Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin dialog lige fra begyndelsen Flot design udkast og gode kreative idéer fra virksomheden produktet som før forventet og alt var som aftalt Der er allerede spille mange timers cornhole til stor g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld online bij cornhole.dk, ontwerp nog 2x laten veranderen. Wordt verzonden vanuit Nederland, en daar schreven ze ons adres verkeerd op. Toen konden ze van GLS ons niet vinden en moesten we extra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige købt nye bags. Fantastisk og hurtig service. Bestilte tirsdag og fik dem i dag Torsdag -selv med levering fra fjernlager. Giver mine varmeste anbefalinger til cornhole.dk . De har alt grej... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et custom premium sæt med eget print til, som ser fantastisk ud! Derudover fik vi status på ordren med tilhørende video af produktionen af vores sæt, leveringen skete før tid, og heref... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juegos
  2. Organizador de actividades al aire libre
  3. Tienda de deportes
  4. Servicio de alquiler de equipamientos deportivos
  5. Fabricante de juegos y juguetes
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

Cornhole dk er Danmarks førende leverandør inden for Cornhole spil. Vær med til at spille sommerens sjoveste udendørsspil! Dette spil er garanteret timevis sjov til familie fester, gæster og til de festlige. Cornhole er det klassiske spil hvor man kaster kornposer mod modstanderens mål for at samle point. Spillet har enkle regler, og passer godt til både store og små spillere. Sæt dit kongespil tilbage i skuret og få fat i Cornhole. Et sjovt spil for hele familien, der kan spilles både inde og ude.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I er alletiders og får den sidste…

I er alletiders og spillet er allerede blevet populært i hele familien. Tak for en god, venlig og hurtig handel. Nu vil jeg spare op til point tavlen 🥰🥰🥰🥰🥰

23 de julio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for den gode anmeldelse, den er vi virkelig glade for! Det betyder meget for os, og vi gør alt hvad vi kan for at yde det bedste for vores kunder hver dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super og hurtig service!!

8 de julio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for anmeldelsen Anders, vi er super glade for at du er tilfreds med vores service. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre alle vores kunder tilfredse hver dag.

Hurtigt og godt

Hurtig levering og spillet lever på alle måder op til forventningerne.

10 de julio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for de fine ord Brian, det er vi meget glade for. Perfekt at spillet lever op til forventninger, det havde vi nu også forventet :)

Kvalitet i top.

Hurtig levering. Kvalitetsprodukt.

9 de julio de 2023

Hej Ulla.
Vi er meget glade for at du skriver vores produkt er et kvalitetsprodukt, det mener vi bestemt også selv, og det vi slår os op på. Mange tak for de 5 stjerner!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Fint produkt, alt levede op til forventningerne!

2 de julio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for din anmeldelse Søren, den sætter vi enormt stor pris på. Så fedt at vores produkt lever op til forventningerne!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg vidste at der fulgte 8 poser…

Hvis jeg vidste at der fulgte 8 poser med havde jeg ikke behøvet at bestille 8 poser.

1 de julio de 2023

Hej Jepser,
Jeg er rigtig ked af at se at du har valgt at give os 1 stjerne på baggrund af dette. Det er ikke min intention at vildlede nogen, og det står derfor meget tydeligt både i produktbeskrivelsen, samt menuen under produktet "hvad indeholder pakken?", at spillet indeholder 2 bræt samt 8 poser :(

Derudover er poserne også vist i produktbillederne, så jeg ved ikke hvordan misforståelsen er sket. Derudover ville jeg glædeligt tage imod poserne igen og refundere beløbet for de ekstra poser hvis du kontakter mig - også selvom de er åbne. Du kan altid fange mig på tlf. 51779152, eller på mail Holger@cornhole.dk

Hurtig leverance

28 de junio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for anmeldelsen Troels. Dejligt at levering var som den skal være. Vi håber i bliver tilfredse med spillet :)

Megagod service!

27 de junio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for anmeldelsen Vegar, det er vi super glade for. Vi gør altid alt hvad vi kan for at yde den bedste service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig service og Levering... og de kom endda med en ny ide til layout

21 de junio de 2023

Hej Thomas/Sparnord.

Mange tak for den gode anmeldelse, det er vi super glade for.
Fedt at vi kunne hjælpe jer med layout. Vi håber at kunne levere mange flere spil til jer i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

High quality, fast and great service.

Great to work with, very fast and easy process from inquiry to delivery. Fast, high quality, helpful. Highly recommend these guys, they really helped us out with a late-notice order for a party and had the boards designed, printed and delivered within a very short time.
Thanks Cornhole.dk!

27 de junio de 2023

Hello,

Thank you so much for your positive review! We're thrilled to hear that you had a great experience with our service, especially in terms of speed and quality. It was a pleasure assisting you with your last-minute order for your party.

We greatly appreciate your recommendation and look forward to working with you again in the future.

Best regards,
Holger Asfeldt,
The Cornhole.dk Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hjælpsom ung mand, mega god service 😊

19 de junio de 2023

Respuesta de Cornhole

Hej Allan. Mange tak for de pæne ord! Jeg er super glad for at du er tilfreds med vores service. Og vi hjælper altid med et smil.

Super hurtig leverance

Super hurtig leverance, og service, da jeg ringede med spørgsmål.

15 de junio de 2023

Respuesta de Cornhole

Mange tak for din anmeldelse Mikael, vi er super glade for at kunne yde den bedste service til alle kunder og besvare jeres spørgsmål. Og tak at tage dig tid til at skrive anmeldelsen!

Kære Ole Hansen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet super service og hurtig levering hos os.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får en enestående oplevelse, og det glæder os at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig. Vi vil fortsat stræbe efter at levere den samme høje standard, som du har oplevet hos os.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Endnu engang tak for din tillid og din positive feedback! :)

Med venlig hilsen,

Hej Marendine,
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at du kan lide poserne - Et cornholespil er kun lige så godt som poserne, og derfor skal de naturligvis være i top kvalitet :)

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer, med massere af cornhole! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Customised for a company event

We purchased a number of customised cornhole games for a company event. They were really nice and delivered quickly to our offices in DK and elsewhere in Europe. I recommended cornhole.dk to people who came and played the game at the event and we had lots of fun with the game. We will keep using them for other company team days.

10 de abril de 2023

Dear Kat G.,

Thank you so much for your fantastic review! We're delighted to hear that you had a great experience with our customized Cornhole games for your company event.

We take pride in delivering high-quality products, and we're thrilled that you found our games to be really nice.

We greatly appreciate your recommendation of cornhole.dk to those who attended the event and enjoyed playing the game. There's nothing better than having lots of fun with our Cornhole sets!

We're honored that you plan to keep using our products for future company team days. We'll be here to provide you with exceptional service and top-notch games whenever you need them.

Once again, thank you for your kind words and for choosing cornhole.dk. We look forward to serving you again in the future.

Best regards,

Alt som bestilt

11 de mayo de 2023

Kære Anders Brøndum,

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os, og at alt blev leveret som bestilt.

Vi stræber altid efter at opfylde vores kunders forventninger, og det er fantastisk at vide, at vi har gjort det godt i dit tilfælde. Din tilfredshed er vores vigtigste mål, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at vores produkter og service lever op til forventningerne! :)

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Endnu engang tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi sætter pris på din støtte.

Med venlig hilsen,

God kvalitet og service

Jeg købte sæt med to cornhole spilleplader og sækkeposer plus opbevaringspose. Kvaliteten lever helt op til vores forventninger. Super hurtig levering. Kan varmt anbefales.

4 de mayo de 2023

Kære Tanja,
Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Jeg er utroligt glad for at høre at det lever helt op til jeres forventninger. Jeg ønsker jer en rigtig god sommer med massere af cornhole!

Endnu en gang tak for din støtte! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og produkt i top

16 de abril de 2023

Hej Cramer,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Cornhole.dk! Det betyder utroligt meget for os at høre din feedback, og jeg er utroligt glad for at du syntes godt om både vores produkt og service :)

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer, med massere af cornhole! ;)

Sommeren hit!

Vi købte nogle cornhole sæt til vores påskefrokost, hvor de lavede vores eget logo på! Det var et skide sjovt spil, så nu har vi bestilt flere som til at tage med rundt på sommerens festivaller når vi skal på dem. det synes jeg der er imponerende! Helt klart en stor anbefaling herfra!

1 de abril de 2023

Kære Jeppe,
Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot. Vi er utroligt glade for at høre at det var et hit til jeres påskefrokost, og at I vil have det med på sommerens festivaller! Vi ønsker jer en god sommer med massere af cornhole.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi håber at høre fra dig igen i fremtiden :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.