Compara Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft fornøjelsen af at have Compara, ved Thomas Vester, til at rådgive og inhente priser i forbindelse med renovering af vores 1. sal inkl. nyt tag. Det har været en stor succes. Både at få beskr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Per cercare un operatore più adatto alle mie esigenze questo sito è formidabile! L'operatrice ST3309 Loriana è stata cordiale e molto professionale e dopo avermi illustrato varie soluzioni mi ha fatto... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Compara var en stor hjælp da vi i efteråret skulle have skiftet vores asbesttag. De var hurtige i deres behandling. De formidlede kontakt til et super dygtigt tømrerfirma. Vi var trygge i hele process... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været meget tilfredse med rådgivningsfirmaet Compara, Mads Vibe, med hans hjælp til at udarbejde udbud nyt tag, og opstartsfase og afslutningsforretning. Det er en stor hjælp med en kom... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Professionel hjælp fra Compara

Det er en stor hjælp med en kompetent person ved sin side, når der skal tages stilling til nyt tag.

Tømrerfirmaet Søgaard Tag og Tømrer Aps som udførte arbejdet med nyt tag, har vi også været tilfredse med, alt forløb efter planen, der var kun et par småting til sidst, som hurtigt blev ordret.

mvh Hanne og Søren Boye

20 de agosto de 2024

Højt kompetenceniveau

Jeg vil gerne rose rådgivningsfirmaet Compara for den ekstraordinære rådgivning, som Mads Vibe har ydet i forbindelse med vores tagprojekt. Hans kompetente og afgørende indsats har været i top, og han har bidraget betydeligt til projektets succes. Mads Vibe har demonstreret en imponerende forståelse for vores behov og har leveret resultater, der har overgået vores forventninger. Vi er meget tilfredse med den professionelle service, vi har modtaget. Desuden vil vi gerne fremhæve, at Mads' innovative ideer har givet vores projekt et ekstraordinært løft. Hans kreative tilgang har bidraget til at skabe en endnu bedre løsning end forventet.
Vi kan varmt anbefale Compara.

21 de agosto de 2024

Vi skulle have nyt tag

Vi skulle have nyt tag, og ledte på nettet efter hjælp og fandt/kontaktede Compara.

Vi fik besøg af Comparas rådgiver, som supplere med gode forslag ift vores ønsker til vores nye tag, og kort tid efter fik vi tre tilbud fra entreprenørerne baseret på en omfattende arbejdsbeskrivelse, der var udarbejdet af os/Comparas rådgiver.
Den af de 3 entreprenører vi valgte udførte et yderst professionelt og godt stykke arbejde. Han var dygtig, pålidelig, og de var venlige, omhyggelige og altid opmærksomme på at der jo boede nogen i huset.
Der var løbende dialog om hvad og hvornår noget skulle laves. Aftaler blev overholdt. Der blev dagligt ryddet op og affald kørt væk.
Ydermere var de færdige 1½ uge før aftalt tid.
Men vigtigst af alt var, at de bekymringer man altid har inden et stort projekt skal i gang blev gjort til skamme.
Jeg kan på det varmeste anbefale den entreprenør som Compara fandt til os - han var alle pengene værd.
Så tak for god rådgivning Compara.
Mickey

5 de julio de 2024

Professionel rådgivning

Vi skulle have nyt tag, og i den anledning blev vi foreslået at kontakte Compara.

Vi fik besøg af Comparas rådgiver, som kom med forslag til vores nye tag, og kort tid efter fik vi tre tilbud fra entreprenørerne baseret på en omfattende arbejdsbeskrivelse, der var udarbejdet af rådgiveren.

Efter vi havde valgt et tilbud, afholdt vi første møde med entreprenør og Compara.

I vores tilfælde valgte vi Comparas tilsyn under hele byggeprojektet, hvor de dokumenterede byggeriet og gav rådgivning, og den tryghed har være været glade for.

Vi har under hele forløbet fået professionel rådgivning, og vi kan varmt anbefale Compara.

10 de junio de 2024

Høj faglig rådgivning

Vi fik udarbejdet tilbud til tag gennem Compara. Under deres besøg ydede Compara meget professionel rådgivning på løsningsvalg såvel stilmæssige og performancevalg samt foreslog optioner til tilbuddet (ikke bindende) på skorstensvedligehold, som ville give mening, når taget alligevel er under stillads.
Efter besøget var Compara hurtige til at indhente nogle meget konkurrencedygtige, sammenlignelige tilbud og ydede høj faglig rådgivning.

Vi booker Compara igen, når næste projekt skal løses!

21 de mayo de 2024

Vellykket projekt

Trods en lidt udfordrende langsom start ift. vores forventning, endte vi med et super forløb med Jannik som hjalp os med projektering af tilbygning på 1. Sal og omfattende renovering. Derudover løbende byggesyn med god dokumentation og sparring. Vi oplevede konstruktiv rådgivning og fair drøftelser undervejs som gjorde processen meget vellykket!

1 de mayo de 2024

Ombygning

Vi har haft Jannik Jørgensen fra Compara til at hjælpe os med tegninger, byggetilladelse, projektering, udbud og byggestyring ved ny 1.sal. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og hele processen forløb problemfrit.

30 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse med udskiftnng af tag

Vi havde fornøjelsen af Compara, hvor vi havde Mads som rådgiver til vores tagprojekt i Stenløse.
Vi havde første møde som indeholdt besigtigelse og hvad vi havde af ønsker til vores nye tag. Vi følte os godt tilpas hos Compara og blev mødt af en professionel person, som vi kunne mærke brændte for sit fag og vidste hvad han talte om og kunne tilføje ting som vi ikke selv havde tænkt over. Han var god til at give sig tid til at forklare og sætte sig ind i vores situation.
Mads lavede en udførlig arbejdsbeskrivelse, som vi sammen gennemgik over telefon, så vi var enige om det han indhentede tilbud på.
Efter første møde, indhentede han tre tilbud og kom med sine råd til os.
Vi valgte et tilbud og der blev herefter aftalt et byggemøde, hvor entreprenør, Compara og os, kunne se hinanden i øjnene, samt underskrive entreprisen.
Efter udførslen af opgaven, kom Mads ud og fortog en besigtigelse af arbejdet som var udført.
Vi valgte at betale for en kontrol af det udførte arbejde, da det gav os ro i maven. Her mødes entreprenør, Compara og os og gennemgik det udførte arbejde Sammen.
Compara fandt nogle små detaljer som vi ikke selv ville have set, men som også blev rettet på stedet.
Så her var tale om små detaljer, som nok aldrig kan undgås i sådan et større projekt. Så intet negativt herfra, og det var noget som blev fixet på stedet.
Compara har flere de samarbejder med, og kender derfor til det arbejde der udføres af de forskellige.
Det som man godt kunne være urolig ved, var at det kunne ende med at blive til entreprenørens fordel. Men ikke her. Vi var ikke et sekund i tvivl om at Compara var her for vores skyld.
Der skete et par uheld, som kan ske i et større projekt, hvor entreprenør kom til at ridse to vinduer og vores nye varmepumpe udvendigt i forbindelse med nedrivning. Her blev der aftalt at vi tilbageholdte et beløb, indtil skaderne var udbedret. Og det er de blevet uden nogen problemer eller sure miner. Og det kalder jeg super god service og stadig rigtig god oplevelse.
Så jeg kan varmt anbefale Compara, hvis man ønsker tryghed, god rådgivning, samt en god pris på ens tagprojekt.

4 de enero de 2024

God og professionel rådgivning

Vi har haft Compara på et projekt, som indbefattede ombygning af 1ste sal og udskiftning af tag, som skulle integrere tilbygning, samt indretning af loftsrum til beboelse. Compara har meget professionelt rådgivet hele vejen fra det akitektoniske udtryk, over udfærdigelse af byggeansøgning, udarbejdelse af projekt- og udbudsmateriale til tilsynsopgave under byggeriet. Vi har haft et godt og udbytterigt smarabejde med Jannik Jørgensen fra Compara.

19 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede gode priser og gav et trygt forløb

Brugte Compara ifm. udskiftning af 340m2 tag. De fandt en række fornuftige tag-entreprenører blandt deres kendte entreprenører og vi endte med en fornuftig pris. Undervejs kom Jannik Jørgensen med gode vurderinger af de enkelte. Dem der ikke kunne finde ud af at svare og få det hele med, blev fravalgt og erstattet. Således stod vi tilbage med en tryg fornemmelse af at udbuddet sluttede med den rette entreprenør, til den rette pris dvs. uden ”nordsjællands-tillæg”, men heller ikke dumpingpris fordi noget var glemt, som man så bagefter kan risikere at skulle diskutere.
Vi valgte derefter at have samme Jannik Jørgensen til at følge byggeriet hele vejen til aflevering. Undervejs kom han med god faglig sparring omkring løsninger, bl.a. da vi ved samme lejlighed endte med at få isoleret en del af facaderne. Der blev løbende ført kontrol med at det var de rigtige materialer og at ting blev indbygget korrekt, ligesom det blev kontrolleret at stilladset stod korrekt og ikke ødelagde hus eller have.
Fra mine egne +20 år i byggebranchen ved jeg det fint med alverdens garantier, men det er bare bedre hvis det er lavet ordentligt fra starten.

14 de abril de 2024

God hjælp til førstesalsprojekt

Vi fik rigtig god hjælp af Compara og Jannik Jørgensen til at lave vores førstesalsprojekt. Vi var meget tvivl om, hvordan vi skulle gå til projektet omkring at bygge en førstesal på vores hus, så vi tog imod tilbuddet fra Compara om en pakkeløsning og en mini-udbudsproces.

Helt overordnet er det gået rigtig godt: vi fik udformet ansøgningsmaterialet til kommunen og har fået bygget den ønskede førstesal til den pris vi aftalte – med den ekstra sikkerhed der lå i, at Jannik førte tilsyn og kontrollerede det udførte arbejde.

I bagklogskabens lys, så er der selvfølgelig skønhedsfejl i så lang en proces, hvor også Compara kunne have gjort det endnu bedre – f.eks. ved i højere grad at forklare de valg, som Compara traf på vores vegne, som vi har svært ved at forstå.

1 de febrero de 2024

God oplevelse!

Jeg fik rigtig god og kompetent rådgivning på mit projekt: Nyt tegltag på rækkehus. Byggekonsulenten var rar, effektiv og faglig god. Måtte dog droppe sagen pga økonomien.

31 de enero de 2024

Pålidelig rådgivning

Vi har haft Carl som rådgiver på vores tag. Alle aftaler er overholdt og vi har følt os trygge i forløbet. Eneste minus, og derfor ‘kun’ 4 stjerner er 2 morgenmøder hvor Carl har været så forsinket, at vi har måtte aflyse

26 de febrero de 2024

Positiv oplevelse

Har haft et indledende møde med Thomas Vester fra Compara, hvilket har været en positiv oplevelse. Thomas gav sig god tid ved gennemgangen af vores hus og drøftelse af muligheder og sendte efterfølgende en grundig gennemgang af de forskellige opgaver, omkostninger og faser i husprojektet. Indtil videre et meget positivt indtryk.

17 de enero de 2024

Kompetent og god rådgivning

Compara og især Jannik Jørgensen har hjulpet os igennem en større renoveringsopgave på en klassisk murermester villa. Deres rådgivning og høje kompetencer har været en meget stor hjælp og de får vores bedste anbefalinger.

6 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jannik var kæmpe støtte hele vejen

Compara har hjulpet os med at ombygge vores 1. sal fra ubeboeligt loftrum med spær allevegne til to gedigne værelser til vores to piger. Jannik Jørgensen har været en kæmpe støtte hele vejen igennem projektet. Jannik er både behagelig og professionel at arbejde sammen med - en vaskeægte guttermand, som vi kan give vores fulde anbefaling.

1 de febrero de 2024

Suveræn og professionel rådgivning

Suveræn og professionel rådgivning. Vi havde forventet en større renovering eller udskiftning, men fik - gratis - vejledning om, alene at fikse et par småting. Derudover stillede Tobias sig til rådighed for efterfølgende dialog med egen håndværker. Kæmpe ros og anbefaling herfra. Tak.

21 de diciembre de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.