Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Vi tilbyder professionel webudvikling til virksomheder og selvstændige der har brug for en stærk digital tilstedeværelse. Uanset om du har brug for en ny hjemmeside, en webshop der sælger, eller et system der gør hverdagen lettere, finder vi den rigtige løsning til dig. Vi hjælper med: Hjemmesider der ser professionelle ud og er nemme at finde på Google Webshops der er nemme at handle i med integreret betaling og lagerstyring Bookingsystemer og skræddersyede apps tilpasset din forretning Automatisering af opgaver der tager unødig tid i hverdagen Chatbots og løsninger der svarer dine kunder automatisk — også når du holder fri Vi bygger alle løsninger fra bunden og tilpasser dem præcis til din forretning og dine behov. Du beskriver hvad du har brug for — vi finder den bedste løsning og sørger for at det virker. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har hjulpet virksomheder med alt fra simple hjemmesider til komplekse systemer og apps — og vi stopper ikke før du er tilfreds.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hjælp til hjemmeside.

Jeg kontaktede Marcel, for at få hans hjælp til at lave min hjemmeside.
Marcel er utrolig imødekommende, lyttende og jeg følte mig inddraget i hele processen. Desuden leverer Marcel et resultat af yderst høj kvalitet og jeg er utrolig glad for resultatet.
Marcel får mine varmeste anbefalinger!

27 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Marcel i håb om at han…

Jeg kontaktede Marcel i håb om at han kunne hjælpe mig med en hjemmeside.
Han tog mig igennem hele processen, var klar og professionel og leverede varen!!

Jeg kan KUN anbefale Marcel!
Styr på tingene, klar dialog og intet bullsh*t

5/5

6 de mayo de 2026

Hjælp til hjemmeside

Vi skulle have hjælp til at indsætte vores spil på vores hjemmeside.

Efter at have søgt og talt med andre som ikke kunne hjælpe os, så kunne Marcel heldigvis hjælpe med det.

Vi er meget glade for resultatet.

15 de diciembre de 2025

Meget kompetent og professionel

Marcel har lavet hjemmesiden til min kosmetiske klinik og jeg er mere end tilfreds.
Resultatet er blevet en fin, æstetisk, indbydende, overskuelig og brugervenlig hjemmeside, som lever op til alle mine forventninger.
Marcel er meget kompetent og lynhurtig til at opfange, hvilke kriterier og ønsker der skal opfyldes. Han har øje for detaljer og jeg har, igennem hele processen, været fuldstændig tryg ved, at han har styr på tingene.
De varmeste anbefalinger herfra.

1 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og høj kvalitet

Marcel har lavet min hjemmeside og jeg er yderst tilfreds. Der var en god sparring inden han gik i gang. Han er god til at komme med forslag og går utrolig meget op i sit arbejde og går ikke på kompromis med noget. Han er yderst engageret i hvad han laver og man kan stole på at han overholder de aftaler man har indgået.
Den største anbefaling herfra hvis man vil have god service, kvalitet og en professionel oplevelse.

25 de febrero de 2026

Virkelig overraskende!

Jeg er virkelig glad for den hjemmeside, jeg har fået lavet. Jeg var faktisk lidt i tvivl i starten om, hvordan det hele skulle foregå, men Marcel gjorde det nemt og forklarede tingene på en måde, jeg kunne forstå.

Han lyttede til mine idéer og kom selv med gode forslag, som gjorde siden endnu bedre. Det hele føltes trygt og afslappet, og jeg fik altid hurtigt svar, hvis jeg havde spørgsmål.

Resultatet er blevet mega flot og lige præcis, som jeg havde håbet på – faktisk bedre. Jeg kan helt klart anbefale Marcels arbejde til andre. Han tænker på hver lille detalje. 5 stjerner herfra!

23 de febrero de 2026

Professionel og tryg oplevelse

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg havde en samtale med Marcel, og han var både lyttende og forstående. Han hjalp mig med at finde den løsning, der passede bedst til mig uden at presse på.

Det var virkelig rart, at jeg kunne læne mig tilbage og vide, at han havde styr på det hele. Aftaler blev holdt, og tingene bliver lavet ordentligt og til tiden.

Det gav mig en tryg følelse i en travl hverdag at opleve sådan en service.

11 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.