Copenhagen Beauty Academy ApS Opiniones

4. Servicio de depilación por láser
  5. Clínica de maquillaje permanente
  6. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Copenhagen Beauty Academy er både en skønhedsklinik og en beauty school med fokus på kvalitet, faglighed og gode kundeoplevelser. Vi tilbyder professionelle beauty- og hudplejebehandlinger udført af erfarne specialister samt kurser og uddannelser for dem, der ønsker at udvikle en karriere inden for beautybranchen. Vores mål er at skabe synlige resultater, trygge forløb og høj kundetilfredshed – både for vores kunder i klinikken og vores elever på skolen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Perfekt oplevelse

Har for to dage siden fået lavet lash lift +farvning af bryn og vipper og kunne ikke være mere tilfreds. Og jeg har meget korte vipper, men nu kan man se mine vipper uden at jeg skal bruge meget mascara.
Shifa er utrolig professionel og dygtig, men også meget behagelig og får én til at føle sig tryg og velkommen.
Dette var min første gang, men helt sikkert ikke den sidste og med garanti vælger jeg Shifa igen.
Jeg kan varmt anbefale stedet og ikke mindst Shifa som behandler.
Mvh Pernille.

22 de julio de 2026

Kan anbefales

Klinikken var helt ny og jeg blev taget så godt imod.
Jeg fik lavet lashlift med farve. Det har jeg prøvet flere forskellige steder men resultatet her, var det bedste jeg har haft.

1 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet en ansigt behandling i…

Jeg fik lavet en ansigt behandling i dag. Dybde rens, var det hun anbefalede mig og det var så godt som du kunne være:)

Fik fornemmelsen at ikke var “flere penge” de var ude efter. Og faktisk tænkte på mig som kundes behov:)

Tak Shifa. Og på gensyn

9 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Copenhagen Beauty Academy. Fra det øjeblik jeg kom ind, følte jeg mig velkommen og i trygge hænder. Jeg fik en ansigtsbehandling af Shifa, og hun var utrolig dygtig, professionel og omsorgsfuld gennem hele behandlingen.

Shifa tog sig tid til at forklare processen, lyttede til mine behov og sørgede for, at jeg følte mig afslappet og godt tilpas. Min hud føltes frisk, ren og strålende efter behandlingen, og resultatet var langt over mine forventninger.

Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på kvalitet, kundeservice og faglighed. Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Beauty Academy til alle, der ønsker en professionel behandling og en virkelig god oplevelse.

Tusind tak til Shifa – jeg kommer helt sikkert igen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Copenhagen…

Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Beauty Academy! Det har været en fantastisk oplevelse. Jeg har aldrig været den store fan af ansigtsbehandlinger, fordi jeg sjældent har set de store resultater. Men efter 3 år hos min elskede Shifa kan jeg ærligt sige, at min hud aldrig har haft det bedre. Jeg kunne ikke være mere tilfreds! ❤️

8 de junio de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.