Vi havde et super kursus med Rasmus. Han har en fed energi og formår at gøre øvelserne konkrete. Han er godt til at inddrage eksempler der sætter førstehjælpskurset i kontekst til virkeligheden.
Consulta las opiniones de los clientes
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid været opsat på at besvare alle spørgsmål og afklare alle detaljer. Han har været meget kompetent og motiveret, o... Ver más
Vi havde Rasmus ude i mødregruppen. Han var virkelig god til at forklare det hele og gøre det nærværende og relevant. Han holdt hele tiden øje med om nogen af os gik glip af noget centralt og lavede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Eksperter i førstehjælpskurser. Vi tilbyder førstehjælpskurser i hele Danmark, for at du kan være i stand til at yde førstehjælp i din hverdag.
Información de contacto
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, Dinamarca
- info@corhelp.dk
- corhelp.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det har været meget lærerigt og spænde…
Det har været meget lærerigt og spænde på samme tid
Cecilie har har bare en super god måde at fortælle og undervise på
Vil helt klart anbefale jer & hende hvis nogen spørger mig

Respuesta de CorHelp
Cecilie gjorde dagen mere spændende
Cecilie gjorde dagen langt mere spændende, end jeg havde forventet den ville blive. Der var en god blanding af ting vi skulle, så det ikke blev kedeligt. Tak for i dag :-)

Underholdende og lærerig!
Utroligt underholdende og ikke mindst lærerig! Jeg er utroligt glad for at have haft Cecilie som instruktør til mit førstehjælpskursus og kan varmt anbefale CorHelp. Tusind tak!

Trafikrelateret førstehjælp med CorHelp
Cecilie fra CorHelp underviser alle vores elever i trafikrelateret førstehjælp i forbindelse med deres kørekort.
Alle vores elever oplever at førstehjælp hverken er kedeligt eller langtrukken, men tværtimod spændende, lærerigt og at de blive inddraget aktivt i en nytænkende undervisningsform hele dagen igennem.
Den største anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tiden gik hurtigt
Det er bare bedst når det ikke er kedeligt - og det sørgede instruktør Rasmus bestemt for at det IKKE var. Med rigtig god og relevant undervisningsmateriale og ikke alle mulige gamle historier. Der var plads til alle slags spørgsmål, og små pauser. Tiden gik hurtigt - derfor; De bedste anbefalinger her fra!
CorHelp får mine varmeste anbefalinger
CorHelp får mine varmeste anbefalinger. Nogle mødre og jeg var interesseret i et førstehjælpskursus med fokus på spædbørn og børn. Instruktør Rasmus gjorde kurset spændende og interessant og besvarede med glæde på alle vores spørgsmål. Der var både plads og tid til at vi kunne give vores børn mad og det blev taget med et smil hvis et af børnene blev utilfredse.
Tak for at gøre os parate på det værste tænkelige - vi håber aldrig vi får brug for det i praksis. 🤗
La experiencia Trustpilot