Bestilte et skohorn torsdag og fredag kunne jeg afhente det. Fedt med så hurtig forsendelse. Kan kun anbefale siden, alt var super.
Consulta las opiniones de los clientes
Speed-light delivery and great price. ☺️ Originally I was skeptical reading the comments here, but decided to give it a go. The parcel arrived extremely fast - also dispatched the same day. The prod... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg ser med forundring at denne virksomhed får så mange fine anmeldelser, - for min oplevelse med Cool Nordic er da ikke noget at prale af. Et produkt (Karkludeholder) modtaget ultimo Maj, - al... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget venlig,hurtig og kompetent…
Meget venlig,hurtig og kompetent betjening. Alt fungerede perfekt også
med aftalt afhentning i Nærum.
Mvh Mira

Respuesta de Coolnordic
Fantastisk service og lynhurtigt👏🏻.
Fantastisk service og lynhurtigt👏🏻..
Jeg kommer helt sikkert retur. Anbefaling herfra.

Kundeservice I top!
Virkelig god og positiv kundeservice!
Det giver 5 stjerner!
Tak for gode råd og vejledning.

Dårlig kundeservice
Jeg har haft købt nogle knager til håndklæder hos Coolnordic. En ordrer på ca. 650 kr. På hjemmesiden oplyses det at de er i massiv messing og intet andet. Jeg modtager knagerne, og ser til min store ærgrelse at de er i børstet messing. Jeg ringer derfor til Coolnordic, som oplyser at de ikke har oplevet problemer med det før, men hvis jeg gerne ville have det, kunne hun godt ændre beskrivelsen inde på hjemmesiden. Jeg giver dem 1 stjerne af flere årsager:
1. Det skal ikke være for min skyld at Cool Nordic har en god nok beskrivelse på deres hjemmeside. Det bør være deres interesse, såfremt de ønsker tilbagevendende kunder.
2. Jeg fået af vide at jeg blot kan sende dem retur. Jeg opdager nu, til min store ærgrelse at Cool Nordic har valgt at trække mig for returfragt. At de vælger at træffe den beslutning, på baggrund af at deres beskrivelse ikke er god nok, det er jeg uforstående overfor.
I stedet kunne en respons have været: Tusind tak fordi du tager dig tid til at ringe ind og oplyse os. Det beklager vi selvfølgelig, da vi ønsker at skabe værdi overfor vores kunder og have en gennemsigtig hjemmeside. Vi sørger selvfølgelig for at du ikke skal betale returfragt, da det ikke var muligt for dig at vide om de var i poleret messing eller børstet messing.
Vær nu sød at tænk over jeres kommunikation. Det er et hårdt marked I er i, og jeg kommer i hvert fald ikke retur som kunde eller sender nogle anbefalinger videre.
————-
Opdateret:
Jeg er nu blevet kontaktet af Cool Nordic, som tilbagebetaler fragten også.
Tak til Coolnordic for at reagere hurtigt efter denne anmeldelse, så duer deres kundeservice jo måske alligevel.
Jeg ændrer fra 1 stjerne til 3 stjerner, da det er dejligt der bliver reageret.
———-
Svar til Cool Nordic:
Hvordan kan I skrive at jeg ikke havde kontaktet jer? Jeg ringede til jer som det første da jeg åbnede pakken. Dette har Birgitte også skrevet til mig på mail i dag, altså at hende og jeg har talt sammen.

Hurtig ekspedition af ordre
Super hurtig ekspedition, og nemt og problemfrit at få kontakt med shop.

Respuesta de Coolnordic
Super service. Jeg hentede min bestilling i Nærum, da jeg ikke bor langt derfra.
Pakken var lagt klar på aftalt sted.

Perfekt
Venlig support, god pris og varen kom dagen efter rigtig god oplevelse. SUPER

Respuesta de Coolnordic
Hurtig levering og virkelig god…
Hurtig levering og virkelig god kundeservice! 10 stjerner!

Respuesta de Coolnordic
Super kundeservice og super lækkert…
Super kundeservice og super lækkert sortiment.

0 stjerner for kundeservice
0 stjerner for kundeservice. Kryds fingre for ikke at modtage en defekt vare. Jeg har købt fire knager fra OYOY hvor 1/4 af skruerne fungerer og de resterende har ikke et gevind til skruemaskinen. Det skriver jeg til kundeservice. De henviser til en video hvor der vises hvordan skruen skal skrues i.. bortset fra der jo ikke er gevind. Hertil får jeg besked på at jeg ‘bare’ skal bruge knagen som håndtag og skrue skruen ind i rawplugs. Dette kan ikke lade sig gøre. Har forsøgt og nærmest med brandsår i hånden. Står nu med en skrue halvt i væggen og knagen går løs når man bruger den som håndtag til at få skruen ud... skriver igen til coolnordic der ignorerer at det ikke kan lade sig gøre på deres kreative måde at få knagen i væggen men at jeg skal anskaffe mig en polygribtang når skruen skal ud.. ja, tænker egentlig man burde yde en eller form for service når man leverer en defekt vare. Endnu ikke.

Fem stjerner
Gode priser, hurtig levering og god service ved modtagning af forket vare.
Webshop i øjenhøjde
Hurtig og effektiv kundeservice samt god flexibilitet vedr. afhentning af min ordre.
Stort 5-tal !
Vi bestilte en magnet til vasken
Kort tid efter flækker produktet i plastikken.
Jeg skriver en mail med vedhæftede billeder af produktet.
De svare lyn hurtigt at det kunne de godt se, og at de sender en ny.
Nu har jeg så modtaget pakken med en ny, sammen med den har de vedlagt 8 flotte vaskekludde som en undskyldning.
Det er dælme kundeservice og kunde pleje så det batter !
Vil helt sikkert have jer i tankerne igen ved andet køb.
Tak og glædelig jul til jer også 😁
Hurtig levering og alt som beskrevet
Super hurtig, og pakket flot ind.
Her kan man knap nå at bestille, før varen er på adressen, det er der nogle der kunne lære af. Super godt pakket ind, lækre sager I sælger, begge gange inden for få dage, kom varen dagen efter, selv om der blev bestilt sent på dagen. Kan ABSOLUT anbefale alle at tage et kik ind til Coolnordic, I vil ikke fortryde Jeres køb.
Super god service
Super god service! Handler gerne hos CoolNordic igen.
Hurtig levering - skidt returnering
Hurtig levering - dog skal jeg selv betale 65kr. for at sende en varer til 149kr. retur. Penge som jeg ikke vil få returneret.
Firmaet kunne godt arbejde på bedre kundeservice, og retur.

overpriser-vær opmærksom.
Jeg har lige købt et sengetæppe vintage flower 260x260 hos Cool Nordic, der var på udsalg.-Desværre kan jeg se det samme tæppe er på udsalg hos Design Letters uden det er et særtilbud og her er prisen 699kr-og da jeg ved Cool Nordic og Design Letters samarbejder må forretningen have kendskab til prisnedsættelser hos hinanden.
La experiencia Trustpilot