i mange år, og syntes altid jeg får en god behandling fra alle de ansatte.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Venlig og tillidsvækkende møde med reception og tandlæge, nænsom behandling. Var kun til kort undersøgelse og scanning denne gang, men ved fra tidligere besøg, at I er virkelig gode til bedøvelse :)

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Hurtig behandling, så jeg roligt kunne rejse på ferie, uden risiko for tandpine

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Visiting Tina & Carsten in Palægade is a pure thrill, every time 😁. When walking through the door at the clinique you are met with big smiles on their faces, openness and genuine customer care, all served with a great sense of humour and professionalism. I can strongly recommend Tina & Carstens clinique if you want an experience that stands out.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Hurtig service i henhold til tidsbestilling

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Alle har været så hjælpsomme og kompetente

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Både tandlægen og tandplejeren/tandlægeassist er meget kompetente - ud over at være meget sympatiske. Hver gang!

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Rikke var virkelig behagelig, rolig, og jeg havde en oplevelse af at hun var omhyggelig og sidst men ikke mindst så var hun forsigtig og min behandling gjorde ikke ondt.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Jeg følte mig i gode hænder og der var en dejlig ro i hele rummet

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
De bedste tandlæger, kirurger og plejer jeg har haft som er top professionelle og med venlighed og medmenneskelighed

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Hun forklarer mig alt på en meget faglig måde. Vi har en dejlig dialog.

Respuesta de Colosseum Tandlægerne
Más información sobre otros tipos de reseñas.