1. Agencia de certificación

We at Construction Cards Helpline help construction workers to obtain their CSCS cards, training, qualifications, and more so tgat they can work on construction site safely.

3,8

Muy bueno

Suele tardar más de 1 mes en responder

I originally applied for my card in…

I originally applied for my card in 2022 which I did not receive, due to this my test documents expired after 2 years. I had redone my test paid addition fees up to £120 now. And now I have waited a further 6 months, while chasing every week they continuously have told me 2 weeks every week with their apologies. I have now demanded my money back which I have yet to receive. I will be attending their office if this doesn’t get refunded promptly.

12 de diciembre de 2025
Logotipo de Construction Cards Helpline

Respuesta de Construction Cards Helpline

Thank you for your review. However, the information you have shared does not relate to our company.

We were not fully operational in 2022, as you have mentioned applying during that year. Additionally, we have no record of any payment made by you. We do not charge £120 for any test or related service, and this amount does not match our pricing structure.

If you believe you have made a payment to us, we kindly ask you to share a valid invoice or proof of payment so we can investigate this matter further. Without any record or documentation, we are unable to verify your claims.

It appears there may be some confusion with another company of a similar name. We respectfully request that reviews be posted only after a genuine experience, as inaccurate reviews can mislead customers.

We take customer satisfaction seriously and currently maintain a 100% fulfilment rate for confirmed clients

Thank you Ms Rose

Hi I’m heart full thank to your company to assist me well particularly your staff Ms Rose assist the procedures clearly and made me scare free and she send the pdf files for exams it’s too helpful to me I greatly appreciate those stuffs what you are done for me and once again thank you

23 de enero de 2025