Banner for Colosseum Tandlægerne

Colosseum Tandlægerne Opiniones 1320

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en fantastisk oplevelse ved Colosseum Tandlægerne i Slagelse v. Bathur Omar d. 22/5-26. Jeg skulle oprindeligt "kun" have revet to visdomstænder ud, men med både Bathur og hans klinikassi... Ver más

Información sobre la empresa

5. Periodoncista de implantes dentales
  6. Servicio de blanqueamiento dental

Sobre Colosseum Tandlægerne

Escrito por la empresa

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Escrito por la empresa

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Información de contacto

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,7

1 estrella

Ha contestado el 65% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ny tandplejer jeg havde

Ny tandplejer jeg havde, som lyttede til hvad jeg sagde og var meget rar og behagelig. Har været kunde hos dem i 9 år af gode grunde. De er altid imødekommende og søde.

Kære anmelder

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din loyalitet gennem hele 9 år. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores nye tandplejer, og at du føler dig godt taget imod hver gang - det betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en akut tid som jeg fik hurtigt…

Det var en akut tid som jeg fik hurtigt og meget tryg og kompetent behandling af min tandlæge

Kære Jette

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du hurtigt fik en tid, og at du følte dig tryg og godt behandlet. Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig i gode hænder – også i akutte situationer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid haft stor tillid til…

Jeg har altid haft stor tillid til Hanne Bart. Og har også altid været tilfreds med klinik assistenterne som har samarbejdet med Hanne.

Kære Sven

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din tillid gennem tiden. Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser både med Hanne og vores klinikassistenter.

Vi sætter stor pris på din feedback, og glæder os til at se dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en helt fantastisk…

Som altid en helt fantastisk behandling, lige fra ankomst, til behandling, til afgang

Kære Jenni

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du føler dig godt taget imod hele vejen igennem besøget. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores patienter hver gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og dygtige læger med god og venlig reception

Der gives professionel rådgivning at hvor meget koster og skriver overslag til OK

4 de noviembre de 2025

Kære Khalil

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning og prisoverslag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj faglighed og god, prof. rådgivning

Min tandlæge der virker fagligt dygtig, er god til at forklare i et sprog der er til at forstå, der er stort set kort/ingen ventetid, stor venlighed hos personalet og lækre fysiske rammer. Det er også et stort plus, at tandlægen og assistenten tager sig god tid og ikke virker travle. Parkeringsforholdene er rigtig dårlige, hvis man kommer i bil, men det kan klinikken ikke gøre noget ved. Jeg har indtryk af, at prisen måske er lidt højere end andre steder, men jeg synes det er dét værd

31 de octubre de 2025

Kære Hassan

Tusind tak for din skønne anmeldelse af vores klinik på Kongens Nytorv. Vi er så glade for at høre, at du følte dig godt taget hånd om, at vores rådgivning gav mening, og at du oplevede vores team som venligt og nærværende. Det betyder meget for os at kunne give hver patient tid og tryghed.

Tak for at du deler din oplevelse her på Trustpilot - vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mie er fantastisk og jeg er super tryg…

Mie er fantastisk og jeg er super tryg og i gode hænder. Tak

22 de octubre de 2025

Kære Louise

Tusind tak for de fine ord. Vi er rigtig glade for, at du føler dig tryg og i gode hænder hos Mie - det bliver hun også glad for at høre.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her på Trustpilot.

Super tilfreds

Har brugt jer i mange år, og syntes altid jeg får en god behandling fra alle de ansatte.

Kære Karina

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser hos os gennem årene, og at du føler dig godt behandlet af hele teamet.

Din tillid betyder meget for os, og vi ser frem til dit næste besøg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og tillidsvækkende møde med…

Venlig og tillidsvækkende møde med reception og tandlæge, nænsom behandling. Var kun til kort undersøgelse og scanning denne gang, men ved fra tidligere besøg, at I er virkelig gode til bedøvelse :)

Kære anmelder

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du igen følte dig tryg og godt behandlet hos os.

Vi sætter stor pris på din tillid, og ser frem til at se dig igen ved dit næste besøg.

Hurtig behandling

Hurtig behandling, så jeg roligt kunne rejse på ferie, uden risiko for tandpine

Kære Inge

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du fik en hurtig og tryg behandling, så du kunne tage på ferie uden bekymringer om tandpine.

I er imødekommende

I er imødekommende, venlige , hjælpsomme

Kære anmelder

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for, at du oplevede vores team som imødekommende og hjælpsomme.

Pure class!

Visiting Tina & Carsten in Palægade is a pure thrill, every time 😁. When walking through the door at the clinique you are met with big smiles on their faces, openness and genuine customer care, all served with a great sense of humour and professionalism. I can strongly recommend Tina & Carstens clinique if you want an experience that stands out.

31 de octubre de 2025

Dear Hans

Thank you so much for your wonderful review. We’re thrilled to hear that every visit to Tina & Carsten is such a positive experience. It means a lot to us that you feel welcomed and well cared for, and that our team’s humour and professionalism make a difference.

We truly look forward to seeing you again soon.

Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dygtig og professionel behandling

Hurtig service i henhold til tidsbestilling

27 de octubre de 2025

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både behandlingen og vores service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle har været så hjælpsomme og…

Alle har været så hjælpsomme og kompetente

Kære anmelder

Mange tak for din positive anmeldelse af os.

Vi glæder os til at se dig igen.

Både tandlægen og…

Både tandlægen og tandplejeren/tandlægeassist er meget kompetente - ud over at være meget sympatiske. Hver gang!

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både vores tandlæge og tandplejer har gjort et godt indtryk.

Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til at give dig den samme gode oplevelse næste gang.

Rikke var virkelig behagelig

Rikke var virkelig behagelig, rolig, og jeg havde en oplevelse af at hun var omhyggelig og sidst men ikke mindst så var hun forsigtig og min behandling gjorde ikke ondt.

Kære Sidse

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet hos Rikke.

Vi lægger stor vægt på at være omhyggelige og forsigtige, så vores patienter får en behagelig oplevelse – og vi er glade for, at det kunne mærkes.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En dygtig tandlæge er guld værd

Jeg følte mig i gode hænder og der var en dejlig ro i hele rummet

Kære anmelder

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg, og at stemningen i rummet gav ro. Vi gør os umage for at skabe en behagelig oplevelse for alle vores patienter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste tandlæger/kirurger og plejere.

De bedste tandlæger, kirurger og plejer jeg har haft som er top professionelle og med venlighed og medmenneskelighed

Kære Pia

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores personale i Hørsholm.

Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet – det er netop det, vi stræber efter hver dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun forklarer mig alt på en meget…

Hun forklarer mig alt på en meget faglig måde. Vi har en dejlig dialog.

Kære Ea

Tusind tak for din tilbagemelding. Det er dejligt at høre, at du oplever både faglighed og en god dialog hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Føler mig tryg og forstået 🙏🥰

Kære Tina

Mange tak for din feedback. Vi er så glade for, at du føler dig tryg og forstået hos os.

Vi glæder os til at se dig igen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.