Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holdt hen i flere uger med leverancen - ingen service Jeg kan kun bakke op om de tidligere anmeldelser. Bestilte 3 lamper, modtaget d.d. 2 stk.. Har i dag været hos GLS, da pakken var tapet med GLS... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Må desværre bakke op om den der skriver svindel. Kundeservice er ikke tilgængelig på telefon. Der henvises på telefonsvare til chat på hjemmeside, som ikke findes. Mail besvares ikke. Den en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag köpte en bordslampa som visade sig vara defekt, initialt lyste den endast bara ett par timmar trots full laddning. Efter en kort tid slutade den helt att fungera. Nu begär de att jag ska köpa emb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service. Havde bestilt en sølv lampe, men fik næste dag besked pr mail ,om forlænget ventetid. Bestilte så en sort lampe istedenfor og dagen efter , var den at hente hos GLS som havde sen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Copenhagen Light er Glostrup El & Belysningscenter's online webshop. Vi har over 30 års erfaring med lamper, pærer og tilbehør. Med et stort udvalg af kvalitets- og designerlamper håber vi at kunne hjælpe vores kunder med det rigtige valg af lys og lampe, helt fra starten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke bordlamper og gos service

Bestilte to bordlamper efter at have set reklamen på FB. Har lige modtaget dem....de blev hurtig leveret. Kvaliteten er i top og de ser ud som på reklamen. Glæder mig til at få dem prøvet af.

11 de enero de 2026

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Flot lampe. Købte for over 1år siden.3 stykker. . Dengang god service. Men efter halvt år fungerede de elendigt.
De tænder bare man går forbi dem. Måske ryster bordet lidt. De er ikke til at indstille. Opladt om aftenen.
Næste morgen har de tændt sig selv og har brugt opladningen.
De er ganske upålidelige.
Jeg synes stadig de er flotte.
Men er ked af el, der er så upålideligt.

1 de enero de 2026

SCAM

SCAM, dont buy from this store.
I bought 2 lights and they got stop working in a short period of time. I got replace and it fails again and then I lost the contact with customer service...

8 de noviembre de 2025

Svingel!!!!!!!

Har aldrig fået den lampe jeg har bestilt, pengene blev trukket med det samme. Firmaet er konkurs, hvorfor er hjemmesiden så ikke blevet lukket? Man kan stadig bestille på hjemmesiden og pengene bliver trukket, Hvorfor har kuratoen ikke lukket side?
Jeg har den 09.02.25 stadig ikke fået lampen eller fået svar på mine mails, Forstår ikke at hjemmesiden ikke er lukket. Har heller ikke hørt fra kuratoren.
Se DR1 kontant, Farvel og Dubai,
Tror ikke jeg får mine penge tilbage, men melder dem nu til politiet.

7 de noviembre de 2024

kan man give minus 100 stjerner

kan man give minus 100 stjerner, så vil de tage førstepladsen på svindel, det er lamper der er købt hos Temo , i kina , til 50 kr , ham der har det er en karl smart i en fart , Hold jer væk

6 de febrero de 2025

Non existing customer service

My older mother orderd two lamps from Copenhagen light. One of them broke down after a few months and she has tried to get in contact with customer service to get this fixed. She has sent multiple emails but gets no response from the company.

4 de diciembre de 2024

FALSK MARKEDSFØRING

FALSK MARKEDSFØRING
Ud fra tilsendt annonce bestilte jeg en gulvlampe d. 10. November. Ved første ordre blev jeg lover 10% - som ville fremgå af betalingen. Den oplyste rabatkode virkede ikke, så inden jeg afsluttede ordren sendte jeg en mail til kundeservice att. Casper som havde stået for annoncen, og med angivelse af at hvis ikke der blev trukket 10% fra prisen, var ordren annulleret. Der kom svar tilbage, at Casper ikke længere var i firmaet, og at firmaet var solgt.
Stor var min forundring, da der kort tid efter kom en ordrebekræftelse på varen - uden fradrag af 10%- og endnu større var min forundring at beløbet ville blive trukket på mit Mastercard, til trods for, at jeg havde oplyst min visa/dankort nr, men aldrig afsluttet bestillingen. Jeg har 2 gange skrevet til kundeservice - de reklamerer med at der svares indenfor 24 timer, men aldrig fået svar. D. 14/11 fik jeg besked om at lampen ville blive leveret på adressen men ikke noget tidspunkt 16:30 var jeg væk i 1 time - men kl 16:45 havde GLS forsøgt at aflevere pakken- nu kunne jeg hente pakken i GLS på Islands Brygge, jeg bor på Christians havn, og kan ikke forstå at man ikke afleverer den i nærmeste GLS shop, som der er flere af.
Jeg har hentet pakken - men er dybt frustreret over den falske markedsføring med lovning på 10% i rabat, at der ikke svares på henvendelser indenfor 24 timer, og at en ordre ekspederes selv om bestill8ngen ikke er endelig færdig.
JEG MÅ PÅ DET KRAFTIGSTE FRARÅDE AT HANDLE HOS COPENHAGEN LIGHS - der er fulde af løgn.
De får kun 1 stjerne, da jeg ikke kan give m8ndre.

14 de noviembre de 2024

Skodfirma

Skodfirma
Lamperne fungerer ikke
Har gentagne forsøgt kontakt vis mail ingen reaktion
Intet telefon nr.
HOLD JER LANGT VÆK
Bliv desværre forelsket i lamperne og de reklamerede med at de var et dansk firma 🙈🙈😠😠

1 de noviembre de 2024

Har bestilt 2 lamper kun fået 1

Har bestilt 2 lamper. Kun fået 1 og pengene er trukket.
Har skrevet flere mail og får ingen respons og man kan ikke ringe til dem
Kan ikke anbefale at handle hos dem

8 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet.
Bordlamperne vælter simpelthen uden man røre dem. De er alt for ubalanceret.
Jeg blev desværre forelsket i dem , og tænkte det var bedre end Kina lamper. Men det ca det samme. Mange penge for dårlig kvalitet. Min lampe væltede på et bord ved en lille rystelse og så gik den i stykker. Det hele indeni er plastik, så der samme som Kina lamper.

22 de septiembre de 2024

Modtaget 2 forkert lamper

Jeg har lang om længe modtaget mine 2 små bordlamper efter 15 dags rejse fra Kina til Danmark.
Jeg har modtaget 2 lamper, men det er slet ikke dem jeg har bestilt på deres hjemme side. De ligner dem næsten, men det er ikke den rigtige. Dem jeg har fået ligner dem som andre firmaer sælger for 300 kr og jeg har givet 1099 for 2 lamper.

6 de septiembre de 2024

Elendig service

Bestilte 2 lamper d 10/8. Fik bekræftigelse på at vi ville få leveret efter 3 dage. Har intet hørt , har skrevet flere mail .uden held.
D 20/8 trækker de pengene på vores konto , og vi har intet fået leveret. Har efterfølgende skrevet flere gange uden respons.
Vi har nu taget fat i banken, som har fået al den korrespondance vi har haft med firmaet. Så håber vi at de kan hjælpe med at få vores penge retur .
Det største svindelfirma , så bestil endelig ikke hos det svindel firma

10 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.