Goede training voor het kennismaken met AI. Er was tijd om alle vragen van cursisten te beantwoorden. Goede opdrachten binnen de cursus waardoor je zelf aan de slag kon.
La empresa ha respondido
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Ver más
La empresa ha respondido
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de econnect omgeving of op aanvragen van examens. Weinig reactie via de mail. Telefonisch erg slecht bereikbaar.. al met al erg teleurstellend.

Respuesta de Computrain
Computrain komt afspraken niet na. Als ze niet leveren, geven ze ook geen geld terug. Personeel is uitermate onvriendelijk.
U (Computrain) heeft voor meer info gevraagd. Ik heb Computrain eerder een handreiking gedaan, maar dat werd beantwoord door meer intimidatie, dus uit zelfbescherming geef ik liever geen persoonlijke info. Het gaat trouwens om een testcenter van Computrain, waar ik zeer onbeschoft behandel ben.

Respuesta de Computrain
Ik heb een vraag gesteld via whatsapp. Hoe zou volgens hun de volgende werkdag op gereageerd worden maar nu na 3 dagen nog geen antwoord. Ik heb een plek gereserveerd voor een online training. Het is de bedoeling dat er contact wordt opgenomen met mij maar nog niets gehoord. Gemaild om te vragen waarom ik niks hoor en daar hoor ik ook niets op. Aanbieder was me aangeraden maar ik begrijp niet waarom. Het lijkt er niet op alsof ze cursussen willen verkopen.

Respuesta de Computrain
Update: Via eigenaar Salta Group is er inmiddels actie ondernomen. De factuur is er en zowel Salta Group als Computrain hebben excuses aangeboden en beterschap beloofd.
Inmiddels ben ik twee maanden aan het bellen en mailen om een factuur te ontvangen. Dat zou toch niet zo moeilijk moeten zijn. Die factuur had ik nodig om de cursus vanuit mijn studiebudget te kunnen betalen. Ruim van tevoren met Computrain afgesproken dat zij op korte termijn een factuur aan zouden leveren maar dat duurt nu al acht weken. Inmiddels is het studiebudget gesloten en loop ik dus een paar duizend euro mis. Dankjewel Computrain!
Telefonisch duurt het bijna een uur voor je contact hebt, op mail wordt nauwelijks gereageerd en via Whatsapp komt er helemaal geen antwoord. Terugbelverzoeken worden compleet genegeerd. Soms hielp het iets als ik direct contact opnam met moederbedrijf Salta Group. Ik baal hier echt stevig van en zal Computrain dan ook zeker niet aanbevelen bij anderen.

Respuesta de Computrain
Het is lichtelijk ironisch dat je weken lang leert hoe processen verbeterd kunnen worden, en hoe je bv. op klanttevredenheid kunt sturen, om vervolgens via Computrain een examinering probeert aan te schaffen en dit totaal onmogelijk blijkt omdat hun processen totaal niet op orde lijken te zijn.
Waar Computrain vroeger hét merk binnen de IT wereld was voor trainingen en examinering, lijken ze tegenwoordig een bij elkaar geharkte verzameling van een onbereikbare klantenservice en een niet functionerende website.
Heb je via de website een bestelling geplaatst? Je kunt fluiten naar bevestigingse-mail.
Stuur je vervolgens een e-mail naar de klantenservice? Je krijgt geen reactie.
Vul je daarna het klantcontactformulier in? Na het obligate bevestigingsmailtje blijft het muisstil.
Het is buitengewoon spijtig; Computrain was vroeger één van de beste partijen voor trainingen en opleidingen.
Gelukkig zijn er andere partijen die hun processen wel op orde hebben.

Respuesta de Computrain
Heel anders dan verwacht....
Tijdens de cursus krijg je bij iedere onderwerp een uitlegvideo. In deze video laten ze allerlei dingen zien en geven ze uitleg. Vervolgen krijg je maar 1 kleine opdracht en is het onderdeel afgesloten. Dit is vaak het makkelijkste onderdeel uit de uitlegvideo. Je kan dan niet verder oefenen met de andere dingen die ze in video hebben laten zien.
Daarnaast zijn de tabellen/grafiek die ze gebruiken niet beschikbaar om zelf nog het één en ander te ontdekken.
Nog een nadeel: Je krijgt geen certificaat ofzoiets. Je kan alleen een pdf downloaden waarin je screenshots krijgt van je voortgang.

Respuesta de Computrain
Ongelofelijk slecht bereikbaar, inschrijving voor trainingen kon maar niet afgerond worden en antwoord via verschillende kanalen bleef uit. Nadat eindelijk iemand de telefoon aannam, bleek dat de eerste training die nog op de website stond niet eens doorging. Zelden slechtere klantenservice meegemaakt.

Respuesta de Computrain
Ervaren trainer en feilloze aanmelding
De training was makkelijk te regelen en de trainer was een zeer kundige en enthousiaste verteller.

Respuesta de Computrain
Prima training, heeft mij geholpen om de verschillen tussen (grote) projecten en programma's duidelijk te krijgen.

Respuesta de Computrain
De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.

Respuesta de Computrain
Heel blij met deze training, zeker een aanvuling op de theoretische Microsoft learn voor het diploma

Respuesta de Computrain
Ontzettend fijne lessen waar een uitstekende combinatie tussen lesstof en oefenen met deze lesstof wordt gegeven. De format is duidelijk goed doordacht opgezet.

Respuesta de Computrain
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed te gaan, echter kwam een deel van het cursusmateriaal pas een week na de cursus. De cursus zelf was goed, hoewel duidelijk was dat het geen vaste Computrain docent was. Docent gaf een goede cursus, maar merkbaar dat hij moest zoeken naar aansluiting met aangeleverde presentatie en werkboek.

Respuesta de Computrain
Training beslaat niet de voor examen gevraagde eisen

Respuesta de Computrain
Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de beoordeling ook voor Computrain. De planning van ICT Improve is zeer slecht, omdat thuisstudie nodig is maar dit praktisch niet haalbaar is. Overigens wordt het examen ingepland op de laatste trainingsdag. Dus voor zelfstudie geen tijd.

Respuesta de Computrain
Enthousiaste maar warrige trainer, die geen duidelijke lijn weet te leggen in de lesstof en het framework zelf. Derde sessie, die voor voorbereiding examenstof bedoeld was, bleek ook nodig om alle stof aan de groep uit te leggen.

Respuesta de Computrain
Heldere opzet van de training waarbij de trainer in staat was om aan de goede theoretische basis ook voldoende praktijkvoorbeelden te koppelen en ruimte te geven aan discussie binnen de groep voor de eigen praktijk. Dit zorgde ervoor dat het goed beklijft en toepasbaar wordt gemaakt.

Respuesta de Computrain
Prima training, sloot aan bij mijn behoefte.
Goede trainer, goede locatie.