Bestilte en varer den 5 januar, som var på lager... og de får først sendte den, den 15 januar... fra tyskland... hvor den så først er ankommet den 18 januar... Bestilte selvsamme varer ved et ande... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Produktet jeg modtog er i orden, men 1 stjerne koster når man skal bedømme det. Når man vælger produkt analyse (fra jeres mail) ,kommer man ind i et salgs vindue. Dette er muligvis en fejl på jeres... Ver más
De reklamerer bl.a. med salg af små tandhjul og viser fine billeder som i nogle tilfælde ligner det som beskrives, men slet ikke stemmer overens med målskitser. I andre tilfælde er der ingen målskit... Ver más
har sent en boremaskine til rep efter 6 uger fik jeg svar at de fundet 3 fejl ved maskinen og alle 3 fejl var sjovt nok ikke dækket af garantien men de ville gerne lave maskinen vis jeg betalte 120 eu... Ver más
Produktet var perfekt
Produktet var perfekt, men leveringstiden var desværre lidt lang, pga. varen manglende på lageret
Ikke nogen speciel god oplevelse
Sammenlignet med alle de andre web-shops vi handler hos, er Conrad ikke særlig gode til at holde kunden informeret om ordre status, derudover er leveringstiderne vi har oplevet de 3 gange vi har handlet der - ekstrem langsom... når man samtidig ikke bliver informeret ordentlig kan den samlede oplevelse ikke blive til mere end 2 stjerner.
Altid et besøg værd
Altid et besøg værd.
Gode varer og hurtig levering.
alt gik lige efter bogen
God og billig handel
Meget tilfredsstillende service!
Hurtigt - godt - billigt
Hurtigt, godt og billigt.
Kunne ikke ønske mig det bedre.
Super
Har benyttet Conrad flere gange, og har altid været tilfreds. De fleste varer er på lager, og bliver leveret meget hurtigt.
Høj kvalitet og varen kun hurtig
Høj kvalitet og varen kun hurtig.
Jeg vil bestemt lægge en ordre der igen.
Rigtig godt tilfreds
Rigtig godt tilfreds.
De fik varer hjem tidlig ved udgivelse, og til gode priser.
Ingen problem med at få byttet en defekt vare, så også super service. Thumbs up herfra.
Positiv oplevelse
Det er positivt at alle varer inkluderer manualer man kan downloade. Al udstyret passede med det jeg havde bestilt, og varerne kom så hurtigt de kunne når man tager Jul og Corona i betragtning. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Conrad
Jeg fik en super god ordre som kom til…
Jeg fik en super god ordre som kom til tiden så Conrad er et godt sted at handle
Godt sted at handler gør det igen
Hurtig service trods juletravlhed
Hurtig service trods juletravlhed. Gode produkter til prisen.
Jeg Fandt Mandens Julegave på CONRAD.dk
Jeg Fandt Mandens Julegave på CONRAD.dk
og DEN KOM HURTIG EFTER BESTILLING
Det tog en uge mere at afsende varene
Det tog en uge mere at afsende varene, men pengene trak de til den oprindelige leverings tid
Leveret til tiden
Leveret til tiden, til aftalt pris og som altid - produkt og indpakning bare i orden
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.