Banner for Colosseum Tandlægerne

Colosseum Tandlægerne Opiniones 1317

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været patient i klinikken i mange år. Først hos Mette Brande, da hun startede som nyuddannet tandlæge for over 40 år siden og til hun sluttede i 2025. En rigtig dygtig og engageret tandlæge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin . Jeg kan kun gentage min anbefaling af ham . Meget kompetent , behagelig og grundig . Man mærker han er glad for sit arbejde og sætte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadia ser sen enkelte i øjenhøjde og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Venlig og rolig sjæl. Ellers dejligt personale og fine priser. De har hjertet det rigtige sted

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev mødt med stor professionalisme, hele atmosfæren var noget helt andet end min tidligere tandlæge så snart man trådte ind af døren hos colosseum slagelse. Jeg skulle ha revet 3 tænder ud, sys o... Ver más

Información sobre la empresa

5. Periodoncista de implantes dentales
  6. Servicio de blanqueamiento dental

Sobre Colosseum Tandlægerne

Escrito por la empresa

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Escrito por la empresa

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Información de contacto

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,7

1 estrella

Ha contestado el 65% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den bedste tandlæge er….

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have.
Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlingen. Jeg går altid både til/ fra med stor tilfredshed og oplever aldrig tandpine mellem aftalte behandlinger 2xårligt. Så et stort taknemligt smil herfra😀

Kære Gerda

Tusind tak for dine fine ord om vores tandlæge Hanne. Det betyder rigtig meget for os, at du gennem mange år har følt dig tryg og godt informeret under dine behandlinger.

Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse hver gang - og vi sætter stor pris på din tillid.

Omsorgsfuld

Rolig, omsorgsfuld og vejledende klinik 👍🏻. Derudover meget kompetente

Kære Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod og oplever vores team som kompetent og omsorgsfuldt.

Vi glæder os til at se dig igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God oplevelse

Min tandlæge gennem mange år er desværre begyndt at få ned i tid (dejligt for ham... Øv for os patienter). Derfor har han flyttet sin praksis over i et andet hus med flere tandlæger. Måtte akut til tandlæge, og måtte derfor til en ukendt tandlæge, hvilket gik fint. Det var nu dejligt med et kendt ansigt i receptionen (Anette). Hun er fantastisk. Der var også et nyt ansigt, som også var meget imødekommende.

Kære Chris

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, selvom du måtte møde en ny tandlæge.

Det betyder også meget for os, at personalet kunne give dig en varm og tryg velkomst.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

En yderst kompetent tandplejer

En yderst kompetent tandplejer, der har gjort mirakler.

Kære Helle

Tusind tak for dine rosende ord. Det glæder os virkelig at høre, at vores tandplejer har gjort en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Helt klart anbefales

Tandlægen Emilie var grundig, faglig og inkluderende.

16 de noviembre de 2025

Kære Osman

Tusind tak for de søde ord om vores tandlæge, Emilie. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dyrt tandlægebesøg hos Colosseum Tandlægerne i Slotsgade, Odense

Jeg har nu fået udskiftet en 3 ledet bro, samt trukket en tand ud, der var rodbehandlet og efterfølgende påsat en krone, som var dårligt udført hos Colosseum Tandlægerne i Slotsgade, Odense. Broen var med dårlig pasform og knækkede til sidst. Tand var dårlig rodbehandlet og måtte ud, efter et forløb med mange smerter. Tandlæge valgte at dække en del af prisen på broen, men dækker slet ikke efterfølgende reparationer og tiltag (Udført hos anden tandlæge). Det har været en ekstrem dyr og dårlig oplevelse for mig, hos Colosseum Tandlægerne i Odense, som nu efter lang tid snart ser ud til, at kunne været overstået. ... Jeg kan kun råde andre til at vælge tandlæge med omhu.

Kære Lars.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du fortsat føler behov for at give udtryk for utilfredshed.
Som vi husker sagen, blev der allerede i 2023 indgået en skriftlig aftale om en løsning, som begge parter godkendte, og der blev udbetalt et beløb som en del af forliget. Derfor undrer det os naturligt, at sagen nu dukker op igen efter så lang tid.

Hvis der er nye oplysninger eller forhold, du ønsker at drøfte, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge det nærmere. Vores mål er altid at sikre en fair og ordentlig dialog.

Colosseum Tandlægerne

imødekommenhed

imødekommenhed, interesse, og Tandlægen har på forhånd sat sig ind i min behandling. Søde mennesker

Kære Birgitte

Mange tak for dine søde ord om vores tandlæge og personale på klinikken. Det glæder os meget, at vi kunne give dig en god oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalet virker både faglig…

Personalet virker både faglig kompetente og høj service niveau.

Kære Kasper

Tusind tak for din positive feedback. Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores personale som både fagligt kompetente og servicemindede. Vi bestræber os altid på at give den bedste behandling og oplevelse for vores patienter.

Dejlig rolig tandlæge

Dejlig rolig tandlæge.
Har tandlæge skræk, så det betyder meget. Samtidig kunne tandlægen tåle en joke. Dejligt

Kære Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg hos os, og at tandlægen kunne bringe lidt humor ind i behandlingen – det er vigtigt for os, at vores patienter har det godt, især når man har tandlægeskræk.

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen næste gang.

Jeg blev lyttet til og taget seriøst

Jeg blev lyttet til og taget seriøst

Kære Henriette

Mange tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du følte dig lyttet til og taget seriøst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

De tog sig tid og var nærværende

De tog sig tid og var nærværende

Kære Janus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig i gode hænder.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at se dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Særdeles effektivt og dygtigt team…

Særdeles effektivt og dygtigt team bestående af tandlæge og klinikassistent. Den varmeste anbefaling!

Kære Claus

Tusind tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team - det betyder meget for os.

Mega god tandlæge

Kære Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Super professionelt arbejde!

Samarbejdet mellem tandlæge Lars Rossel og klinikassistent Kristina er simpelthen så professionelt. Jeg har følt mig 100% tryg.
Lars Rossel er så afgjort et super dygtig tandlæge. Han kender sit fag!

Kære Carina

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hos Lars og Kristina – det vil de uden tvivl blive glade for at høre.

Vi sætter stor pris på dine varme ord og glæder os til at se dig igen.

Omsorgsfuld + kyndig behandling

Det var rart, at behandlingen blev grundigt forklaret og at vejledning var let at følge.

Kære anmelder

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både en omsorgsfuld og kompetent behandling hos os. Vi lægger stor vægt på at forklare behandlingen grundigt og give tydelig vejledning, så det betyder meget, at du føler dig godt hjulpet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget glad for min nye tandlæge…

Jeg er meget glad for min nye tandlæge Hanne Barth. Hun er meget rolig og gør mig tryg når jeg er der. Jeg er autist og pga det lider jeg også af slem angst.

Kære Nina

Tusind tak for din flotte og meget ærlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Hanne. Vi ved, at et tandlægebesøg kan være ekstra udfordrende, når man kæmper med angst, og vi sætter stor pris på den tillid, du viser os.

Du er altid velkommen til at sige til, hvis der er noget, vi kan gøre for at støtte dig endnu bedre under dine besøg.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Behandling

God forklaring af min behandling

Kære Frederik

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse, og at du følte, du fik en god forklaring af din behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jamen jeg elsker receptionen og jeg er…

Jamen jeg elsker receptionen og jeg er vild med min tandlæge , Lotte . Elsker bare alt ved klinikken - den er i top !!!🤗

Kære Berit

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du føler dig så godt taget imod i receptionen, og at du er glad for din tandlæge Lotte. Vi arbejder hver dag på at skabe positive oplevelser, så det er fantastisk at høre, at du elsker alt ved klinikken.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun var sød og grundig og informerede…

Hun var sød og grundig og informerede mig grundigt om hvad hun så og lagde en plan

Kære Tine

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du følte dig godt informeret under besøget, og at vores tandlæge kunne lægge en klar plan sammen med dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God rådgivning.

Tandbehandleren rådgav mig om fremtidige muligheder for fjernelse af tand.

Kære Johnny

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig godt rådgivet om dine muligheder. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og godt informeret, og det betyder meget at høre, at det var din oplevelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.